הטרנד החדש...

CitizenErased

New member
הטרנד החדש...

לשים מיוז בפרסומות של סרטים?.. אחרי Assassin בטריילר של Smokin' Aces וKnights of Cydonia בטריילר של 300 (יאייייייייי זה סוף סוף יוצא עוד שבועעעעעעע) וכידוע השתמשו בShrinking Universe בבכורה של קטעים קטנים (לא בדיוק טריילר) של 28 שבועות אחרי... עכשיו משתמשים בזה גם בטריילר המלא של הסרט. האם וורנר קפצו פה על גל של פרסום מיוז בצורה בינלאומית דרך סרטים? האם השירים של מיוז מספיק epic-ים בשביל טריילרים מסוג זה? איזה טריילרים יצא לכם לראות איתם? חשוב לציין ששירים שמופיעים בטריילרים בדרך כלל לא מופיעים באלבום הפסקול של הסרט.. או בסרט עצמו. רק בטריילר.

PillzE

New member
אני מבינה למה את מתכוונת...

ראיתי עוד משהו: בתחילת פרק סיום העונה של "הכי גאים שיש" היה את פילינג גוד בגרסה של מיוז. וזה לא בסדר שלא מכניסים את השירים של מיוז לפסי הקול. זה ניצול לרעה! פאקינג זכויות יוצרים!! כבר כתבתי איפה פה בשרשור אחר שמיוז משתלטים על העולם... וזה נכון! נראה לי שזה היה חלום ילדותו של מאט. להתפרסם דרך להקת אלטרנטיב היה סתם תירוץ, לדעתי מאט הוא חייזר שמנסה להשתלט דרך עולם הזוהר. אפילו מה שהלהקה יוצרת מסגיר את זה: שואוביז - זה הכלי שאיתו הם ישתלטו על העולם הולהבלו - שזה בעצם בלאגן אחד גדול - זה מה שיבוא עלינו ברגע שמאט יהיה שליט היקום בלק הולס אנד רבלישונז - מה שאתם לא יודעים, זה שמאט נוצר בתוך מערבולת של חור שחור והוא תגלית בפני עצמה אבסולושן - נו באמת... כל האלבום הזה פשוט צועק "שליטה עולמית!" ו"רצח המוני!" חכו ותראו, בקרוב כולכם תהיו מחוברים לאלקטרודות שמזרימות גלי מיוז לתוך המוח שלכם! ואז... זה יהיה יום נפלא לכולנו! כי רק המעריצים המושבעים של מיוז יזכו לחופש השכל. [אבל הם יהיו אלה שיגהצו למאט את כל החולצות ההומואיות שלו. שלא נדבר על השלייקס]

Apoca1ypse

New member
לא

אבל בפעם האלף feeling good במקור היה בגרסת ג'אז, של הזמרת Nina simone אפשר לומר ששתי הגרסאות די מוכרות, אבל אי אפשר להתווכח על כך שמיוז שיפרו את השיר הישן פלאים

PillzE

New member
דווקא המקור מעולה

זה של נינה סימון. הוא נשמע ממש טוב. והיא עצמה נשמעת כמו גבר... אבל לא נורא.

nati1992

New member
חחח...

הצחקת אותי עם זה... אתם לא חושבים שקצת מת פה...

המפ...

אני לא נזכרת כרגע בשום טריילר אחר מאלה שכתבת כאן כבר אבל, יש תמיד את הפרסומות של אורנג' (או סלקום, אני לא בטוחה) ושל הוט שהשתמשו בFeeling Good, ואת זאת של גמר נולד לרקוד 2 שלהפתעתי הרבה השתמשו בשיר Take A Bow (כאילו, אנחנו על המפה...
)

למעלה