הטריילר השני

flameable

New member
הטריילר השני

יצא - וכמה דברים א. דרקו ממש חמוד ב. נוולי לא מספיק מטומטם ג. ה GOLDEN SNITCH הוא דבר שווה לאללה... ד. רוב השחקני םמש לא רעים - המורה לטיסה נראית ממש טוב. חשבתי שהיא תהיה זקנה... הרמיוני ורון - ממש פצצה, בעיקר הקטע עם We could have been killed – or worse, expelled flame

מסכימה-

דבר טוב אחד אפשר לומר על השחקנית של הרמיוני, יש לה את הקול המתאים. חוץ מזה, היא פוצה...ולמאדאם הוץ` אמורים להיות עיניים כמו של נץ או משהו, לא? -ליאת-

Vilia©

New member
לפי דעתי היא מתאימה מאוד חוץ מ....

השיער!!! הוא אמור להיות מקורזל.... טלי פוטר

Marty McFly

New member
אם לא אכפת לך...

להגיד לי מאיפה אני יכול להרויד או לראות את הטריילר השני והראשון?

S.tal

New member
לא תיארתי את רון ככה.....

אני ממש לא תיארתי את רון ככה... מלבד שגם לילד שמשחק אותו יש שיער ג`ינג`י, הוא בכלל לא דומה!!! אני תיארתי את רון כמישהו חמוד ולא רציני! אני מאוד מאוכזבת! 8-( טל

לבנדר

New member
זה מה שדפוק בסרטים שבאים אחרי הספר

הם פשוט דופקים את העולם הזה ואת הדמויות שתיארנו כשקראנו את הספר. זו החוויה הכי מבאסת בסרטים שבאים אחרי. למרות שזה לא כל הזמן ככה. ז``א לפעמים מה שתיארנו יוצא בסרט הרבה יותר טוב!!! אבל... בכל זאת דופק את המציאות שלנו, שתיארנו. -לבנדר-

coolit

New member
הרמיוני ורון

להרמיוני אמור להיות שיער נפוח ושיניים ארוכות, וגם אמור להיות לה שיער חום ולא כמעט בלונדיני. חוץ מזה היא קטנה נורא! והיא גם נראית שובבה נורא, לא כמו מישהי שגוררת את הארי ורון לספרייה.. תחשבו איך זה ייראה! לרון אמור להיות אף ארוך. וחוצמזה, מישהו יודע במקרה איך פרד וג`ורג` ייראו? זה נורא מוזר לי לחשוב שפרד וג`ורג` הם ג`ינג`ים.. ובאמת פרד נראה יותר מצחיק מג`ורג`(נשמע)! הם בעצם מצחיקים אותו דבר, אבל ככה זה נראה, שפרד אומר את כל הדברים המצחיקים. אמא שלי אמרה לי שבגל שאני יודעת את כל הספר בעל פה בעל פה, ויודעת הכל כל כך טוב, אני לא אהנה מהסרט, בגלל שהם לא יכולים לעשות הכל בדיוק כמו שכתוב בספר.

moosh

New member
כן אבל השחקן שמשחק את הארי לא הכי..

אני מקווה שסמתם לב שהשחקן שמחק את הארי פוטר לא ממש מתאים, איפה לעזעזל הר המזדקר לכל רוח לשחקן הזה יש שיער שטוח.

אכן...!

יש לו שיער ממש מסודר והוא נראה כמו התשובה הצעירה לאלישע ווד! אבוי! -ליאת-

טיפ-טיפ

New member
אתם מתכוונים לאלייז`ה ווד?

אתה זוכר את הסרט ``הורים בהזמנה`` ? עם ברוס וויליס, ג`ייסון אלכסנדר, ג`וליה לואיז דרייפוס, אם ככה אומרים את השם שלה ( מ``סיינפלד ) , אז זה שמשחק את נור`ת, זה אלייז`ה ווד,הוא גם שיחק ב``סיוט בחדר המורים`` , אם מישהו זוכר את סרט הזה. וואלה אם הוא היה עכשיו בן 11 הוא היה מתאים פרפקט, אבל אני חושבת שדניאל רדקליף מתאים, רק שהלחיים שלו מנופחות לאללה, והארי פוטר אמור להיות ילד צנום ורזה לא? אני גם חושבת שאת דמבלדור היה מתאים שון קונרי, אבל זה שמשחק גם מתאים. אם כבר אני מזבלת לכם ת`מוח על שון קונרי, אני חולה על הקול שלו (בראבו!!!!!!). אוהבת. טיפי, מארץ הקטקטים (טרילילי טרללה טרילי).

