הטרוויה!

BaBa LiVe

New member
הטרוויה!

טוב, אז אם אלאניס לא מספקת לנו משהו מעניין חדש... אז אנחנו צריכים לספק לעצמנו...אם לא...הפורום ירדם...לתמיד! אז דיברתי עם רעות היקרה! והחלטנו להעלות לכם הצעה.... מי בעד להחיות את הטרוויה שלא הלכה בפעם הקודמת!? אבל הפעם...שכ-ו-ל-ם ייתיחסו לזה ברצינות....ולאט לאט... נגיע למנצח!

AlanisJunkie

New member
אני חושב..

שזה רעיון מעולה, אבל נראה ששאר חברי הפורום לא ממש מעוניינים, וחבל.

BaBa LiVe

New member
יוסי ועולם...

אולי נעשה...משהו כמו... "מסדר התייצבות" (מסדר...לכבוד רוית...שכרגע כידוע...עושה את עבודתה בצבא)... כל מי שכאן.....יספר קצת על עצמו....ושיגיד...."אני כאן" אז אני רן...בן 17 מפ"ת! ואני כאן!! אוהב את אלאניס מתמיד...למרו תשהיא קצתתת בלעע..מאכזבת...

AlanisJunkie

New member
אחלה. עכשיו אני...

יוסי, בן 19 וחצי מחדרה. אוהב את אלאניס, מוריסיי, הסמית'ס, הניו-יורק דולס, פטי סמית'ס, טורי איימוס ועוד ועוד... מנהל את האתר הישראלי שלה, שמאז הגיוס קצת שותק, אבל מקווה שיהיה יותר זמן וכוח מנטלי בעתיד הקרוב. שיר אהוב, These R the thoughts... אלבום אהוב, SFIJ. אלבום אהוב לא של אלאניס, The queen is dead, של הסמית'ס. שיר אהוב לא של אלאניס, There is a light that never goes out, גם כן של הסמית'ס. זמרת אהובה: אלאניס, טורי איימוס, נשותיי המהממות. זמר אהוב: מוריסיי אהובי...
משהו לא קשור לסיום: פאנטה שוקטה זה טעים. מאוד. באמת.

../images/Emo6.gifגם אני רוצה...../images/Emo6.gif

קוראים לי עדי, אני בת 18 ואני גרה בכרמיאל ו...מממממ.... אני פשוט מטורפת
(* בהעדר מילה מתאימה יותר...) על אלאניס מאז ומתמיד (כלומר מאז שאלאניס הפכה לאישיות ידועה בציבור...
), אבל זה הרי ברור מאליו... ואני יודעת שזה לא כל כך קשור, אבל אני חייבת לפרוק את אושרי- סוף כל סוף קנינו D.V.D וזה אומר שאני יכולה להפסיק להתחנן ולהתחנף לחברים שלי שייתנו לי לבוא לראות אצלם בבית את FOS, ומעכשיו בכל פעם שליבי יחפוץ להתבונן באלאניס מקפצת לה על הבמה,אני כבר לא אהיה תלוייה בחסד חברי...
ועוד משהו קטן-למרות שאני תמיד מרבה להכנס לפורום הזה ולראות מה יש לכולם להגיד (ולעיתים נדירות גם כותבת משהו קטן בעצמי...),אין לי מושג למה הכוונה ב-"טריוויה אלאניס"... אני מניחה שמדובר בשאילת שאלות הקשורות לאלאניס ובאלאניס (כן,כן...יש לי יכולת הסקת מסקנות מדהימה),אבל אם תסבירו יותר במדוייק מהם "חוקי המשחק" (אם יש כאלה...) בטח תיהייה היענות גדולה יותר שיהיה לכם שבוע טוב

symptoms

New member
../images/Emo41.gifהסבר על הטריויה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

כל מי שלא הבין משהו או איך הדברים בדיוק יתנהלו זה המקום קודם כל
הקטגוריות-
מידע כללי- מן הסתם מידע כללי על אלאניס
הלהקה- מידע על הלהקה של אלאניס(למרות שלא מצאנו הרבה)
אלאניס- השנים הראשונות - הקריירה הקנדית של אלאניס
הקריירה הבינלאומית- מידע על אלאניס החל מהוצאת JLP
ציטוטים- ציטוטים ממגוון שיריה של אלאניס
אודיו- קטעים קצרים משירים של אלאניס שצריך לזהות את השיר רוב השאלות ממש קלות חוץ מהציטוטים והאודיו שיכולים להיות קשים אבל תגידו תודה שהייתי ממש נחמדה (
) ולא עשיתי מהאלבומים הקנדיים(בינתיים) אבל אני רק מזהירה שלא את כל השירים יש בדיסקים...
ההוראות- טוב אז ככה כל אחד בוחר קטגוריה כלשהי מקבל שאלה ועונה עליה, לכל אחד יש שתי הזדמנויות לענות על השאלה ואחר כך הוא פשוט מפסיד את הנקודות על השאלה הזאת ניתן לבחור כל קטגוריה שרוצים (סה"כ 10 שאלות לכל אחד) רק חייבים לבחור לפחות שני ציטוטים ושני אודיו ולא יותר משישה ציטוטים/ אודיו ביחד. באודיו ובציטוטים אפשר לבקש עזרה ואז אני אגיד לכם מאיזה אלבום זה לקוח כאשר הטריויה תתחיל אני אפתח שירשור -טריויה שלב 1 ולשם אתם צריכים לשרשר את הבקשות לקטגוריות בבקשה בבקשה אל תענו על שאלות של אחרים אלא רק על השאלות שלכם
ניקוד- הניקוד הולך ככה 2 נקודות על כל תשובה נכונה נקודה על תשובה בניסיון שני 4 נקודות על ציטוטים/אודיו בניסיון ראשון 2 נקודות בניסיון שני ואחת עם עזרה בסוף כל יום תפורסם טבלה עם מצב הנקודות.. שמש|זמנים- מרגע שנדע מי בטריויה אני אפתח שרשורי טריויה בהתאם לצורך, וככה כל מי שירצה יוכל לשרשר בקשה לשאלה, כלומר לומר איזו קטגוריה הוא רוצה, ואני או רן נשרשר לו שאלה. אין הגבלת לשעת בקשת השאלה, ושנראה את זה נשרשר שאלה מיד. בסיום השלב הראשון המתמודדים עם מספר הנקודות הגבוה ביותר יעלו לשלב הבא נראה לי שזהו אם יהיה לי משהו להוסיף אני אכתוב כל שאלה בקשה הערה הארה אי הבנה או כל דבר אחר שרשרו לכאן... אז
לכולם רעות ורן

