הטרק ממנלי ללה

dotanguy2

New member
הטרק ממנלי ללה

שלום אני טס ב 21.8 להודו לשבועיים מתוכם יש לי 8 ימים באיזור לאדאק. לפי כל מה ששמעתי הטראק ממנלי ללה הוא אחד המדהימים שיש ולכן כמובן שאני מתכוון לעשות אותו, העניין הוא שהטיסות שלי הן מדלהי ללה ומלה לדלהי מכיוון שאין טיסות ממנלי לדלהי. אז מה אני אמור לעשות ? לעשות את הטראק מלה למנלי ואז לעשות אותו שוב בחזרה ? חוץ מזה, שאלה קטנה נוספת, מכיוון שיש לי שם 8 ימים והטראק הוא יומיים, מה עוד יש לעשות באיזור הזה ? תודה מראש

ofcourse

New member
הטראק הוא 3 שבועות

אולי אתה מתבלבל בשם, כי יש עוד המון טראקים נהדרים באיזור לה. אני אשמח להמליץ לך. רק תקח בחשבון - כמה ימים הסתגלות לגובה.

dotanguy2

New member
אולי ברגל הוא 3 שבועות

וברכב הוא יומיים. מכיוון שאין לי שלושה שבועות אני אעשה אותו ברכב. ואני אשמח אם תמליץ לי על טרקים אחרים מלה. תודה

dotanguy2

New member
בג'יפ.

אין לי זמן לעשות אותו ברגל. אבל מישהו אמר לי עכשיו שיכול להיות שיחסמו עוד מעט את המעבר בין לה למנלי בגלל השלג, מישהו יודע איך אפשר לברר אם אפשר לעבוד שם ואם אפשר אז עד מתי ?

ofcourse

New member
בדרך כלל

המעבר נסגר באמצע ספטמבר, מה שלא מונע ממך להגיע ללה, ולטוס חזרה לדלהי. איו לי מושג לגבי טראקים על גיפים, אבל זה לא יהיה דומה לטראק בארץ. גם הנסיעה ממנלי ללה היא לא טראק אלא כביש, שהוא לא הכי עביר בעולם. כל הנסיעות באיזור מדהימות, ורק בשבילן שווה להצפין עד שם. אם אתה כבר בעניין של נסיעות, אז אולי תחזור דרך קשמיר. תהנה

Yo-man

New member
הודו - לה.

הדרך ממנלי ללה יפה, אבל לא מרשימה כמו האיזור של לה עצמו. זאת אומרת שאם תטוס לשם תוכל לקחת יום טיול בג'יפ לאגם (שאיני זוכר את שמו) ש-2/3 ממנו נמצא בשטחה של סין ושליש בהודו. בדרך עוברים בכביש הסלול הגבוה בעולם. יום טיול אחר תוכל לשכור אופנוע (דבר שאני עשיתי) וליסוע איתו עד לפס המפריד בין חבל לדאק לקצה הרמה הטיבטית - מקום שנראה כמו מדבר שטוח בגובהה 3,500 מ', ואין בו הרבה מה לראות. בין לה לפס הזה, לעומת זאת, יש כפרים קטנים ומרשימים, תצורות הרים יפות והמון מקדשים. אני מבין שאתה מעוניין להגיע ללה וזהו, אבל אם אתה מחפש נוף יותר ירוק ומיוער - מנאלי ודרמסלה, עם הכבישים המובילים אליהם עונים על תוואי הנוף הזה. בכל מקרה, הנסיעה בת היומיים די מיותרת למרות הנופים היפים שבדרך. היא מאוד לא נוחה, והנוף נוטה לההפך לחד-גוני אחרי כמה שעות. צריך מידע על לה עצמה ?

cohenfa

New member
הצעה

יש שדה תעופה בבונטאר. משם למנאלי זה משהו כמו שעתיים במונית (שלוש באוטובוס - וגם זה אם נוסעים לאט). משם תוכל לעלות ללה בג'יפ, ולטוס חזרה. תשקול לטוס חזרה לג'אמו (קשמיר) שאומרים שהיא המחוז היפה ביותר בהודו. בום!

maz

New member
קשמיר? אולי יפה אבל מסוכן

כבר נרצחו שם זרים, גם מטיילים ישראלים.

למעלה