לאאאא!!!! אההההההה!!!!!

יש פה אנשים שאוהבים...קשה לי לומר את זה...אוהבים את אלישע ווד!!! *מתפגרת* זה המה שמו שטוען להיות פרודו בסרט של שר הטבעות והוא לא שחקן טוב והוא לא מתאים להיות הארי! לא! לא! לאאאאאא!!!!! אבל שון קונרי ממש מתאים להיות דמבלי-דוררר.... -ליאת-

טיפ-טיפ

New member
מה לא בסדר באלייז`ה ווד?

מה לעשות? הבחור שחקן טוב, יש לו עוד סרט שיבוא לארץ בקרוב. למרות ש``הארי פוטר ואבן החכמים``, יהייה יותר שווה מכל הסרטים שעשה, וזה כמובן, ברור!! ואני לא מתכוונת שווה מבחינת הכסף..ברור? :). אוהבת. טיפי. ``מי שלא אהב מעולם, לא חי מעולם`` ג`ון גיי. תתפלאו או לא, משפט נכון :).

שום דבר לא בסדר איתו!!!

הוא משחק גרווועעע, הוא נראה מחריד והוא לא מתאים לשחק את פרודו האומלל...ועל שון אוסטין אין מה לדבר *מוחה דמעה* התעללות!!! -ליאת-

Hermione

New member
אה!

עכשיו הבנתי מי זה לעזאזל אלישע ווד! לא אמרת שהוא הבעל הסודי שלך? הוא ממש מכוער, בכל מקרה

טוב אז

יש לשחקנים האלה מבטא בריטי וזה חיסרון ענק. אוי אלוהים, בא לי לנער אותם ולהגיד להם: לא אומרים מיסטה לונגבוטום, אלא מיסטר. מיסטררררררררר בכלל עד לא ממש מזמן הייתי בטוחה שג`קר היא אמריקאית, בגלל שהעטיפה של האמריקאים יפה, ושל האנגלים? פחחחחחח... וגם, מדאם הוץ` נראית כמו הסיוטי לילה שלי, היא כזאת מפחידה!!!!!! עם השפתיים הדקות שלה, באמת, היא הייתה צריכה להיות מקגונגל או סנייפ...

Hermione

New member
?

הם אנגלים. הם חיים בבריטניה. איזה מבטא את רוצה, יפאני? וג`יי קיי רולינג היא סקוטית, אם לא ידעת. ואת קוראת לעצמך מעריצת הארי פוטר? שערוריה! אנה, ההרמיוני האמיתית (יותר מאמה ווטסון, רחלי, אל תכנסי לזה)

MadonnaFan

New member
לידיעתכם, מה שהכי הטריד אותי-

זה המטאטאים! אני חולה על קווידיץ`, ודמיינתי את המטאטאים אחרת לגמרי- לא כמו ענפים לא מהוקצעים שמישהו כרת מעץ וחיבר כמה קוצים שנפלו לקצה בתור זרדי-זנב!!! חוץ מזה דניאל רדקליף הוא שמנמן עם לחיים תפוחות, ממש לא מתאים *דופקת את הראש במשהו חזק*(ליאת, את גורמת לאנשים לדפוק את המוח!). הצילו! הסרט הזה הולך להיות דיזאסטר!!! זוועה! סיוט! סבל! אסון! אוי לי!!! אני מפחדת מהסרט הזה. אה מעט שכחתי, גם דמבלדור מ מ ש לא נראה כמו שדמיינתי וכמו שכתוב,כתוב שהוא רזה מאוד וגבוה. @מעין@ Long Live Madonna

למעלה