היא הסתפרה!

היא הסתפרה!

אלאניס ביקרה השבוע בבית ספר שלה בו למדה באוטווה והפתיעה את כולם בתספורת חדשה !!! איך היא עשתה לי את זה???????
נו טוב אני אסלח לה רק אם היא תוציא לנו דיסק איכותי ומשובח רק כמו שהיא יודעת לעשות... טוב אני לא מצליח לשלוח את ההודעה הזאת עם תמונה אז אני אנסה אחר כך@

...

טוב יש עוד תמונה ממש ברורה של הסתפורת החדשה אבל אני לא מצליח לשלוח אותה...אני כבר אבקש ממישהו שישים אותה פה! נ.ב מישהו יודע מה התאריך לפרסי הג'ונו?

Rוית

New member
התמונה השניה

לא יודעת מה איתכם, אבל היא מממממממממממש יפה לדעתי

מההההההה???????????????????????????

זהו, הלב שלי נשבר, זהו! נגמר!!! אלאניס, למה??? למה???????? אחרי שראיתי אותה בהופעה (והתאהבתי מן הסתם) החלטתי שהאישה המושלמת תהיה מורכבת בין היתר מהקול והשיער של אלאניס... כאילו, אלאניס מהממת כמובן!!! יוווווווווו אני לא מאמינה... שאיפת חיי הייתה להצמיח שיער כזה... נשאר לי כולה עוד איזה 40 סנטימטר... כלום, אה? טוב, דיי, אני סתם נדחפת, אז נעים מאוד, אני מיכלי, כבר הייתי פה פעם בכינוי אחר... שרימפי ממליץ עליי!

Rוית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ant friend of SRIMPY is our friend!
זה נכון שהשיער שלה הוא חלק עיקרי ממנה אבל גם לדעתי היא נראת מהמם בתמונות האלו (לאו דווקא השיער, נראה לי היא רזתה טיפונת) וגם שיער גודל מהר :D

היא נראת פיצוץ! אבל למה להוריד את

השיער?????????? עכשיו איך היא תתפרע לי בהופעות?????

symptoms

New member
WELCOME

סתכלו מזה יום אחד לא הייתי פה וכבר קורים כל כך הרבה דברים????????. רעות

symptoms

New member
זה דווקא ממש יפה

אהבתי זה מתאים לה למרות שקצת חבל שכבר אין את השיער הארוך אבל הוא יגדל בחזרה... רעות

I Was Hoping

New member
חשבתם על...

כמה כבד היה לה עם שיער כזה? כמה גלונים של שמפו ומרכך צריך בשביל לחפוף את זה? וכמה כואב הראש אחרי קוקו עם כזה שיער? אני לא יודעת אם למישהו מכן/מכם היה אי פעם שיער כזה, אבל לי היה שיער באורך כזה שכשהתיישבתי הייתי צריכה להיזהר מלשבת עליו [כשהייתי קטנה], וזה נעשה סיוט באיזשהו שלב, אז תשמחו בשמחתה, אני יודעת איך היא מרגישה... ויפה היא תהיה תמיד, והתמונות של דן הן הוכחה!!!

צודקת!!!

אבל עדיין אני רק חושב על השיער הגזור שלה על הריצפה אחרי שהיא הסתפרה ובא לי למות!!!

זה היה יכול להיות ממש מצחיק אם הספר

ימכור את השערות...מישהו מתנדב? 100 שקל לשערה! going once, going twice, sold for mea shekel a hair!

infatuation

New member
בתור עוד אחת עם נסיון של שיער ארוך

זה ממש לא מפריע... ולא כבד ולא נורא על השמפו והמרכך... וממש לא סיוט זה אפילו כיף! ובאמת חבל שהיא הסתפרה.. למרות שמאוד יפה לה... אני קצת סותרת את עצמי בנושא:)

למעלה