הטרדה מינית?

הטרדה מינית?

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: אני בת 16 וחצי, תלמידה בחינוך מיוחד. בתקופה האחרונה הכרתי נער בן 14 שאינו מדבר מטעמי ביישנות/קושי רגשי. הוא יתום מאב מאז היה בן שנתיים, חסר גבולות ואלים כלפי בני משפחתו. משום מה, הוא התחבר רק איתי והתחיל לדבר איתי בלחש. הוא מעליב בצורה מחפירה ומחמיא בצורה נפלאה, לסירוגין. כמו כן, נוהג להעיר הערות מיניות מעט, ספק בצחוק, ספק באמת, כגון: שני נערים רבים כשהאחד שוכב על השני ולא מאפשר לו לזוז, אז הוא אומר: "ככה אנחנו נריב". וכל שעובר הזמן אני רואה את הצדדים המסוכנים שבו, אך יחד עם זאת מוצאת את עצמי רוצה להיות בחברתו יותר ויותר. לאחרונה המצב המילולי עבר למצב פיזי, שבו הוא "מעז" יותר ונוגע בי - בלחיים, או בשיער, תוך כדי שיחה חייכנית. אך הייתה פעם שהיד שלו גלשה מעט נמוך מן השיער, אל אזור החזה. ואני לא יודעת מה לעשות - כי אני יודעת שזו הטרדה מינית ושזה אסור ושאומרים לי להתרחק ממנו כי יש בו צד סדיסטי/אפל. אולי אני פשוט נמשכת לסכנה. שאלתי היא מה עושים במצב כזה? תודה, בתוך התהום.

גרא.

New member
בתוך התהום,הטרדה מינית,מתייחסת להתנהגות שדרכה

אדם אחד,במקרה שלך,התלמיד הזה,גורם לך אי נעימות על רקע מינית.כלומר מבצע מעשים,ממש כפי שאת הזכרת על רקע מיני בניגוד לרצונך,ובכך מטריד אותך,אם כך את מרגישה,כדאי שתפני ליועצת ביה"ס,ותבקשי את התערבותה.וזה,גם על רקע התחושה שאת דווקא נמשכת למצבי סכנה.ויש אכן סכון בכניסה ליחסים מיניים שלא ידע,ובלא גבול.

למעלה