הטרדות פירסומיות

peter_pan

New member
בארה"ב אם מתקשרים ולא מוחקים

בארה"ב אם מתקשרים מרשימת דיוור ולא מוחקים אותך למרות בקשתך אתה אוטומטית מקבל $$$ מהמטריד הבא. אבל אני מדבר על כך שיהיה חוק שקו הטלפון שלך, תיבת הדואר שלך (האיטית והאינטרנטית) הם רכושך. וכל הפרעה לשימושך בקו (ע"י פקס פירסום, שיחת טלפון פרסומית, קבלת הודעת פירסום) , ללא אישורך מראש יחייב את בית העסק המפרסם בקנס קבוע בסך 500 ש"ח. ועכשיו נתחיל לראות איך האזרח שתמיד הוטרד מתחיל להרוויח ע"ח המטרידים.

peter_pan

New member
ומיצבשת!

ראשית, את לא רק לפני בפקק, את לפני כולם. את הגורם לפקק!!!! - "מיצבשת נהגת", נשמע כמו התחלה של בדיחה גרועה!! לא כל ג´אנק מייל נחסם בפילטר, גדולים וטובים ממך עמלים על כך ונכשלים. קרן רייטן, חברתך, התחזתה ונתגלתה ולאור מסע הצלב שלה כנגד יסמין חמו -מצווה להלחם בה, ג´יהאד מלא. הכנסת פלאיירים לתיבות הדואר זה לא לגיטימי וגם לא התקשרות לפרסום לטלפון שלי. הדבר אסור ומוגבל בארצות מתקדמות ואפשר ללמוד ולנהוג כפי מנהג הגויים מפעם לפעם, לא תמיד היהודים הם החכמים והמוצלחים. ולך קרמר, תמשיך לחכות ולהתפלל, כי עמידה מהצד וחוסר מעורבות היא שורש כל רע.

peter_pan

New member
עפיפיות!!!

תלכי שוב לקרן ,עפיפיות זה פלאיירים(א´ וע´ זה קצת שונה ע"ע עני ואני עשיר ואשיר וכו´...) . אפיפיות זה וופלים שאוכלים במערכות של תוכניות שמפעילות את הפה במקום את הראש.אבל לך תסביר לאחת מיצבשת דבר ששקשור עם שכל והבנה. קרמר, לך פרויד הוא נוח וגם לי (לפחות 5-6 פעמים בשבוע עובר-חולף-נוסע בו, אבל לתושבי השכונה הוא הוריד את ערך הדירות והגביר את תנועת הרכבים במקום בו יש ילדים רבים. עובדה שהכבישים שאמורים להקל עליו, לא נבנים. סורוקה לא מתחבר לכיוון מערב וגם דניה לא מתחברת לכביש החוף, למה? כי בדניה ובסורוקה גרים אנשים עם יותר השפעה. שמור לי ואשמור לך, זה כשבאים מנקודה שווה אבל כשאחד מפסיד והשני מרוויח ומבטיח הבטחה חסרת עתידית חסרת זמן ומועד מוגדרים, זה ניצול. ככה זה בעולם העסקים.

peter_pan

New member
מוזרות דרכי האל

אז לכל מי שהסיט וויכוח תמים על כן או לא פרסומים מזיקים. רחמי אליכם כל אותם כוכביות אדומות של משתמשים מזדמנים פחדנים, לך מצבשת - מעצבנת, לך עופרה הערביה ושיט החוקר הכושל שעבודתו היא כנראה כשמו. כולכם טעיתם אני לא יוסי ולא חן,תמיד רק פיטר פן, כך הייתי מאז ומעולם, גם בימים בהם שלט הבי.בי.אס בישראל ובוודאי לפני שלרובכם היה מחשבון... טעיתי שבכלל התייחסתי לדברי הסרק והטמטום שלכם. כפי שנאמר, איש איש בדרכו יחיה.

virus2

New member
קראתי את כל השרשור ולא מבין

למה אתם מגיבים לגופו של בן אדם ולא לרעיון שמעלה. התגובות הקטנוניות שלא לענין לא מובנות לי.

פיטר פן

אני לא עומד מהצד ומחכה . יש לי הכל לא חסר לי כלום . וגם יש לנו ארץ זבת חלב ודבש שיש בה הכל , אים כל הצרות מיבפנים . לי לא מפריע כלום מקבל הכל בקלות . נייר לא רצוי בתבת הדואר הצצה לא מעניין לפח . צילצול לא מעניין מיד סוגר את הטלפון . ואדיש מיתנחם בזה שזה הצרות שלי והלוואי שימשיכו רק צרות כאלה ובא גואל לציון . כי לא רחוק מביתי אישתי ראתה איך היתפוצצה המיסעדה של מצא בחיפה , ועוד צרות שהיו בחיפה אני חורש את המדינה ברכב והלוואיי שרק הצרות של תיבות הדואר והטלפון ימשכו להתריד אותי ואת כל עם ישראל . ואים יבוא משיח ונהייה כמו שווייץ . כל אחד תחת גפנו ותאנתו . אני ילחם בחורמה בכל המתרידים למנהם . ואבל בנתיים שאילו יהיו הצרות של עם ישראל

