הטרדות גולשים

Queenati

New member
הטרדות גולשים

לאחרונה יש ריבוי גולשים מטרידים בבלוגTV ובכלל. מדובר בגולשים שכל חסימה שנעשית להם - הם למדו לעקוף אותה, אפילו את החסימה האבסולוטית מהשרת - למדו כיצד לעקוף. גולשים כמו מה נישמע, אליאב השובב, פבל הכריש ונוספים - ממשיכים להיחסם וממשיכים לחזור אפילו אחרי 10 דקות או פחות. אני יודעת שהדבר מתסכל אבל בשלב זה אין כל פיתרון אחר מלבד להרחיקם מהצ'אט. נכון, לא כיף לשחק בחתול ועכבר וחלקכם מוצאים את העמק השווה ופתרונות להתמודד עם ה"עלוקות". בימים אלו אנו עובדים על אפשרות נוספת שתוכל לסייע בחסימת הגולשים הבעייתיים מהצ'אט. אני תקווה כי הנושא יטופל במהרה וכי הדבר ימנע מהגולשים הנ"ל להציק לשלוות הגלישה. בשאיפה שהנושא יסתיים בשבוע-שבועיים הקרובים. אבל שוב, תמיד יש אילוצים. שיהיה לנו המשך שבוע נפלא

BlogTV Police40

New member
איזה חדשות טובות!!!

האופציה לחסום את המתפרעים,מבלי שיוכלו להכנס שוב, תחזיר את השלווה והשקט! כל הכבוד!!!

BlogTV Police16

New member
ענת אייל כנסו שניה

אני לא כזה מומחה גדול בחסימות אבל אני מכיר שיטה . לכל מודם רשת) יש אי פי בנוסף לאי פי שמצוטט מקבל בכניסה לרשת למשל לדוגמה "רוטר" של בזק 1.1.1.01 וכן אלה לכל חברה עם המודם שלה =עכשיו בכניסה הראשונית לכל מחשב מקבל אי פי למודם שמותקן במחשב =כל זה כמובן תקף אם הוא מתחבר מכבל רשת כמעט 90 אחוז מהגולשים יש להם כבל רשת.. צריך לברר עם החברות עם הם יכולים לתת לכם תאי פי של כל אחד מהמחשבים האלה. או למצוא דרך לדעת . יכול להיות שכתבתי שטיות יכול להיות שלא. סתם שיטה שפעם חשבתי עליה. (סתם מנסה לעזור)

syrus

New member
מעולה ../images/Emo45.gif

אוסיף את זה לאוסף הבדיחות שלי
וקצת ברצינות... יש לך מושג על מה אתה מדבר? זה לא יישים
תודה על החשיבה. להזכירך, אנחנו נמצאים בשלב של פיתוח מערכת חסימה חדשה. נא להאזר בסבלנות

למעלה