היא חיה...

אורמור

New member
היא חיה...

פסעת פנימה אל תוך התחום בג`ינס שלך ומבטך החום ניגשת אליה נשקת בחום והיא מחייכת ולא בתום התרוממה על בהונות להתקרב אלייך עוד כה כמהה לריחות כבר נמסה בין הזרועות.. נעלמת בגופך נחבקת בך כמו בורחת מרוחות כמו נמלטת ממחשבות שוקעת באהבות שלך נוגעת בגלים אתך מתמזגת בתוכך מייחלת לך.. וכשטובעים בסערות וכשצפים על האדוות כשגועשים באהבות ונוגעים במאורות היא חיה היא נושמת היא שם אתך עד כלות אור הוספת

והוא כמת יחשב....(אחרי) :cool:

אחד משירייך היותר משובחים שאינני מותיר כאן להשמים.... מבעוד מרחק הבחנתי בדמותך הכופה לקבלני אל חיקך. פרשנו ידיים,חיבקנו לתוך העיניים הסתכלנו אחד את השני בחנו כאילו לבדוק אילו שנויים בנו חלו מאז פגישתנו הקודמת שהפכה זו הנוכחית למיוחלת. שפתותינו נפגשו לרגע קט חיככנו אף באף, הצמדנו גוף לגוף וגלי החשק החלו לצוץ. כפתורי בגדים נפרמים, רעש הריצ`רצ`ים המזמזמים ופתאם גופות ערומים נצמדים ולחיבוקך מצטרפת התזזית. נשימותייך מגבירות קצב תאוותיי ותאוותיי הופכות נשימותייך לגניחות באוזניי. ובשעות הבאות נשוטט במחוזות אחרים- מעל ומתחת לסדינים. יותר מכל נהנה לראותך מפרכסת כאשר גופך הופך להיות חלק מתנועה מיסטית תחת שרביטי.... ופתאם את נעלמת - את לא איתי... את אומרת שמסעך לירח היה מדהים ושבדרך לשם היכרת כוכבים, ושהיקום קיבלך בזיקוקים לקהיליית ``החוטאים``. זהו המעגל הפנימי של ריקודך- מקום שגישתי אליו רק ברשותך, אך היותי גבר ולא אישה לא מאפשר להגיע לאותה תחושה, ואני צופה בתשוקתך הגואה המזקרת את אברי כעמוד עם עטרה, ואז למעשה אני נהייה העבד של המלאכה הכי קשה- להביאך לאורזמה.... ואת עצמי לשפיכה.

sunset

New member
עד כלות

כשאת נכספת אליו עורגת אליו גופך בזרמים נסער מפשיר את הקפאון שבלב ואת נמסה חבוקה ומייחלת שהזמן ייעצר מלכת... עד כלות.. ואת שירך אהבתי מכל אורמור SUNSET

עד כלות 2

אורמור הזו כותבת היישר מליבה אך לה תכונה מיוחדת משלבת את יצרה כנראה שלזו האישה כל מגע הוא תחושה שולחת גלי רגש וחשק משולבים כמעין מכונה מיומנת אשר משלבת גליי גמא ואיקס אינפרא ואולטרא הפועלים על כל גוף בקרינה עוטפת שאותו משלהבת

אורמור

New member
שח מט...

מול צג ועדה עלתה מלכה שחורה פצחה ברון - כתבה שירה טרחה לברור את המילים לא להביך את הקוראים (גם אם זה פורום חטאים..) שמרה נצרה את ה``מיצים``.. מולה עלה אבירה הלבן בן זוגה לאותו שולחן פרש לבן נטל קולמוס שיגר מילים ללא היסוס מילא תשוקה את האבוס שיגר זימות שאט כמו סוס תאר, פרט בלי כחל וסרק את כל פרטיו של המשחק ולא בחל בשום מילה ממנו והלאה החמלה לחיי מלכת השח,אז האדימו השחור הסתיר..ולא הבחינו שונים מאוד הם הכלים כמו הלילות והימים מלכה ,בן תשמישים תעוז אך על הדף..היא רק תרמוז פרש דוהר ,חדור תנופה מציג מבוכותיה ללא אבחנה.. חושף ערוותו לרוח מציג מחמדיה, על לוח והיא נאנחת..(לוא דוקא מנחת..) מצקצקת בלשונה מגרדת בפדחת מסננת לעצמה בחשאי.. סורר הפרא..אללי שח מט..שחור לבן אור סמוקה קמעה..

מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורמור, איזו מוזה !!!! וזה רק היום הראשון של החופש שלך? גאה בך, יקירתי ! מאחר ששעת חצות עברה-כנראה שנפל הפור-אחד משירייך יומלץ כהודעה נבחרת למחר !!!!

אור - שחקנית שח-מט מעולה את

ויותר מזה כתיבתך כישרונית ומיוחדת. נהניתי לקרוא.

למה תמיד באה מאוחר???

את לא מבינה כי יש גם אנשים שעובדים בבוקר? לילה טוב.......חבל ששוב לא נהיה יחד. :cool:

והיא חיה !-הודעה נבחרת מטעמי H-)

המלצתי להנהלת תפוז ליום 2/7/01 שבחיי כבר נאמרו... בהצלחה וחופש נעים, שיפרה רק אותנו.

יש לי עוד עיסוקים בחיים.....

עם כל הרצון הטוב אין באפשרותי להשקיע את זמני במיון טופסי המלצה של כל מי שיכנס לפורום. בחירתי היא לצורך תמריץ לגולשים מבלי שימתינו לבחירת ההנהלה ( מי שם אותה כשופטת?) שאיננה יכולה כל יום להתמקד בפורום זה דווקא. אין פרסים כלל, אז תירגע. :cool:

עיסוקים

איזה מין עידוד זה כשאתה ממליץ על אותה כותבת שאכן כותבת נפלא יש עוד כותבים וגם הם ראויים

כולם שווים בעיניי......

אבל לצערי חברתנו המודרנית למדה להכניס הכל למסגרות של תחרותיות.וכמו בכל תחרות יש רק זוכה אחד וכמו בחיים-לא תמיד אני בוחר את השופט אותי.... קח זאת ברוח קלה. אישית, שיריך אכן ברמה- יבוא יומך, האמן לי שאני אובייקטיבי לעניין זה.

רוח קלה

לא אני בעניין כצופה מן הצד אכן מבחין בפורום יפה ונחמד המנוהל בטוב טעם רק ראוי שתתן ליבך גם לאחרות

הדילמה לא קלה....

יש ימים שמתחבט ומעביר המלצה על שניים כדי להסיר מעצמי האחריות ורק בשל לבטיי. האמן לי שאני מטפח את כולםםםםםםםםםםם.בינתיים כל הגולשים בפורום ממש מקסימים, תודה לאל.

SOSANAA

New member
תגובה

למה אי אפשר פשוט לפרגן למי ``שפרגנו לו`` בלי טענות או רגשות שליליים. הרי הפורום נפלא והשירים- כולם כאחד נהדרים.

למעלה