הטרמפ

timgho

New member
הטרמפ

מוקדש לחיילת מהמרכז. נסעתי בשעת ערב מאוחרת מהעבודה לביתי, כשהבחנתי בה. חיילת בודדה עומדת בתחנת ההסעה. החלטתי לעצור ולנסות לעזור - ללא שום מזימה אחרת בראשי לשם שינוי. "לאן את צריכה?" "למה? כי תיסע לאן שאני צריכה?" שאלה. חייכתי. "אני נוסע לת"א אם זה מתאים לך". היא פתחה את הדלת ונכנסה. "אני צריכה להרצליה". זרקתי בה מבט חטוף באור הרכב שדלק. כמעט ונחנקתי. היא הייתה אחת הנשים היפות שפגשתי אי פעם. התחלתי לסוע, מנסה לנהל איתה שיחה על גבול הפלירטוט. היא הייתה חיובית אך קרה.כשהגענו למבואות תל אביב שלחתי יד והנחתי אותה על ירכה. היא השתתקה ואזאמרה" אתה זוכר שאנחנו נוסעים אליי?" חייכתי, מרגיש את אברי מזדקר. "כן המפקדת". "יפה"היא חייכה. המשך הנסיעה עד להרצליה עבר בדממה מוחלטת פרט להכוונות הלקוניות שנתנה לי עד לביתה. כשהגענו יצאה מהרכב. חיכתב רגע ואז פנתה אליי "אתה לא בא?" מיהרתי לכבות את הרכב ולצאת. עלינו בשתיקה עד לדירתה. לאחר שפתחה את הדלת ואיפשרה לי להכנס בעקבותיה, נעלה אותה, פנתה אלי ונשקה לי, מצמידה אליי את גופה המושלם, מאפשרת לי להרגיש את גן העדן המצפה לי. לאחר כמה שניות שברה את המגע בינינו, נשענה אחורנית על הדלת ופתחה שני כפתורים בחולצתה, מאפשרת לי לבחון היטב את תחילת שדיה.... "בוא" אמרה ונכנסה למעמקי הדירה, מובילה אותי לחדר השינה. כשנכנסנו הצביעה על השידה שליד מיטתה "אני הולכת להתרענן... בינתיים יש שם את הדבר היחידי שאני רוצה שתלבש כשאחזור" אמרה ויצאה את הדלת. ניגשתי אל השידה, מופתע למצוא עליה כיסוי עיניים.... מגורה כמו שלא הייתי מעולם פשטתי את בגדי, שמתי את כיסוי העיניים ונשכבתי על גבי עח המיטה, מצפה לה. לאחר כמה דקות שמעי את טפיפות רגליה מתקרבות אליי. הזין שלי התחיל להמתח עוד יותר מהמחשבה על העומד להתרחש. המשך יבוא...

timgho

New member
ההמשך

"יפה" בקע קולה ממרגלות המיטה. הבנתי שהיא עומד ליד רגלייי ובוחנת אותי. שמעתי אותה פוסעת וחשתי את משקלה על המיטה, כאשר חשתי לפתע את שדיה מתחככים באיברי, גורמים לי לחשוב על גן עדן... "אבל רגע..." היא אמרה "משהו עדיין לא מושלם". קפאתי במקומי. פוחד שמשהו יהרוס את מה שקיוויתי שעומד לקרות. "הושט ידיים לאחור" אמרה" וכן עשיתי. מבין שהיא עומדת לכפות אותי, לקחת את השליטה לידיה. להפתעתי, לאחר שאזקה את יד ימיני משכה אותה פתאום ואזקה גם את השמאלית בצורה מכאבה להחריד. "כואב לך מתוק?" שאלה. "כן" השבתי. "בוא אני אפתור לך את הכאב הזה" אמרה והדפה אותי לשכיבה על בטני. אכן הכאב פסק. אולם פחד החל לנקר בביטני... היא נשכבה על גבי, כשאני חש את שדיה המושלמים נמעכים על גבי ולחשה באוזני: "מה חשבת לעצמך כשהעזת לשים עלי יד ברכב? איך הרשת לעצמך בכלל?" לא היה ברור לי אם אני יותר מפוחד או מגורה בשלב הזה. "אני אלמד אותך לקח, כלב" אמרה בקול קר ומאבן. היא קמה מעלי ומיד הרגשתי משהו מתחכך בגבי. עושה את נתיב ממרכז גבי לכיוון אחוריי. "מה שהתכנוות להכניס לי אני אכניס לך. וכשאסיים, לא תשכח את הערב הזה לעולם..."הפחד מהעתיד להתרחש הגביר את הגירוי שלי. הייתי זקוף לגמרי שהרגשתי אותה נדחקת לאחורי, מבין פתאום שמה שהתחכך בי קודם היה סטראפ און שלבשה על עצמה. היא אחזה בצווארהבידה ולחשה לאוזני "מי מזיין את מי כלבה?" והתחילה לנוע פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, נלחמת בכיווץ השרירים באחורי. הכאב היה עצום, אך הרגשתי גם את הזין שלי מתמתח עוד ועוד. ככל שהתגברו חבטותיה שכך הכאב ומצאתי עצמי מגיע לפגות גירוי שלא הייתי בהם... "תגיד שאתה נהנה" צעקה. "אני נהנה" אמרתי בקול מושפל. "אתה שוכח איך דיברת אליי קודם" צעקה ודחפה עצמה עד הקצה לתוכי גורמת לי להדמיע צעקת כאן מעורבת בהנאה. "אני נהנה המפקדת" גנחתי... "יפה... תתחנן ...." תני לי להיות הכלבה שלךהמפקדת.... תני לי להיות הצעצוע שלך... " "כןןןןןןןן" היא גנחה מאחורי והרגשתי את כניסותיה הופכות מהירות יותר ואת נשימתהמתקצרת "זייני אותי המפקדת" צרחתי, מכרגיש את האורגזמה שלי מתקרבת "כןןןןןןןןןןן" צרחה, שולחת את יד ולשה את הזיין שלי. "כן זונה שלי תגמור בשביל המפקדת שלך" אמרה, ומדי טלטלה א ת גופה אורגזמה, מטלטלת את הסטרפ און דלה בתוכי ומביא אותי לאורגזמה משלי.... משהחזירה את נשימתה אמרה "אני מקווה שמהיום תדע את מקומך... " על המשך יחסינו - בפעם אחרת....

קבל 1000

מדהים תודה ! ולפעם הבאה הנה טיפים בשבילך : יש לי פיטמות ורודות ושדיים בצורה של אגסים וכשאני צועקת אז זה חזק ובסוף זה כמו אנקה הנה עוד
בשבילך

למעלה