הטרילוגיה
(הפרק של 3.11.04)

elcool

New member
הטרילוגיה ../images/Emo58.gif(הפרק של 3.11.04)

היום שודר בהולמרק החלק הראשון מתוך שלוש של רצח שחקנית הוליוודית. מאד אהבתי את הפרק, ובמיוחד את עבודת הבלשות. משום מה, צמיד מצחיק אותי שלאיברים "מוגדלים" (
) יש מספר סידורי ואפשר לעקוב אחי הרופא
בכל מקרה, אל תגלו לי את הסוף עוד לא ראיתי את שני החלקים האחרים. מצפה מאד לראות מחר וביום ראשון את ההמשכים. דרך אגב, עוד מישהו פה חוץ ממני נרדם לאחרונה בעת צפיה בחוק וסדר? אני מאשים את הספה הנוחה שהורי קנו...

Nimst

New member
לורן גרהם../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

גם אני לא ראיתי את שני הפרקים הבאים, איזה כיף:) באמת הופתעתי שהיה רק חשוד אחד לכל אורך הפרק.. בדרך כלל הם מתחלפים כל חמש דקות..

elcool

New member
טוב, הפעם היו בערך חשוד וחצי

. . . . . . המאמן וזה שזרק את בן דוד שלו למים. אבל קצת חקירה והוא יצא מזה.

תתש

New member
השחקן ששיחק את ארוסה של לורן

בבנות גילמור משחק פה את הבמאי!! אני מזה מחכה לראות איך זה יגמר במיוחד שעכשיו האקס של ג'יימי נכנס לסיפור. ולורן נראת הרבה יותר טוב עם שיער קצר ומתולתל.

Nimst

New member
ידעתי!!

ידעתי שזה הוא! אני כזה מסתכלת עליו ואומרת לעצמי "מקס? לא.. מקס?? לא יכול להיות!" אבל נכון שזה הוא? אני חושבת שלורן נראית הרבה יותר טוב בבנות גילור.. מה עשו לה כאן?
והאקס של ג'יימי נראה קצת פסיכופט.

Nimst

New member
רורי../images/Emo99.gif

פאריס הופיעה לא מזמן.. היו לה הרבה אישיויות (?) בפרק הזה.
גם לבנות גילמור וגם לאותו הפרק של חוק וסדר-> וגם שם היא ניהלה רומן עם מישהו שמבוגר ממנה ב20 שנים לפחות..

Aussie Girl

New member
גם אני כ"כ מחכה להמשך!

נ.ב- סורי שלא ביקרתי המון זמן בפורום, ממש לא היה לי זמן לתפוז. התגעגעתי!

תתש

New member
חלק שני

אוי איזה פרק. אפילו יותר טוב מהראשון. במיוחד אהבתי שג'ק אמר לשופט :"Speak up your honor, i don't think they heared you in the bronx." ובסוף איך ששיף התעצבן ובערך רמז להם להשתמש באמצעיים לא אתיים כדי לנצח.

Aussie Girl

New member
החלק הזה...

שג'ק אמר את זה לשופט היה ממש טוב!!! וגם אהבתי איך שהשופט בפעם השניה אמר לג'ק עם פרצוף כזה של 'צדקת': גודבאי, מסטר מקוי. זה היה חמוד!

Nimst

New member
כן, הוא קצת התרכך שם

בהתחלה חשדתי שמשחדים אותו משהו, הוא היה נורא רע..

Homer Simpson

New member
אכן

הפרקים האלה מלאים בזלזול של יוצרי הסדרה הניו-יורקרים כלפי הוליווד. זה כולל גם עקיצות משעשעות (הסצינה אצל הבמאי שעורכי הדין מדברים בשבילו, והיחצ"נית שלו אומרת לבלשים איך להדליף את תוכן הפגישה), וגם ביקורת נוקבת (מאמן הכושר הכושי שחבריו הטובים בהוליווד זרקו אותו לכלבים אחרי שנעצר). אני מניח שלרוב היוצרים האלה היה נסיון בהוליווד, כך שהם יודעים על מה הם מדברים.

Nimst

New member
אני מניחה שאתה צודק

בטח היה עליהם לחץ להתמסחר, להוריד את הרמה של הסדרה ולהכנס למיינסטרים. לשבור את הנוסחה ולהכניס אלמנט אופרת-סבוני לחיי האישיים של הגיבורים. והעובדה שהם לא נכנעו היא חלק מהקסם של הסדרה.

Aussie Girl

New member
דווקא מזה אהבתי

ת'קטעים האלה! זה היה מצחיק כזה. והכי קטע שזה לא נראה כאילו הם צוחקים עליהם בכוונה, נראה אמיתי.

elcool

New member
איך שהוא אמר את זה..

ישר עשיתי "אוווווווף!! מתחת לחגורה!" (זה דיי נפוץ אצלי להעיר הערות בזמן הפרק
)

למעלה