היא האקס ואני

היא האקס ואני

לא מזמן יצאת עלית על האוטובוס ונסעת בכיתי בזרועותיך אתמול אמרתי לך שאני יותר לא יכול ראית את הדמעות על מעיניי זולגות נסעת כאן בחדרי פתאום ריקנות שוב עוטפת אותי תחושת הבדידות מחפש את ריחך בכרית עוצם עיניים ומנסה להיזכר ילדתי היפה והשברירית משהו עוצר, ממאן להיזכר מרוב מחשבות שיערי סומר בתוך הראש הרבה מחשבות מנסה, ולא תמיד מצליח, לא לשאול יודע שלא אקבל תשובות להחזיק כך, אני לא יכול את זאת את יודעת, אבל נסעת אני זוכר את כל ההבטחות אני מודע לכל החסרונות שלי ושלך אהובתי לפעמים אני מרגיש כמו כלי במשחק חלק קטן ולא מרכזי לא נורא אם יקריבו אותי עכשיו את, שוב, בדרך אליו והלב שלי נקרע לשניים בתוכי מתחולל קרב את אומרת לי שתוך זמן לא רב שתראי לו סופית את הגב

uzipikar

New member
הבהרה בבקשה

עם הוא האקס, מה היא עושה בדרך אליו? ןאם הוא אקס, היא כבר הראתה לו את הגב. אז מה הולך פה?

הבהרה

אקס זה עניין של הגדרה. בשיחות בינינו ההתיחסות אליו היא כאל אקס. אני יודע, למרות שהיא לא מודה (ומכאן נובעת הבעיה שלי), שהיא עדיין לא השתחררה ממנו. אני מבחינתי, למרות ואולי בגלל זה שאני אוהב אותה, לא רוצה לחתוך לה את הכנפיים, היא צריכה להגיע להחלטה שלה לבד. אם אני אנסה לחתוך את זה, גם אם אני אצליח, תמיד תשאר השאלה הלא סגורה שלו. מעבר לזה, אם היא תחליט שיותר טוב לה איתו אז אני יאחל לה בהצלחה. אני פשוט לא אוהב את ההרגשה שאני תלוי באוויר

uzipikar

New member
נורא פשוט

אם הייתה אהבה גדולה אליך האקס מיד היה אקס אמיתי, מכיוון שלא, היא עושה "מכירה פומבית" של עצמה, מי שיציע יותר - לשם תלך, מטבע הדברים שנשים עם אינסטינקט כזה הן אנוכיות ובסוף נשארות קרחות משני הצדדים, אז ספק לה את הקרחת ראשון, לפחות תרגיש טוב עם זה!

uzipikar

New member
טוב....

לא התכוונתי שיעשה לך טוב, זה יעשה לך פחות רע. אז לא לאכול את הלב ולשבת בערב ולחשוב מה היא ברגע זה עושה עם האקס, אלא אם אתה מזוכיסט, תתחיל לעבוד על הפרוייקט הבא ותראה שבעוד חודש תצחק על הרגעים הכואבים האלו, מנסיוני למדתי שמכל מפלה יוצאים מחוזקים ועם נסיון, תתלבש, תצא, זרוק חכה ואולי תהיה מופתע לראות איזה דגים תעלה.

למעלה