היא...אימי

alona 9

New member
היא...אימי ../images/Emo20.gif

יושבת אצלי על כיסא במטבח,מביטה בי כמעט בהערצה, איך ארוחת הצהריים מוכנה תוך שעה, כשהיא הזמינה אותנו לארוחות..היתה טורחת ימים ולילות. פעמיים בחודש,שבתות וחגים,היא מגיעה, לזמן איכות ולמילוי מצברים. מדברת על מכאוביה,על בעיות בריאות,מספרת על חברותיה והיום זה מיעוט, מקטרת על שכנה .."איזו אישה".. שכל הזמן היא רק מרעישה, חוויות מתוך מועדון הקשישים,אסור לפספס פעם בשבוע הם נפגשים.. כי ה-"ביחד" הזה שלי ושלה.. ממלא באנרגיות אישה בגילה .. וקצת פינוק בין כל השיחות,טיפולי שיער,קרמים ומישחות.. מאפשרת לה לספר, על.. ההווה והעבר, מקשיבה לה בריכוז.. כאילו אין את המחר, כשאני אותה הביתה מחזירה, עיניה נוצצות,היא נראית מגילה צעירה, מחבקת,מנשקת ותמיד מודה..שהיא.. מחכה כבר ל "ביחד" הבא. ברדיו במכונית ..כשאני עוזבת את העיר, "אל תפקירני לעת זיקנה"..מתנגן לו השיר..

mich78

New member
אצלי היא אומנם לא אימי אלא ...

סבתי היא הוכנסה לבית אבות בגלל מחלתו של סבי ז"ל וחוסר ההתפשרות של במשפחה להפריד בין שניהם, ממרחק הליכה של 5-10 דקות היא עברה למרחק נסיעה של שעה היא עברה לי"ם בתחילה עוד הייתה הבנה ועזרה והייתי מקבלת רכב לנסיעה של הלוך וחזור לבקרה פעם בשבוע, כבר שנה כמעט ואין לי רכב, נסיעה הלוך לוקחת בערך 2-3 שעות ואותו דבר החזרה
אני משתדלת עם הבאלגן שלי להקפיד לבקרה בימי שישי, ולא תמיד יוצא, לרוב זה שבוע כן שבוע לא, ולמרות הנסיעה המתישה ולמרות "הזמן שמבוזבז" בנסיעה המבט והחיוך שאני מגיעה עושות את הכל
לא תמיד היא משתפת פעולה בשיחה, לעיתים אנו סתם יושבות ושותקות אך ההרגשה שלה שהיא לא "ננטשה" למרות המרחק, למרות הלימודים, למרות הבן זוג, למרות הכל ... חשובה לי

mich78

New member
אלונה.... ../images/Emo27.gif

אני ממש לא ... זו סבתא שלי, המפלט כל השנים מבית ההורים שם קיבלתי את השקט מהמריבות והצעקות והמעט שאני יכולה לעשות זה להקדיש לה את הזמן גם לך מגיע המון הכרת תודה

alona 9

New member
ממש כן!!! ../images/Emo88.gif

לא כל נכדה עושה את המעט הזה עבור סבתה,זו את יקירה,ואין...אין..הרבה כמותך.... נחרצת אנוכי...יאללה,קדימה,בואי נריב
בוקר טוב לך mich יקרה ,ושיהיה זה יום נפלא ומקסים לך..

לאלונה

כל הכבוד לך, האם זה קשה כל כך? למה מעט צעירות עושות זאת? אני מבלה בערך פעם בחודש עם הבת הנהדרת שלי, בלי ילדים זמן אכות, אני והיא, לרוב נוסעות לשפת הים או לאיזה מסעדה טובה, ותמיד אני מזמינה, נהנית כך וכייף לשתינו. המשיכי בזה ושכרך יהיה שגם ילדיך קרוב לודאי יעשו לך כדומה.

alona 9

New member
שדונת

זה כל כך קל ,והלוואי יכולתי יותר..כל הכבוד לביתך..ןמהקריאה בפורום הבנתי שהנחת הוא גם מכיוון כלתך.. אז שדה יקרה..א ש ר י ך וכנראה...שאת ראויה לזאת..

תודה לך אלונה, מקווה..

שאני אכן ראויה, אבל הסוד הוא להשקיע מבלי לצפות. לעשות מה שיכולים , להיות כנים איתם ולהגיד כשלא יכולים. והמוטו שלי הןא לא לקבל כלום, שום מערכת יחסים ולא משנה עם מי, כברור מאליו.

למעלה