היא בת 7 ../images/Emo65.gif
אז היא ביקשה יום הולדת קצת שונה... משהו שלא עשינו אפ'עם ביקשה... ואני בשיא ה"אדישות" קיימתי... אמרנו נלך לחנות נקנה לך משהו קטן, בובה או צעצוע אחר רק מה שהיא לא ידעה שהרולר בליידס [ככה כותבים?] מחכה לה כבר שם בצבע ורדרד בדיוק כמו שחלמה לה הגברת... ועוד כמה הפתעות קטנטנות
טוב נו, מה עושים אחרי שקנינו? נלך לחברה שלי נפטפט... אח"כ נלך לאכול גלידה... נטייל בקניון קצת... וככה עשינו רק אני והיא לבד לבד. ככה בין לבין אני אומרת לה כמה אני עייפה אבל בגלל היום הולדת אני אתאמץ קצת [
] משם החלטתי שאני והיא עושים תחרות בבאולינג והיא שמחה כי אמא כבר לא משחקת באולינג לאחרונה בגלל הבניית ציפורניים [
] שם... בבאולינג חיכו לה בלונים וכל כל כל המשפחה ועוד כמה חברים אהובים עם ים מתנות ושפע חיוכים רצתה שונה... קיבלה שונה... והיא חייכה ואמרה "יו אמא עבדת עליי"
מצחיקולה בטח עבדתי עלייך, ככה זה עם הפתעות
משהו משהו הקטנטנה הזו... ילדת הסנדוויץ' שלי
אמן אמן ואמן שהאושר, האור, האהבה, ההצלחה והבריאות יהיו מנת חלקה לעולמי עד!
מזל טוב כרמלי היפה הנסיכה המהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלי
אוהבת ים ועוד
אמא היום הולדת שלה רק מחר... אבל מחר היא חוגגת עם אבא שלה ושישי בבית ספר
אז היא ביקשה יום הולדת קצת שונה... משהו שלא עשינו אפ'עם ביקשה... ואני בשיא ה"אדישות" קיימתי... אמרנו נלך לחנות נקנה לך משהו קטן, בובה או צעצוע אחר רק מה שהיא לא ידעה שהרולר בליידס [ככה כותבים?] מחכה לה כבר שם בצבע ורדרד בדיוק כמו שחלמה לה הגברת... ועוד כמה הפתעות קטנטנות