הטרמפיסט

הטרמפיסט

זה היה ביום חמישי בערב. אישתי ואני יצאנו בנסיעה ארוכה צפונה לצימר שהזמנו בגליל. רצנו להיות לבד את סוף השבוע להנות מהנוף ומאוורה רגועה של ההרים. כך כף לנו שאפשר לדבר אל תוך הלילה על כל הדברים העולם. עם השנים גילינו שהחברות ביננו חשובה לשנינו יותר מהגדרת הבעלות. הטרמפידה עמד בחור שער ארוך .אישתי ביקשה תעצור . עצרתי שאל לאן עניתי צפונה . יופי גם אני וקפץ פנימה. הבחור ניראה נקי ומגולח לבוש בגדים רחבים אבל נקיים שערו היה מסודר ניראה עלין שזה רק עכשיו יצא מהבית שלו. אישתי החלה לדבר איתו כך ישבה על צד מושבה פניה לאחור .ראשי לא היה בשיחה שלהם הקשבתי לרדיו. ויקוח מעניין בעיניני היום. כך עברה לה חצי שעה בערך. תעצור בצד אני רוצה לעבור אחורה ביקשה. עצרתי את הרכב אישתי יצאה ממושבה ועברה למושב האחורי לצידו של הבחור. בחוץ התחיל להחשיך הדלקתי את האורות התנועה היתה עדיין צפופה ועמוסה . הם בשלהם המשיכו לדבר בעירנות . השיחה ברדיו עינינה אותי לא שמתי לב לשיחתם. לאחר זמן מה שמתי לב ששיחתם פסקה . במראה ראיתי את שניהם יושבים זה לצד זה פניו היו סמוקות . הבנתי שאישתי בוחשת בעינינים . שאלתי אותו לאן הוא רוצה להגיע קולו היה חנוק שאמר לי לקירית שמונה. ראשה של אישתי נאלם מהמראה עיניו נעצמו ראשו היה על כר המושב. גניחה שקטה ניפלטה מיגרונו הוא פקח את עינו בפחד והביט אם אני הבחנתי דרך המראה. פני היו אל הכביש כאילו אני לא יודע כלום. גניחה רמה יותר נישמעה מאישתי הבחור הביט שוב לי אות אם אני מבחין במשהו . היה ברור לגמרי ששמעתי את גניחתה . הוא זרק את ראשו לאחור והיתנשף בחוזקה גופו היתקשת נישאר כך כמה זמן ולאחריו נירפא. אישתי הופיע שוב במראה שפתיה ניצמדו לפיו בנשיקה עמוקה. הבחור ראה את פני במראה מביטות ושותקות. עכשיו היה ממש חשוך בחוץ התנועה היתה דלילה המוזיקה ניגנה ברדיו. אישתי הרימה את החצאית שלה והיתישבה על בירכיו שגבה עלי. תנועותיה היו ארוכות ומלאות חולצתה פרומה שדיה עטפו את פניו. אישתי יגנחה וצעקה חלל המכונית היתמלא בקריאותיה. ניכר שהבחור מילא אותה עד תום. ידיו היו על גבה ליטפו את שערה . כל התנועות פנימה והחוצה היו שלה הבחור לא יכול היה לזוז כלל במושבו. לפי תנועות הבנתי שהיא באורגזמה מיתמשכת אחת אחרי השניה . קריאותי היו מבולבלות גבה רטט ראשה נע קדימה ואחורה בפראות צעקתה הפראית סימנה לי שהיא גמרה . גופה נירפא כך נישארה עוד כיברת דרך מוטלת על בירכיו. אישתי ירדה ממנו ונותרה על מקומה ידה שיחקה בזיין שלו. לא עבר זמן רב ושוב היא עלתה על בירכיו הפעם פניה אלי. מיגרונה בקעה קריאה קלה של כאב. ולאחריה שקט מיתמשך עינה היו במראה מביטות אלי. היא החלה לעלות ולרדת קלות עיניה היו כל העת מביטות בעיני. תנועתה גברה וגברה שפתיה לחשו אני אוהבת אותך . גניחותיו היו חזקות הוא החל צועק אני הזיין אותך כמו שלא זינו אותך אף פעם . שפתו היתה גסה. הוא ניכנס ויצא בפראות אישתי שתקה עיניה היו בפני כל הזמן. אהבתי אותה חוויתי את התענוגות שלה רציתי בה כמו שהיא . הבחור זיין אותה כידבריו בחוזקה ובפראות . הפעם אישתי עלתה וירדה לפי הקצב שלו. היא ממש הותכה כלפי מעלה עם כל תקיעה שהוא תקע. צעקותוי גברו שפתו היתה ממש גסה ומעליבה. פניה של אישתי לא משו מהמראה לרגע. הבחור גמר בצעקה רמה וקללה עסיסית .לרגע אישתי היתה קרובה לגג המכונית ולאחריה הבחור היה מוטל חסר נשימה לאחור על המושב. אישתי ביקשה שהעצור בצד. עצרתי היא יצאה מהמושב האחורי פתחה את הדלת הקידמית והיתישבה לידי. באור שחלש של המכונית ראיתי את זירעו על פניה ובתוך שערה. החצאית שלה היתה מוכתמת גם היא. הינו כבר אחרי עפולה הבחור נירדם במושבו . אישתי ליטפה את זרועי הניחה את ראשה על כתפי לחשה לי אני אוהבת אותך ונירדמה. באהבה לכל הפורום

מפרגן

אחלה פנטזיה...כרגיל שאני קורא את הפנטזיות שלך..אני לא יודע אם לרצות להיות במקומך במקומו או.....שחברתי תהייה במקום אישתך <עוד לא מסוגל לפנטז להיות במקומה>

*g99

New member
איזו אישה מופלאה!!!

מאיפה יש לה כוח?? בהזדמנות שאל אותה,גלה לי ואני אספר לכם על מעשיי,ואולי תכיר לי את אשתך,יחד יהיה לנו מסע מהנה מאוד!!! g99...

אמרו לך כבר פעם ש...

אתה אחלה ? אם אמרו, בהחלט צדקו. אם לא אמרו - אז הנה אני אומרת. יאללה תביא עוד

הטייסת

New member
המורה שלך ללשון שכחה ללמד אותך

על הפסיקים,או שאתה לא היית בשיעור. חוץ מזה כצופה מהצד וכמבקרת בפורומ הזה לעיתים , נחמד כאן. המקום היחיד שלא מעיק בו........

למעלה