היא בוגדת בי

היא בוגדת בי

פוסט שפירסמתי בפורום מתחרה ובעצתה של ידידתי האהובה ExLibris499 אני מעלה אותו גם כאן. בואו נשמע אתכם\ן:

אתמול הגיעה אלי השפחה שלי, שמשרתת אותי כבר חצי שנה. סיפרה שהיא בוגדת בי עם גבר, סתם מישהו שהכירה בעבודה, ועוד נשלט! והיא שולטת בו! אחרי שהתוודתה ביקשה שאטיל עליה עונש הולם
מה דעת הפורום המכובד? שאזרוק אותה?
שאעניש אותה?
ואם עונש - מהו עונש הולם במקרה שלה?

UltraL

New member
יש עודפורום בדסמ בתפוז?

לא ידעתי.
או זה באתר אחר?

לזרוק אותה? את מתכוונת לשחרר את השפחה?

יש לך שפחה בי-סקסואלית ומתחלפת ואת לא יודעת את זה? או מפריע לך שהיא מעשה הבגידה.
והקשר אמור היה להיות 1:1 ?

עונש? היא מבקשת להשאר איתך. את רוצה?
תבקשי ממנה לסים את הקשר עם הבחור ולהביא הוכחות.

Michael1991

New member
אמ,

צאי לרגע מהמשמעויות בדסמ,
עד עכשיו לא שמת לב לזה, אז אני מניח שהיא יכלה להמשיך במעשיה ללא הפרעה עוד המון זמן. בזה שהיא הגיע עליך, והציגה את האמת, יש המון משמעות לעוצמת הקשר ומה שהיא מרגישה כלפייך.
איך שאני רואה את זה, החטאים הם: שקר (כי המשיכה במערכת היחסים איתך במקביל), שבירת הסכם (במידה והיה הסדר מראש שלא תקיים מערכת יחסים עם אחרים), ניאוף (גם אם לא היה הסדר ברור, זה משפיל ופוגע כשזה נעשה מאחורי הגב), הסתרה (של החלקים האלו אצלה, ובכללי, חוסר תקשורת ושיתוף- שזהו הבסיס להכל).

לכל סעיף צריך להתייחס בנפרד, להחליט האם לסלוח או להגיב. ובמידה שתבחרי להגיב, אז בדסמית. לכל סעיף עונש נפרד. כי חשוב לפרק את כל הרבדים, כדי שהיא תבין בדיוק מה את מרגישה ובכמה רמות היא פגעה בך...

מה אני הייתי עושה?
על השקר וההסתרה לא הייתי יכול לסלוח, והייתי בוחר בעונש מנטלי, כי אלו הסעיפים הכי פוגעים וחמורים.
על שבירת ההסכם הייתי מעניש בעונש גופני.
על הניאוף לא הייתי מעניש, אומר לה את אכזבתי וכאבי, אבל לא מעניש כי לא הייתי רוצה לדכא את מה שהיה שם בניהם. זה חשוב לה.

שילחי אותה אלי לחינוך מחדש

אחרי מחנה אימונים של שבועיים, תקבלי אותה בחזרה, כמו חדשה

יש בינכן

הסכמה על שמירת בלעדיות?

לא ברורים לי החוקים של הקשר בינכן..

אם זה מקובל עליך שיש לה נשלט, אז הכל מצויין. אולי תוכלו לשלוט בו יחד.
אם היא עברה פה על כל ההסכמות שלכן- אז למה להמשיך להיות בקשר?

A לוןA

New member
זה בכלל לא קשור לבדסמ

בהנחה ואתם בקשר זוגי מונוגמי- מה ההבדל בין הבגידה הזו לבין בגידה ונילית? זה שמעורב שם שוט?
יש דברים שאינם ברי ענישה- מחשבות, רגשות, רצונות וכו'- וגם בגידה.
ענישה מתקיימת על דברים שהוגדרו בתוך המסגרת הזוגית הבדסמית- והופרו.
כאן הופרה המסגרת עצמה, הבסיס, ולזה צריך להתייחס כמו לבגידה, לא כמו ל"אמרתי לך להביא גלידת וניל והבאת שוקולד"

