הטרדות ותאקלים הומופוביים

FaithNoMore

New member
הטרדות ותאקלים הומופוביים

רציתי לדעת אם קרו לכם מקרים של הטרדות או טאקלים הומופוביים אם אנשים בחברה הלא קרובה שלכם (למשל, אנשים ברחוב שצעקו לכם משהו) או אם המשטרה... פשוט דיברתי על זה עם משהו במסרים וחשבתי לשתף אתכם ולשאול אם גם אתם עברתם משהו דומה. הנה מה שקרה לי: יום שישי אחד יצאתי עם חברה שלי (שהיא כבר לשעבר, אבל לא משנה). אחרי היציאה ישבנו באוטו והתנשקנו, לא משהו רציני במיוחד, זה היה בחניה מול הים לי הטיילת בת"א. פתאום דופקים לנו על החלון שני חברה' צעירים - הטוענים שהם מהמשטרה ומבקשים מאיתנו לצאת מהרכב. בקשנו לראות תעודת שוטר והם הראו ברצון... אני מניחה שהם היו במשמר אזרחי ו משהו בסגנון. בקיצור, הם התחילו לתשאל אותנו: -"מה אתן עושות"? -"היינו במיק'ס פלייס ועכשיו אנחנו רוצות לנסוע הביתה". -"אז למה אתן לא נוסעות". -"חשבנו לעשות כמה דברים לפני". -"כן שמתי לב, (ואז הוא אמר משהו בסגנון של) לעשות זה בסדר אבל למה עם בני מינכן"... בקיצור, הם ניסו לשכנע אותנו לצאת מהאוטו ולא הצליחו, הם רשמו את המספר רכב והלכו. בכנות, זה היה די טראומטי...

FaithNoMore

New member
אגב,

אני לא יודעת כמה זמן כל הסיפור הזה ארך אבל הוא נראה כמו נצח... שזה לא ישמע לכם כמו איזו הצקה קטנה וחסרת חשיבות - אני חושבת שהם ביזבזו עליינו איזה 20 דק'...

dagystyl

New member
היה לי מקרה דומה

זה היה בתחילת ההתנסות המינית שלי. נפגשתי עם מישהו דרך הצ'ט ונסעתי עד אליו עם הרכב. החלטנו לנסוע לחורשה ליד. התחלנו במעשינו ופתאום לאחר איזה 10 דקות האירו עלינו אורות חזקים מרחוק. זאת הייתה ניידת משטרה. לאחר דקה הם נסעו כי כנראה קלטו אותנו. זה היה מפחיד...! זאת הייתה אחת הפעמים הראשונות שלי. בכל אופן, אני לא חושב שהמשטרה רשאית לעשות משהו אם לא פוגעים בצנעת הפרט. רק שוטרים סטרייטים משועממים שאוהבים להציק וצחוק על חשבון אנשים כמונו שבסה"כ מחפשים את השקט והביחד עם הבן זוג שאי אפשר לקיים בבית או בטיילת.

shlomov2001

New member
זה פורום דתיים או גאים?

בילוי בשישי? זה לא נשמע לי כמו משהו שדתיים עושים

FaithNoMore

New member
עוד בהודעה הראשונה שלי הצהרתי

שאני לא דתיה

קיל איל

New member
היי!אולי שאלה טיפשית אבל...

אתה לא במקרה מפורום סימפסון בביפ?הניק שלך מוכר לי.. טוב שנאי לא מרגיד כמו פריק פורומים פתאום:)

BabyBoy1

New member
נשמע מזעזע ../images/Emo5.gif

אני חושב שהייתן צריכות להגיד להם, אם עשיתם משהו לא בסדר, ואם לא אז אתם רוצות ללכת. אין להם זכות סתם לעכב אותכן ככה, לא עברתן על החוק. לי באופן אישי לא קרה שום מקרה כזה...כנראה בגלל שאני לא נראה הומו. אבל אני זוכר שיום העצמאות היינו בפארק הירקון כל המשפחה, וראינו זוג לסביות עוברות ביחד מחובקות, וכולם אמרו כזה איכס וזה... ואז כזה חשבתי מה יקרה אם אני אספר להם עליי

דאני17

New member
בהחלט נשמע טראומתי

וואי לי אמנם לא קרה מקרה כזה אבל קרה שהלכתי עם בת זוג ברחוב ואנשים צעקו איכס לסביות.. (לרוב ערסים קטנים ומשועממים) אבל ניחא. אפשר לחשוב לא שמים על זה.

למעלה