הטריילר של wanted!!!

West Doll

New member
הטריילר של wanted!!!

הוווו זה נראה סרט טוווווווווב
ראיתם מזה? הוא לומד מהטובה ביותר
לצפייה.

West Doll

New member
אנג'לינה בטקס פרסי העיתונאים...

האירוע נערך ב-30 לאוקטובר במלון בוורלי הילס שב...בוורלי הילס, קליפורניה. הנה סרטון קצר מהשטיח האדום. ותמונות. ויש עוד פה.

תודה!!../images/Emo99.gif אחחח, בברלי הילס../images/Emo99.gif

לחשוב שרק לפני חודשיים חזרתי משם
איזה מקום מדהים!! ויווווווו אני מתה כבר לראות את הסרט!!! מתי הוא יוצא? (כבר שאלתי באחד השרשורים ולא ענו לי
)

ניצלושון קטן../images/Emo2.gif

חן סורי שזה נפל בשרשור שלך (ואגב, אני חייבת להפסיק להציף את השרשור, אבל מה איכפת לך, זה יקפיץ את השרשור, למרות שהוא בראש העמוד
) בקיצור, מה שרציתי להגיד זה שאני טסה היום בלילה לפולין!!!!! אני אחזור עוד שמונה ימים, אני אתגעגע!! כמה שאני לא מגיבה המון, אני נכנסת כל הזמן, מתעדכנת, קוראת, צוחקת
אז, שיהיה לכם המשך אחלה שבוע!!!

West Doll

New member
וואי תהני...

כאילו, את נוסעת סתם או מטעם 'המסע לפולין'?
כי אז זה לא כ"כ מהנה

מטעם המסע לפולין../images/Emo6.gif

בחיים לא הייתי נוסעת למקום המקולל הזה מטעם עצמי:-S סתם, צחוק בצד, אני חושבת שאין מה לחפש בפולין אם זה לא משלחת מבית ספר\תנועת נוער
ותודה

¥EleVatioN¥

New member
ואיי נראה ממש טוב!../images/Emo129.gif

אני הכי אוהבת אותה בתפקידים כאלה, היא הכי שווה בתור לארה קרופט!!

West Doll

New member
אנג'לינה במגזין של Marie Claire[ברזיל]

מה-5 לנובמבר. תמונות מהמגזין אפשר לראות פה.

LiRs Lullaby

New member
גאד, איזה פנדה חמוד! ../images/Emo6.gif

ואנג'לינה משחקת שם את הטיגריסית, כה?

West Doll

New member
"בכח הלב" יוצא בדיוידי.

אנג'ליה נכחה במסיבת ההשקה של הדיוידי לסרטה "בכח הלב" שהתקיים באולפני פרמאונט שבהוליווד. מקור.

West Doll

New member
אנג'לינה ואנתוני הופקינס ב-GMA.

אנג'לינה ואנתוני הגיעו לתוכנית Good Morning America כדי לדבר על סרטם הבא Beowulf. שאלו את אנג'לינה סתם ככה בין היתר האם היא מביאה תרבות שונה אליה הביתה והיא ענתה שכמובן. הם חוגגים את חג הירח[או משו כזה] לכבוד מאדוקס ופקס שהם מאסיה וגם את הקוואנזה לכבוד זהארה. מקור.

למעלה