היא באמת יפה אבל..

Falcor

New member
היא באמת יפה אבל..

התחלתי לצפות ב-אקס המיתולוגי.. ואני חייב להודות שטלי באמת יפהפיה אמיתית.. גם ורד פלדמן נראית מעולה.. חמודונת כזו. אבל אני תוהה איך היא במציאות.. לא מבחינה חיצונית.. מבחינת אופי. מה היא אוהבת לקרוא ? מה היא אוהבת לאכול ?..מה מצחיק אותה ? מה מרגיז אותה ? מה היא אוהבת לעשות בזמנה החופשי.. ובכלל. אתם לא תוהים ?! .. איך בן אדם באמת ? .. ולא רק מבעד למסך או מבעד ל"פנאי פלוס, ? הרבה סימני שאלה
FALCOR.

אמממממ../images/Emo13.gif

זה באמת נושא מסקרן.. איך שחקן בחייו האמיתיים
לגבי מה היא אוהבת לקרוא לדוגמא.. אנחנו כן קצת יודעים
כל מיני פעמים שיצא לה להמליץ על ספרים או סרטים עוזרים קצת להכיר אותה.....
אם תדפדף בדפים ישנים בפורום אני בטוחה שתמצא קצת מידה

שירוש1989

New member
פסואה../images/Emo47.gif

יש לי ספרייה כל כך גדולה בעיר, וכל מה שיש להם זה "ספר האי נחת"

g a l4

New member
כמו שאמרו לך...

אנחנו יודעים חלק מהדברים כמו שפעם(כשהיא הייתה צמחונית) היא אהבה לאכול קוטג' עם סלט כרוב אדום אם זה מעניין אותך
ושהיא אוהבת את ג'וני דפ (שזה דבר חשוב
) אם זה מעניין אותך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=1386 יש פה כלמיני קישורים ל"המלצוטלי" שאלה כל מיני דברים שטלי אמרה שהיא אוהבת/דיברה עליהם/המליצה עליהם... מקווה שעזרתי

היא מדהימה.

אפילו יותר מעד למסך או למצלמת הפאפרצי של פנאי פלוס- סמוך עליי, אני הייתי שם כשהשניים הצטלבו

mary17

New member
מהמעט שאני מכירה

היא מקסימה, מדהימה, מה שלא תרצה.... תמיד נחמדה ומחייכת גם כשהיא עייפה... ובגלל זה אני מעריכה אותה כל כך. בקשר לדברים האהובים עליה תוכל לדעת המון אם תקרא כתבות או תצפה באירוחים שלה בתפוז.

Falcor

New member
בארץ אשליות ..

אני לא רוצה לקרוא כתבות.. אני רוצה דייט
אבל כנראה שזה לא יקרה.. יש מצב שהיא תשים על סטודנט לכימיה תרופתית ?! ( אני יכול לארגן לה אקמול בחינם.. )

תראה הקטע של התרופות יכול ללכת טוב..

אבל לא נראה לי שמה שטלי רוצה זה בכיוון של אקמול

לא נראה כאילו יש לה טיפוס מסוים

זה נראה לי הכל שאלה של מתי תציע איך ובאיזה מצב צבירה היא תהיה אבל איתה השמיים הם הגבול

Falcor

New member
אני והיא בני אותו גיל..

ילידי 1979.. אני מניח שאילו היינו נפגשים היה לנו הרבה על מה לדבר.. או לפחות היינו מדברים כמה דקות על "ערי הזהב הנסתרות"

g a l4

New member
ואולי לא../images/Emo11.gif

סתם
אבל הסיכוי שהיא תגיב למסר כל כך קטן...שיותר פשוט ללכת להצגה(סליחה,מחזה!) או משהו
לא?

g a l4

New member
כי כשאני אומרת הצגה אומרים לי מחזה../images/Emo6.gif

אתם לא סגורים על עצמכם! טוב תחליטו מה שאתם רוצים הצגה/מחזה/מופע/כל דבר אחר... ד"א-עד שהם לא משנים את מה שהם כתבו,אני לא גרה בשוהם(הם כתבו שעה 18:60!!!!!!|חבולברמותעל|
)

למעלה