היאבקות בין נשים

lasvegas

New member
היאבקות בין נשים

קראתי מוקדם יותר היום בקשר להיאבקות בוץ....נחמד וואו, כמה זמן אני מפנטז ואוסף חומר....בנושא האבקות וקרבות נשים.....וסוף סוף....באופן מקרי....נתקלתי במכות בין בנות באופן מקרי לחלוטין....מבלי להיכנס כעת לפילוסופיות בקשר לאלימות...לא בסדר נקודה!אבל... לא יודע להסביר ולא יודע איך התגלגלתי להתענינות בנושא אבל לצפות בבנות/נשים נאבקות זו בזו מושך אותי מגיל צעיר מאוד. החייתיות והאכזריות של נשים היא מדהיה ומדליקה בטירוף. בדרך כלל לא נתקלים בזה או לפחות לא שומעים על זה יותר מדי ולכן זה די מפתיע להתקל בזה.....למרות שזה די טיפשי לחשוב שבנות לא תגבנה באופן דומה לזה הנהוג אצל "בנים" ....אבל ככה זה! ולעניין......אתמול.....לאחר יציאה מבילוי באחד מבתי הקפה בנמל ת"א...בדרך לחניה שמעתי ויכוח...לאחר מספר צעדים ראיתי 4 אנשים - גבר ושלוש נשים - מה שהתברר - כגבר+בת זוגו וזוג נשים(כולם היו באיזור 25- 30 ורחוקים מהסטראוטיפ של קבוצות מהם -אולי- היתם מצפים לנהוג באלימות). לא כל כך הבנתי את פשר הויכוח...משהו בנושא החניה והאוטו של אחת הבנות שנשרט כתוצאה מהמכונית השניה.....בקיצור תוך שלוש שניות כפר עפה הסטירה הראשונה ומיד התחילו להתעופף ידיים בין שתיים מהבנות...סטירות..אגרופים קמוצים....לאו דוקא בכיון אבל העיקר הכוונה...כשאחת הבנות מעודדת את חברתה ומורה לה מה לעשות .... וואו הן היו אכזריות זו לזו.....כל הסיפור נמשך 2 דקות....בזמן הזה הן שרטו זו את זו......אחת מהן לפתה את השניה...וזו החזירה לי בתפיסה(שכנראה כאבה מאוד-ככל הנראה עובד גם אצל בנות) בפות שעזרה לה להשתחרר.....ולאחר 5 שניות יריבתה החזירה לה בבעיטה אל בין הרגליים שגמרה את הסיפור - פשוט קיפלה אותה ישר לקרקע......מדהים! אני הייתי המום..בת הזוג שלי הייתה המומה(אח"כ סיפרתי לה-לראשונה-על התחביב שלי)- הבחור בת-זוגו הפסידה היה המום!!!! ואחרי 3 שניות שתי הבנות היו כבר במכוניתן בדרך החוצה מן החניה שכההיא עדיין על הרצפה נאנקת מכאבים! מדהים! לשמחתי בת זוגי סיפרה על אירועים דומים שנתקלה בהם בעבר... אך איזה סופ"ש מדהים. לכל אלו שמוצאים את הנושא מעניין ולאלה שעדיין לא, להן מספר לינקים מהעולם בנושא.....אני יודע שיש לא מעט חובבים לנושא בארץ ובעולם זה פשוט "מגפה"..... למעונינים לחלוק מידע ולהחליף חומרים(יש לי עשרות קלטות ותמונות) - הנכם מוזמנים לשלוח אלי מייל: [email protected]

למעלה