מה שאמרת לא מדוייק
דבר ראשון, אני לא מצדיק את האלימות הפלשתינאית, היא לא מוצדקת, אבל כמוה הכיבוש הישראלי. הכיבוש הוא שיוצר את הטרור, לא מחסל אותו. דבר ראשון, אל תקשקש לי בשכל שאנחנו כובשים רק בגלל הטרור, כי בין 1967 ל1987 אש"ף תקף מלבנון, ולמרות זאת הקמנו התנחלויות וכבשנו ערים שלמות, ממש מוצדק אה? ההתיישבות היהודית באיזור היא נגד אמנת ז´נווה, אז אין שום סיבה להגן עליה היא לא צריכה להיות שם מהתחלה, והיא רק יוצרת טרור. זריקות האבנים החלו ב-1987, למה לפני כן היה טרור, אה? הטרור שהיה אז הגיע בעיקר מלבנון, ולמרות זאת החזקנו בשטחים. אני לא מתנגד להחזקה צבאית בשטחים אם אכן היה סיכון בטחוני, וגם האו"ם לא. לארה"ב יש בסיסי צבא בעיראק, אין שום דבר לא בסדר בזה. אבל יש הבדל בין בסיסי צבא שלא מפריעים לחיים האזרחיים הנורמליים, ועוד יותר מכך- התנחלויות על אדמתו של עם אחר, שזה נוגד כל מוסר והיגיון. הכיבוש מוצדק בדיוק כמו הטרור שלהם- אין לו שום הצדקה, מוסרית או בטחונית. אם האינטרס של ישראל בשטחים היה באמת ביטחון היא לא הייתה מרשה בניית התנחלויות שמפריעות לצה"ל לתפקד ופוגעות בהסברה של המדינה. האינטרס של ישראל הוא סיפוח השטחים. אני נגד לתת למחבלים לעבור חופשי- אני בעד להקים גבול שיעצור אותם. שאלת אותי למטה "אתה רוצה דוגמאות של איך הם עברו גדרות בקלות וגרמו נזק" או משהו בסגנון.. אני אבא לך דוגמא אחרת- אתה יודע שהגדר הפושטית בעזה עצרה יותר ממאתיים פיגועים עד היום? כמובן שלא, אבל עכשיו אתה יודע. ותחשוב שאני לא מדבר על גדר כמו זו בעזה, אלא גדר חשמלית, קיר בחלקים מסויימים, חיילים שיסיירו, מטוסים שיסיירו, מערכות אזעקה, מצלמות, עמדות ירייה, כלבי שמירה ובורות באמצע. לוקח שעה וחצי לחפור דרך דבר כזה בלי למות באמצע, ועד אז מגלים אותך ועוצרים אותך.