הטרנד החדש!?!!?!?!?

הטרנד החדש!?!!?!?!?

שנייה ! כמה אנשים ממש מעצבנים אותי! ( לא מהפורום....מהבי``ס) יצא לי לשמוע שיחה אתמול ממש בטעות של כמה בנות (בשירותים) הם ממש עושות תחרות מי מקיאה יותר ומי פחות מי צמה שבוע ומי רק יום... מה זה!?!? זה נורא העליב! יש אנשים שס-ו-ב-ל-י-ם! שרוצים לצאת מזה ואחרים מתלוצצים עושים תחרויות! בושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדנה הפרה העצבנית!

g99

New member
עדנה חמודה...

אני יודעת שלא יצא לנו ממש להכיר...g99, נעים מאוד. אל תסתכלי ותחשבי על אחרים,תתרכזי בעצמך,איך את מתמודדת עם מצבך. בהצלחה, ולרשותך תמיד g99.

g99

New member
למה לי לטעות?

אני פה ותקני אותי אם אני טועה,את תלמידה נכון? לא מורה. לא שזה משנה פשוט רוצה לדעת.

חשבתי התבלבלת....

אם תסתכלי קצת יותר למטה...יש הודעה ממני שלא מקבלת יחס...נו טוב..... אני......עזבי לא משנה... וכן אני תלמידה לצערי הרב.... תודה על היחס... עדנה העצובה :-(

g99

New member
כן ראיתי אבל...

ההודעה שהגבתי לה קרצה לי יותר. יחס? די יבש פה עכשיו לא? לעולם אל תצפי לשום דבר,כדי שלא תתאכזבי...

מה לעשות....

אני מתאכזבת... אני עצובה.... החיים הם חרא! איחחחחס..... טוב אני בצ`ט של iol בחדר ``עצבות`` אם בא לך את מוזמנת... אולי קל יותר לדבר בצ`ט לא?

g99

New member
אני לא אוהבת צא`טים....

בבקשה תחייכי...בשבילי? תאמיני לי תעבדי על זה ואחרי זמן מה,שבוע,שבועעים תחייכי בלי להרגיש ותרגישי יותר טוב...מומלץ.

כרגע הודיעו לי בשורה מרה...

אני לא יכולה לחייך... גם המעט שהיה לי .... מת עכשיו לפני 2 דקות... וחבל שאת לא אוהבת צ`טים אני אכנס לפה לא מוותרת עלייך בקלות.. עצובה מאוד.

g99

New member
מה קרה?

יש לנו הזדמנות של פעם אחת בחיים לחיות אז: 1:או שנהנה מכל רגע וננסה לשפר דברים,ואם לא ניתן לשפרם אז נשלים איתם. או: 2: שנישאר עצובים,ממורמרים ודיכאוניים כל חיינו הקצרים.... נכון ש:1 יותר טוב?

מממממ

אני עדיין מחפשת מתנדבים שירו בי! איזה חיים! הכל ערימת זבל מזופתת! אני הרסתי לאנשים את החיים ועכשיו אין דרך חזרה..

תמיד יש דרך חזרה.

מדברים, מלבנים עניינים ודואגים לבקש סליחה.. כל אחד מסביר את הצד שלו ודואגים שהכל יהיה חזרה טוב.. די, לכל דבר יש דרך לפתרון, מספיק להרים ידיים.. תהיי חזקה, תלחמי, קחי אחריות, תבקשי סליחה וזהו, תמשיכי בחייך. מתוקה, יהיה בסדר.. בי

g99

New member
את? להרוס?

לא נראה לי. אל תאשימי את עצמך בשום דבר,תלמדי שכל דבר בחיים חולף,גם אם הוא ניראה ניצחי. חיזקי למעני אם לא למענך,אני פה!

ערב טוב לכולכן!!

עדנה אני כבר ממש נעלב מזה שאת לא מחזירה לי הודעות ועוד אחרי זה את אומרת שאני לא מתיחס.תגל אני פוחד לשאול אפילו איך את מרגישה עם כל העצבים האלה שלא תהרגי מישהו ולגבי הצום קבלי שלילי חזק.אני לא יודע אם יצא לי לבוא אבל אני אשתדל להתקשר מחר.יום חמישי יש לי אזכרה של סבא שלי ז``ל ואני נוסע עם אמא שלי.יש הרבה בלגאן בבסיס ואני דואג לחברה שלי וכל היום אני מחובר לחדשות.יכול להיות שרק מחר בלילה אני אוכל לבוא ואני יעשה הכל כדי שזה יסתדר אבל אני לא מבטיח כלום אבל אל תדאגי כי בקרוב מאוד אני אמור לקבל מיוחדת ואז בטוח יהיה לי זמן לבוא.טוב אני ניכנס להתקלח ואני אשתדל להכנס יותר מאוחר כי אני נפגש עם חברה שלי.לילה טוב בינתיים.אוהב את כולכן דודי.נ.ב-מצטער על ההודעות הארוכות כל כך פשוט לא יוצא לי להיות בפורום הרבה אז אני אומר את מה שיש לי במרוכז!!!

דודי!!!!!!!!!!!!!!!!

אוף כתבתי הודעה בשבילך! אוף אוף אוף! אל תעלב! דיי! תקרא את ``עדנה הולכת ומשתגעת`` יש שם גם חלק בשבילך יקירי...

dominik

New member
אל תעלבי..

אני מאלה שעושים תחרויות כאלה, ואת חייבת להבין משהו: זה לא בגלל זלזול באנשים כמוך שסובלים, בכלל לא. זה פשוט שיש אנשים, כמוני, שבשבילם לא לאכול יומיים זה הישג מרשים לפחות כמו שזה בשבילך לא להקיא כמה ימים. אני לא מדברת על תחרויות הקאות, כי לרוב זה באמת רק בשביל הקטע, אבל היתה גם לי תקופה שהייתי נותנת הכל בשביל להצליח להקיא.. (למזלי, אף פעם לא הצלחתי, ואני עדיין לפעמים מתוסכלת מזה). לאנשים שונים חולשות שונות, ואני לא אומרת שיש משהו נעלה בלהרעיב את עצמך, רק שתנסי להבין גם אנשים שנמצאים במצב הפוך משלך.

אווווףףף את לא הבנת!

אני התכוונתי שיש בנות שמתייחסות לזה בזלזול לבעיה הזאת...והופכות אותה לתחרות! אני האחרונה שתעשה תחרות מי מקיאה יותר ומי פחות! תביני בבקשה. עדנה

למעלה