הטרדה מינית..

iNEEDit25

New member
הטרדה מינית..

חבר'ה, איך מתמודדים? יש בחורה שמטרידה אותי במקום העבודה כבר כמה חודשים, לאחרונה נהיה יותר בוטה. אמנם לא משדר מילולית, אבל לפי שפת גוף בהחלט אפשר לקלוט שאני לא מעוניין. היא כנראה מחליטה להתעלם כי ההורמונים שלה משתוללים. היום כשקרה שוב משהו שלא היה לי נעים ונוח איתו, הערתי לה. איך לדעתכם צריך לפעול? היא צריכה להבין שמה שהיא עושה לא בסדר. אני לא צעצוע מין שלה.

מתקתק99

New member
במקרה של הטרדה...

חווויתי זאת במקום עבודתי, עם אחד המנהלים הבכירים... כשראיתי, שבטוב התנהגותו כלפי לא פוסקת, אלא אף מחריפה... פגעתי בו מילולית באלגנטיות הלא משתמעת לשתי פנים והיום הוא די זהיר כשהוא מנהל שיחה איתי. הווי אומר, שאם במח לא הולך אז בכח. הבן אדם היה אגרסיבי ביחסו אלי וזו הדרך שבחרתי לפעול מכנגד. וזה עבד... אני לא כלי לשימוש או למימוש גחמות של אנשים ועל אחת כמה וכמה, שלא במקום העבודה. אם הוא או היא מחפשים סקס או לממש מה שלא מימשו עד היום, אז שיחפשו במקום אחר !!!

yosef 30

New member
היי ידידי הצעיר

איזה כייף לשמוע ממך. פחות כייף לשמוע שמטרידים אותך מינית.
. אני חושב שכדאי לומר לאותה בחורה בצורה ישירה שדרך ההתנהגות שלה או סגנון הדיבור שלך לא נעימים לך ושאתה מבקש שתשנה את דרכה
לא בטון מתנצל כי אין לך על מה להתנצל, ולא בטון עצבני כי לא שווה לריב על כך. וכל פעם שהיא תאמר לך משהו בסגנון מיני אתה תמיד יכול לענות לה עד כמה היא ממש לא עושה לך את זה. מעבר לזה מה שלומך
זו עבודה חדשה
יוסף.

למעלה