הטרדה טלפונית

מרי5

New member
הטרדה טלפונית

שלום לכם. יודעת שאיני בפורום המתאים לבעיה שנתקלתי בה.אבל גיל המשתתפים והרצינות בפורום התאימה לי.[אשמח לקבל הכוונה אחרת] כאישה פנויה שמנסה למצוא את האיש המתאים בשבילי ובודקת כל מיני אפשרויות.נתקלתי בשבוע האחרון במקרה מוזר ביותר בשבילי.[ידעתי שיש מקרים כאלה]אחרי פגישה ארוכה.ידעתי בבירור שהאיש לא בשבילי.הבחנתי בדיעותיו הקיצוניות.חשתי שהוא איש שתלטן.קמצן.ובעיקר הרגשתי שמטרתו למצוא היכן לגור.הסתיימה הפגישה.כשבליבי החלטה חד משמעית לא להתקשר אליו.למחרת בבוקר מוקדם הוא התקשר אלי.הבהרתי לו שאיני מתאימה לו .הוא חשב שדווקא אני מאוד מתאימה לו.הבהרתי שלי הוא לא מתאים.הוא התעקש לדעת למה?ולא קיבל את הסבריי.סיימתי את השיחה שזה לא מתאים לי.בצהריים שוב טל'.הרים קול .שוב רוצה הסברים וכו'.לאחר יום שוב טל' -אהלןןןןןןן[כאילו חברים ותיקים]אמרתי מיד:אני רואה שאתה מטריד אותי?מבקשת שלא תטלפן.ושוב טרקתי את הטל'.היום בשש בבוקר. היו שני טל' ממנו.[בסלולרי והרגיל.לא עניתי.למישהו יש עיצה?תודה על ההקשבה.

via lactea

New member
לא נעים

במקרה קראתי כי אני לא מהפורום הזה. אבל כמה שאלות. הוא יודע איפה את גרה? אני הייתי מבהירה לו חד משמעי ואם היה ממשיך הייתי פונה למשטרה. כמובן שאם הוא לא יודע איפה את גרה, אז יש לך את האופציה של להחליף מספרי טלפון וככה הוא לא ימצא אותך יותר.

מרי5

New member
מטבעי נותנת אימון ראשוני

באנשים.אבל מתרשמת מהפגישה.ומסיקה מסקנות בהתאם.לא אומרת לצד השני על התרשמותי.מטבע הדברים נותנים מס' טל'.אחרת אין אפשרות לתקשר. עד עכשיו לא הסתרתי היכן אני גרה.לשאלתך -הוא יודע .ומעכשיו זה הלקח שהפקתי .קצת חוששת שיאבד לי האימון באנשים.כי לא כולם כאלה.

adam33

New member
חד וחלק

לומר לו שאינך מתכונת להמשיך להסביר לו ושאת תפני לגורמים המוסמכים זהו! ודרך אגב את יודעת מה אומרים.." חכם עיניו בראשו" ויפה שעה אחת קודם ככה שאת לפחות יודעת שהבחירה שלך שלא להמיך איתו את הקשר היתה נכונה אדם שלא קשוב לצרכים שלך כשאתם ביחד לא יהיה קשוב להם גם כעת כשנפרדתם..

רונתי

New member
אם יש לך את הפרטים שלו

אולי כדאי שתפני למשטרה ותגישי תלונה כי זו הטרדה. אני לא רוצה להלחיץ אותך אבל את לא יודעת כמה הוא בריא בנפשו אז חשוב שתהיי תקיפה . מאחותי שמכירה דרך האינטרנט אני למדה שיש כללים שעליהם היא מקפידה - נותנת רק מספר טלפון סלולרי לא אומרת איפה היא גרה עד הפגישה השלישית ופגישה ראשונה הם תמיד מסכימים שתהיה פגישה מקדימה- קצרה במתכוון כדי שלא יהיה "לא נעים" לקום וללכת. מאחלת לך בהצלחה במציאת החצי השני .

מרי5

New member
הייתי אסרטיבית ,החלטית וחד משמעית

בתגובה שלי.אראה לנכון לערב משטרה.רק אם ההטרדה תימשך.את צודקת בתגובתך.הפקתי לקח חשוב.מאמצת את העיצות שנתת מנסיונה של אחותך. תודה .

למעלה