הטרומבונרייה!!!

הטרומבונרייה!!!

חזרתי מאילת :) היה ממש כיף!!!!!! קיבלתי כרטיסים לפסטיבל הגאז ליום האחרון......... ולא היה שם את הטרומבונרייה והחלטתי שאסור לי להפסיד את זה! אז הלכתי ליד הכניסה וניסיתי להיכנס עם הכרטיס השני ולא נתנו לי :/ אז מישהו בא אליי ואמר לי "רוצה להיכנס?" אמרתי לו כן אז הוא אמר סבבה קחי כרטיס...................... הוא נפל משמייייייים! אז נכנסתי היה כל כך טוב! הם מלכים! :) אף פעם לא הערכתי כל כך טרומבונים! :) זהו חוץ מזה היו עוד 2 הופעות מגניבים של שגרירי הניואורלינס ועוד הרכב שאני לא זוכרת... אני אזכר וארשום... :)

אתתתתתת../images/Emo194.gif

לא ראיתי אותך

את חייבת ליייי!!../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif

אהההההההה היה ממש כיף! הייתי בי-ם! אההה וקר שם! ואמא שלי אמרה לי את זה! וחשבתי שהיא עובדת עליי כי היא תמיד עושה זאת! והיא לא! היה קר! קיצר :] אני וחברה שלי ממש ממש נהנוו כי זאת הפעם הראשונה שלנו שם אז מזה התלהבנו.. ההופעות.. היו בסדר וזהו
הווו ירושלים הנה אני באאאאאאאאא!

Skicker

New member
דווקא היה נחמד שם..

ולא פגשתי אותך (כמו שחשבתי) וגיליתי שראיתי את סטסיה ולא ידעתי שזאת היא אבל לא משנה זה ממש מוזר.. דווקא ההופעה של מוניקה היתה טובה רק שהמאבטחים עצרו המון פוגואים וזהו -סוף-

חחחח מצחיקה :)

זה ידוע שבירושלים קר בלילה! :) וזה הכי כיף בעולם!!!!!! אתן תבואו עוד פעם!!!!!!!!!! חסר לך שלא!

למעלה