ta0ti

New member
אני, אני!

אז, אני טל, בת 15 מנתניה. החיים שלי סובבים סביב מוזיקה, בעיקר אלאניס, ורוק ישראלי. זהו

Music Fan

New member
גם לי מותר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אייל, בן 16 וחצי מרמת גן. אוהב את אלאניס, מדונה, כריסטינה, אנוק ועוד הרבה. חולה על JLP. סוגד לגמריי ל You Oughta Know. שירים אהובים לא של אלאניס הם Dirrty של כריסטינוש, Nobody's Wife של אנוק ועוד המון המון... שלושת רבעים מחוץ לארון
ופאנטה שוקטה זה עלוב. וירג'ין עוד יותר. בכל הטעמים.

Rוית

New member
לא להגיד מילים כאלו!

תכף גם תגיד לי לדגם את עצמי!
סליחה. נרגעתי. אממ עלי... יו אתם יודעים הכל עלי כבר! (בערך, לאדם יש סודות אתם יודעים
) (AKA אין לי כוח לרשום, תשרדו
)

naomiA

New member
עכשיו תורי......

קוראים לי נעמי אני בת 15 מאשקלון..... חולה חולה וחולה על אלאניס ואני מקשיבה גם לדיידו, טרביס, פרל ג'ם, קולדפליי וסטיינד.... זהו.......

I Was Hoping

New member
נו טוב

אני הקשישה הגדולה מכולם כאן הילה, בת 23 וחצי, מחיפה.... כל השאר ידוע עליי כאן לכולם, אני כאן כבר איזה שנתיים.... מה אני לא אעשה כדי שהפורום הזה יחיה קצת?!

infatuation

New member
אז גם אני...

אני בת-חן בקרוב מאוד בת 18 (ב-22 לחודש).. אני מאזור חדרה והיום התחלתי כיתה יב, בינתיים זה לא נורא אבל זה רק היום הראשון
וכמובן! אני חולה על אלאניס!!!

j u n k

New member
../images/Emo80.gif

טוף אז אני נופרי בת 17 משדה בוקר. אלאניס, פיונה אפל,רדיוהד,גארבג', ג'ניס ג'ופלין ג'וני מיטשל וחברים ..באמת שהרשימה ארוכה מדי. מנגנת על גיטרה. הילה חושבת שהיא עושה לנו טובות, וואלה יופי ,הילה תרגיעי ומיד
פאנטה שוקטה זה באמת מגעיל יש לזה טעם של סודה קלאב

AlanisJunkie

New member
טוב, אני חייב להציל את הכבוד האבוד

של פאנטה שוקטה! פאנטה שוקטה זה משקה מעולה. אומנם לא גאוני כמו קולה, אבל טעים ומיוחד ומעניין ומיסתורי, במיוחד מפני שזה בטעם של איזה פרח.... זה באמת טעים, אל תקטלו סתם.

פאנטה שוקטה רולז!!!!!

אגב אני דני\דן (למי שעוד לא מכיר) שומע אלאניס, היהודים, שילה פרבר, אנוק, הול, נירוונה, פרל ג'אם פיונה אפל וכו' ד"א עכשיו חזרתי מהכנרת והיה מעולה!!!

הגרה182

New member
טוב... אני../images/Emo70.gif

הגר, בת 16 ו-10 ימים... אוהבת מוסיקה. נקודה.. שומעת כמעט הכל.. כולל אלאניס, כמובן
פאנטה שוקטה זה פיכס
(אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח..)

Not The Doctor

New member
../images/Emo23.gif

היי אני הבת-זקונים! אני בת 13 וחצי וקוראים לי הילה (חחח אני גם קטנה ממך בעשר שנה וגם יש לך שם נפלא, הילה!) ואני אוהבת את אלאניס המון זמן (זה סיפור ארוך) ו.. שאלה חשובה! אני מחפשת שיר להקדיש לחבר שלי אבל רוצה שיהיה של אלאניס אתם יכולים לתת לי שמות של שירים שלה שנחשבים לשירי אהבה? תודה. NTD.

Not The Doctor

New member
ד"א אני גרה ב...

יובלים ליד כרמיאל (אני שכנה של עדי) ואם בא לכם לבוא לבקר שקט פה מאוד, חוץ מהרמקולים שלי שקורעים את יובלים עם שירים שלאלאניס לא תשמעו כלום... והאויר, איזה אויר!! NTD.

avivs

New member
אני

אביב בן 18 מהקריות. התחלתי לאהוב את אלאניס אחרי ש sfij יצא. בנוסף אני גם מאוד אוהב את מדונה, טורי איימוס, הקרנסריז, לין מרלין גארבז' וזהו נראה לי.

למעלה