היאוש שלי

lior07

New member
היאוש שלי

התיאשתי.... הגעתי לגיל 26 ואין כל משמעות לחיי.. אני בטוח שה לא מעניין אף אחד ממי שקורא את זה אב ל בכל זאת הרגשתי צורך לרשום זאת. כל חיי ההיתי בודד ומה בסך הכל אני רוצה לחלוק עם בת זוג את חיי נמאס לי לקום בבוקר ולמצוא סיבה לחיות.. חיי משעממים וחסרי ערך..

GALI02

New member
כנס לכאן ../images/Emo13.gif

קודם כל אתה לא לבד בתחושות האלו. היו לי בעבר בדיוק את אותך התחושות ואני מניחה שלהגיד לך שהכל עובר בחיים ושיש תקופות טובות ופחות טובות- כבר בטח נמאס לך לשמוע. אבל זאת האמת. וכדי להרגיש טוב לא צריך בן זוג קודם כל צריך להרגיש טוב לבד. בן זוג רקיכול להוסיף להרגשה הטובה. אז קח את עצמך בידיים ותתחיל לחפש לעצמך כיוון בחיים- אם זה עבודה, לימודים או לחילופין תחביב או תחומי עניין. כי נראה לי שזה מה שחסר לך. בהצלחה!!!
(ותתפלא לדעת שיש כאן אנשים שיישמחו לעזור או לפחות לנסות לעזור- כרגע הם קצת נעלמו)

כל כך מוכר ...

היאוש שלך עובר על כל כך הרבה אנשים שאני מכירה כולל אותי ! אתה לא לבד בזה ! אני עוד מעט בת 24 וכן גם אני מחפשת את החצי השני שלי שיהיה לי כייף לקום בבוקר עם חיוך ולדעת שיש לי מישהו שיעמוד שם תמיד לצידי ותמיד יגיד לי שהוא אוהב אותי שרע לי וכו' וכו' וכו' ... אבל לא ברור לי למה אין לך משמעות לחיים ? רק בגלל זה ? תראה אני יודעת שצרות של אחרים לא מנחמות אבל ... אני גם לפעמים מוצאת את עצמי אומרת את זה ובתקופה האחרונה בכלל , אני בלי עבודה ,ובלי כסף , חזרתי לגור בבית של ההורים , כל החופש שהיה לי נלקח ממני , היה לי אוטו ואין לי כסף לתחזק אותו אז עכשיו אין לי , אין לי כסף אפילו ללכת לטייל ברחוב , כל השימחת חיים נעלמה לי בגלל זה ! ואני יכולה עוד להמשיך להתבכיין פה ... אבל !!! ... אני מנסה כל הזמן לדבר לעצמי ולהגיד לעצמי זאת רק תקופה והיא תעבור ושאהבה שלי תגיע מתי שהו ושאני אמצא עבודה גם ! ושאסור לי להתיאש כי אני עוד יום אחד אשב ואצחק על התקופה הזאת שאני עוברת ! ותאמין לי שגם אתה ! יהיה טוב ! רק תמשיך לחייך ולקוות לטוב ! ולא לרדוף אחרי תשובות כי הם יגיעו בסופו של דבר ! מקווה שתשנה את דעתך כי כל חייך מחכים לפנייך
ויאלה קח את עצמך עם עוד חבר וצא לשתות משו באיזה פאב טוב ולשמוע מוזיקה טובה ! לי זה תמיד משפר את מצב הרוח !

ronen1981

New member
כמו שאני תמיד אומר יהיה בסדר.

גיל 26 זה גיל צעיר יחסית. אישית אני לא מאמין שיש משמעות לחיים במובן האוביקטיבי של המילה ,אלא במובן מאוד סוביקטיבי ,כלמר כל אחד לעצמו בוחר ויוצק משמעות לחייו עלפי אופיו אישיותו חינוכו והבחירות השונות שקיים בחייו. אם אתה בא ונותן את כל כובד המשקל של ה"משמעות" שבחייך לקשר עם אישה וכרגע אתה רווק ופנוי אז אין פלא שנכנסת לדיכאון ,אבל אם תפתח תעיניים ותסתכל סביב תראה שעוד רבים וטובים פנויים ואם תקבל זאת שזה לגיטימי ותאמין שיש מקום לשינויים וזה רק עניין של זמן ובינתיים תתן לדברים אחרים בחייך יותר משקל אז תראה שגם מצב הרוח שלך ישתפר גם תיהיה מושך יותר בעיני הזולת וגם תראה שיש משמעות לחייך גם בשלב עד שתכיר את הפרטנרית המיוחלת. רוצה תרשם ללמוד,תעבוד כדי לחיות יותר טוב ותצא לבלות,תלך לחדר כושר,תרשם לחוג..........כל דבר שיוסיף לחייך יעזור לך גם להכיר את ה"אחת" וגם יכניס עניין לחייך.

Or Lavan

New member
מממממ...

אני יכולה רק להגיד ש... מהנסיון הקטן שלי, האושר לא תלוי בבן הזוג... אתה צריך למצוא אותו בעצמך- בדברים שקשורים אליך. ואז גם יהיה יותר קל למצוא בן/ת זוג.

למעלה