Michael1991

New member
אבל

לפי מה שהבנתי הבוגדת רוצה לקבל את העונש שלה ולהתחיל לבנות את הקשר מחדש. גם כי היא בעצמה באה וחשפה את הסיפור. בכל קשר ונילי הדבר היה מקבל משמעות עצומה, וגם בסופו של יום קרדיט והערכה רבה, לדעתי.
אם כך, שכנראה זהו ההסכם בניהן למקרים עצובים כאלו... האם אתה אומר להתעלם לגמרי מהחלק הבדסמי?... (שואל בכנות, כן?!...)

A לוןA

New member
זו שאלה מורכבת

מכיוון שלכל אחד את הבדסמ שלו, והדרך שלו ליישב דברים. אני עונה מתוך נקודת המבט שלי בלבד.
מבחינתי בדסמ מושתת על תקשורת אמון וביטחון. בגידה מנפצת את שלושת המרכיבים האלו. אם מישהו היה בוגד בי, מן הסתם האמון והביטחון היו נעלמים מיד, וכנראה שגם התקשורת לא היתה משו.
במצב כזה, בו אין את "השילוש הקדוש" הנ"ל- אין בדסמ מבחינתי.
אם אין בדסמ- אין את המקום להעניש.
אם גלילה ושותפתה מרגישות שהן רוצות לשקם, לבנות מחדש וכו'- מצויין להן. אבל זה לא קשור (לטעמי) לבדסמ בכלל, אלא כמו כל זוג שחווה בגידה, וצריך להחליט האם ואיך לשקם.

DOMINUS1

New member
מרגיש לי שהיא רוצה...

שתמרקי ותחטאי אותה באמצעות הענישה, יותר בשבילה מאשר בשבילך.
החלטה קשה...אין כלל אצבע.
לטעמי, הייתי משחרר אותה ממני.

איך את מרגישה לגבי זה?

השאלה שלך נשמעת לי כמו "הגעתי הביתה וגיליתי שהכלב השתין לי על הספה, איך להגיב?"

אם היא הפירה אחד מהכללים במערכת שלכן, אבל אין לזה משמעות מבחינץך חוץ מברמה של ה"אילוף" שלה - יש כאן שולטים מנוסים שבוודאי ימצאו לך לרעיונות.

אם יש איזהו עיניין רגשי ביחסים ביניכן בכלל, ובהקשר לבגידה בפרט -
אז א' - החבאת את זה ממש טוב בטקסט,
וב' - איך עונש אמור לעזור בכלל? את תרגישי טוב יותר? היא בטוח תרגיש טוב יותר, אבל זו המטרה?

הזכיר לי קטע בסרט

"דרכים צדדיות" שהוא שוכב עם מלצרית שבעלה נכנס באמצע וכמעט הורג אותו.
אחר כך, במקרה, הם מבינים שזה הקטע של הזוג הזה, ושהגבר מתחרמן בטירוף לראות את אשתו עם אחרים ולהעניש אותה על זה אחכ..

ALIsuperstar

New member
דבר ראשון, מרגיש לי טוב

שהיא סיפרה לך על הבגידה, המודעות הזו שעשתה משהו רע, אכן גורם להרגשה טובה...
השאלה היא באיזה סוג של קשר אתם נמצאים בכלל? מעבר למשחקי שליטה, מדובר בקשר רומנטי?

עיצה שלי, אל תזרקי אותה, אלא תשפרי את עצמך, כדי שהיא לא תעבור את הגבולות שהיא עברה. בהחלט מגיע לה עונש, ולא רק זה, את תצטרכי לעבוד קשה מאוד כדי להיפטר מהנשלט שלה, תזכירי לה כמה היא אוהבת ששולטים עליה ביד חזקה... וכמה היא בחיים לא תצליח לשלוט... מה שחסר לה זה זין? מותק תקני לה את הזין הכי גדול שאת יכולה למצוא.

דבר שני, יגידו כאן השולטים המנוסים, הסשן צריך להיות שונה, משהו שהיא לא הכירה.

למעלה