היא הגיעה!

9.11.15

היום מתחילה שבוע 17, לא מאמינה שכבר הגעתי עד כאן...
&nbsp
הבדיקה האחרונה הייתה סקירה+חלבון עוברי, מחכה לתוצאות ושבוע הבא תור לרופא מעקב, נראה איך ממשיכים מכאן...
פיזית מרגישה מצוין, נפשית קצת פחות. אין ספק שחלק מההריון זה להיות במתח תמידי... עובדת על עצמי לשחרר את זה קצת...
עדיין לא מרגישה את הקטנצ'יק ולא יכולה לחכות כבר...

16.11

אז אני בשבוע 16 (איך זה עובר מהר בהריון חוזר! אין זמן כדי שהזמן יעבור לאט...), אחרי סקירה מוקדמת, בינתיים חמסה טפו בלי עין הרע הכל נראה בסדר.
העייפות הבלתי נסבלת מתחילה להרגע קצת ואני עכשיו צריכה לתת פוש רציני כדי לסיים את התואר שיוצא לי מכל החורים לפני שיהיה מאוחר מדי.

sarazvzv

New member
25.12.15

שבוע 10+
הריון שלישי טפו טפו
עם 2 בננות בבית :)
עיפה בטירוף, מתחילה להרגיש פדלאה, אבל מתפקדת כרגיל.
הבטן 'עפה' לי החוצה, כך שכולם מסביבי קלטו את ההריון גם אם לא סיפרתי להם רשמית

וזהו.. מחכים בסבלנות(?) לדעת אם תצטרף עוד בננה למשפחה או בן לגיוון

4/12/15

איזה שבוע אתן - שבוע 13+3.
מה היתה הבדיקה האחרונה/תהיה הבאה - שקיפות לפני 10 ימים סקירה עוד שבועיים!! התרגשות על לגלות אם לבכור המתוק יצטרף אח או תצטרף אחות!!
איך המרגש באופן כללי - 555 סוף סוף כמה ימים בלי בחילות והקאות, מקווה שזה מאחורי. עכשיו הציץ מתחיל להיות רגיש..
וכל הגיג אחר שמתחשק לכן לשתף - הורמונים בשמיים, בוכה מכל דבר, מתרגשת מכל דבר, מתלהבת מכל דבר

חדשה...

כאן ובכלל בעסק..פעם ראשונה
הפורום הקודם שלי בתפוז היה בנושא ככ אחר...
עוד מבולבלת עם ספירת השבועות- מסיימת מחרתיים את השבוע ה10, אז אני בשבוע 10..?
בדיקה יחידה בינתיים של דופק בשבוע 8 מרגשת בטירוף והרגשה הזויה... חוצמזה בסטרס שהכל תקין, שקיפות עורפית רק עוד 3 שבועות ועד אז..?? לנחש שהכל בסדר..??
המרגש עלפנים, עייפות ובחילות נוראיות והלוואי וכבר הייתי מקיאה.. לא מתחשק לאכול כלום, הכל השתנה בתחום הזה, וזה לא מועיל לבחילות
בעלי במילואים ארוכים, משתפת רק את אמא שדואגת מדי, אז ההרגשה שאני עוברת הרבה וממש לבד כי לא מספרת לחברות, אחים, חברים בעבודה...וזה נורא מוזר וקשה. אבל לא מעזה לספר לפני הבדיקות הקרובות..
ואגב סטרס..- מישהי עשתה את בדיקת הדם לאבחון תסמונות? לא יודעת כמה זה מקובל ורווח. זה יותר מדוייק? או רק עניין של תיזמון מוקדם?
תודה בינתיים

too אמא

New member
19/12

שבוע 10+6
שקיפות בדיוק עוד שבוע.
בעיקר מתפללת לתוצאות טובות, היתר בונוס:)
הבטן במלוא תפארתה. מצחיק ביחס לשבוע...

בטן..

גם אצלי היא נפוחה, בגלל ההורמונים? לא הגיוני עוד בגלל הרחם.. הריון ראשון שלי, לא יודעת מתי היא ממש תצא, מקווה אחרי השקיפות שתהיה רק עוד 3 שבועות...או סקירה מוקדמת שבכלל עוד 5.. ולא ככ רוצה לספר לפני...

too אמא

New member
לא יודעת בגלל מה...

אבל המציאות שרואים ממש בטן. הזוי משהו... אגב אני ממש רזה עכשיו עליתי קצת והגעתי ל45 קילו. אז כנראה שכל שינוי מורגש בגדול. למרות שהריונות קודמים בשבוע 12-14 היתה בטן כמו עכשיו.

VicToy

New member
31.12.2015

שבוע 9 + 5

אולטרסאונד אתמול!

סיסי שליה עוד שבועיים
- איזה פחד...
בחילות
, כאבי אגן
, גזים
ועייפות
- אז הכל סבבה

עדיין לא סיפרנו לאף אחד במשפחה....

&nbsp

carrot muffin

New member
20/12

איזה שבוע אתן- שבוע 10 פלוס משו
מה היתה הבדיקה האחרונה/תהיה הבאה- היום עשיתי את כל המליון בדיקות דם ושתן של ההתחלה, בעוד שבועיים שקיפות וסקר
איך המרגש באופן כללי- יומיים עסל יומיים בסל. בחילות/הקאות
, עייפות, ואז יש הפוגה קצת וימים טובים וקלים יותר שאפשר גם להשלים פערי אוכל
. בגדול- רוצה כבר ששליש ראשון יהיה מאחוריי.
וכל הגיג אחר שמתחשק לכן לשתף- לא יודעת למה, אבל אני כל הזמן רוצה (וגם עושה) לעשות מלא שופינג!!! מתחילת ההריון הזה כבר קניתי לעצמי 2 זוגות נעליים, כמה בגדים, תכשיטים וקניות לקטנטונת שבבית. ועוד היד נטויה

אפון2

New member
מצטרפת 28.12.15

שבוע 10+1
יש דרדס אחד בבית שההריון איתו עבר ב"ה די בקלות והפעם יותר קשה לי.
לא רק העייפות, גם הרעב המטורף והבחילות שהיו בעוצמה הרבה פחות נוראית קודם.
שקיפות בעוד שלושה שבועות בדיוק (אפשר עד 13+6, נכון?) ויום אח"כ הבדיקת דם.
מקווה שיעבור טוב ובקלות

וראיתי שיש קומונה לנובמבר-דצמבר אבל לא מאשרים אותי
נגמרה ההרשמה..?

carrot muffin

New member
יש פה מתחתי לינק לקומונת תלמ דצמבר-ינואר
הגשתי בקשה

עכשיו. מוזמנת גם

oobie

New member
בגלל תקלה טכנית של תפוז אני לא מצליחה לאשר חברים חדשים...

מקווה שיפתר בשעות הקרובות

oobie

New member
26.12

כרגע 10+3.
&nbsp
סופרת את הימים (עוד שבוע וחצי) עד לשקיפות, ויש עוד מלא זמן (כמעט חודש ושבועיים) עד הסקירה...
הריון ראשון אבל הבטן נפוחה, מנסה להסתיר ותוהה איך זה יחזיק עד אחרי הסקירה

בגדול רוב הזמן מרגישה טוב, לפעמים קצת עם בחילות ערב (אין לי בנתיים בחילות בוקר, מה שעוזר לתפקד טוב בעבודה
)

למעלה