אחי כל אחד והמחשבה שלו

אני עוסק בעסקים מיכתה ו. בבית הספר היסודי כבר מכרתי חוברות הצופה לילדים בשנת 1959 עד שנת 1960 . אני עצמאי לעולם לא הייתי שכיר פקודות מה לעשות קיבלתי רק בצבא ומהאשה בבית . לכן לי ניראה העולם אחרת אבל עלה והצלח . אני לכל אורך הזמן רק היתקדמתי ועוד ידי נתוייה . ביי

מיצבשת

New member
אהלן פיטר פן ללא כוכבית../images/Emo24.gif

בגלל ה- fire wall שלי אני מוכרחה להכנס בכוכבית אדומה, המיצבשת רשומה בפורום כהלכה ומבטיחה בזאת חגיגית להמשיך לעצבן את כולם.

peter_pan

New member
הטרדות פירסומיות

עד שהתרגלתי לעודף העפיפיות (פלאיירים) בתיבת הדואר שלי של מסעדות, שיפוצניקים, לאי-מייל שמדי פעם פולט הצעות לדיפלומות ב-5 דקות בחו"ל ודיאטות, עכשיו נוספה מכה חדשה. פרסום טלפוני. קיימים שני פרסומים: האחד- פקסים ופקסים של פרסומות, בשעה שהדבר אסור ע"פ חוק הבזק (אין לשלוח פרסום בפקס למעט אם הסכים לכך הנמעם בכתב111) - ואין אוכף לחוק. השני- מערכת ממוחשבת המתקשרת אלייך ושרה ג´ינגל פירסומי. לא הגיע הזמן להוציא חוק שאוסר על הנחת עפיפיות בתיבות הדואר למעט אם יש עליהן מדבקה ירוקה המאשרת הכנסת פרסומת? חוק שאוסר פרסום דרך הטלפון למעט אם בעל הקו נתן לכך הרשאה בעת שחיבר את הקו (ולא, הפתרון הוא לא קו חסוי!). ובא לציון גואל

peter_pan

New member
ובבניין ציון ננוחם

גם אני קרוב למצה והיכרתי מהנפגעים גם אני משרת כקצין קרבי בחי"ר ימים כלילות, אז מה, זה לא הנושא!!! לאור הטכנאי,כל עוד יש טרור אסור להתלונן על כלום ולהתעסק בכלום. לצערי תשובותייך מנסות להיות פופולרית ומחפות על ריקנות והשלמה עם המצב. ובא לציון גואל. עד כאן דברו של פיטר פן ודי!!!!!

peter_pan

New member
אכן כ"א ודרכו

אכן כ"א ודרכו ואל חשש אתה לא היחיד שצומח ובוודאי יש דרכים שונות ואחרות שמובילות יותר גבוה ויותר רחוק, מדרכך.

peter_pan

New member
תום השרשור!!!

ונעבור לעניינים הבאים........... למישהו יש רעיון????

למה אתה חושב ככה?../images/Emo163.gif

אני מכיר הרבה שרשורים ותאמין לי, שיש הרבה מטרה ורעיון למה שהם עושים בחיים שלהם... בייחוד לאלה שאין להם עובדות (ואלה כמעט כל השרשורים שאני מכיר).

אחי כל אחד והגישה שלו

לכן יש לנו 30 מפלגות בבחירות וכל אחד חושב שהוא יביא את הגאולה לעם ישראל ביי

virus2

New member
צריך ללחום בכל החזיתות

במקביל. הכל חשוב גם החיים וגם איכות החיים. טכנאי תן לאלו שחשובה להם המלחמה בפליירים להלחם גם בשבילך ורק תפרגן לו. אם יום אחד יצא חוק נגד פרסום כפוי מכל הסוגים רק נרויח מזה.

תיראה כתוב : תחייה ותן ליחיות

רכב רוצה להישתלב בתנוע אני מאפשר לו . מחר הוא יאפשר לי להישתלב . ליפני כ 20 שנה פתחו כביש שקיצר את הדרך מכביש החוף לכרמל ניקרא דרך פרויד . אנשי הרחוב יצאו בהפגנות נגד פתיחת הכביש והפתיחה היתעכבה בשבועיים . היום עוברות אלפי מכוניות ביום . אנשי הרחוב חשבו רק על עצמם . כך כל דבר, היום זה מפריע לך מחר אולי אתה תישתמש באותו דבר לקידום מעשך. לכן אומרים שמור לי ומחר אשמור לך העניין שלא צריך לעשות דפקה . וצרות עיין אלה לקבל הכל בקלות

למעלה