הטעות הכי גדולה...

GRAND DARK MAGE

New member
הטעות הכי גדולה...

..היה פרק II ואני אומר את זה מתוך צער רב כי שאר הסרטים מצוינים

MajorWinters

New member
איך להסביר את דעתי?../images/Emo19.gif

פרק 1 היה יותר משעמם.... זה כן! אבל פרק 2- על אף ההנאה המרובה יותר שהייתה לי ממנו- בדיעבד, הוא סרט פחות טוב. הוא פחת תורם לעלילה והוא הרבה יותר הוליוודי- לוקאס אפקטים ושות' לכן כשתשאלו מה יותר כיפי- אני אגיד פרק 2 אבל כשתבואו תשאלו מה בא לך לראות עוד פעם- ללא ספק פרק 1

Padme Amidala

New member
דווקא לפי דעתי...

פרק 2 הוא גם יותר טוב. כל סיפור ההתאהבות של פדמה ואנאקין הוא דבר שמאוד משפיע על העלילה וזה בעצם הגורם העיקרי לכך שאנאקין הפך לווידר... פרק 1 הוא מבחינתי רקע... כמו אקספוזציה לסיפור השלם... |נעמה באקסטזה של ספרות|

ענבל87

New member
לא נכון 1

פארק 1 היה הרבה יותר טוב מפרק 2 אבל מה בפרק 2 היה יותר הקשן

Padme Amidala

New member
תראי, כל אחד והדעה שלו.

כמו שאמרתי, זה עניין של טעם... ולהבא נא לשרשר

odiman11

New member
ישר את קופצת לשחקנים שלך

אפילו בלי פדמה בסופו של דבר אנאקין היה עובר לצד האפל אבל בכל זאת אפילו בלי הקטע של האהבה שגרם להמון אנשים די לשנוא את הסרט הסרט הוא חלק מאוד חשוב לעלילה...אם הכל היה ספר הקטעים בפרק 2 היו הרמזים הכי חשובים בספר ולדעתי הוא חיבור גאוני ואדיר לכל הסרטים ולפי דעתי פרק 3 יהיה פרק מעניין אבל לא עם יותר מידי לא יהיו בו יותר רמזים רק אקשן ותמונות יותר ברורות של איך הכל קרה

Padme Amidala

New member
נכון...

זה מה שאני אומרת... הרמזים של מה שיקרה לאנאקין זה מה שהפך את פרק 2 לטוב מבחינתי. אני לא "ישר קופצת לשחקנים שלי". וברור שגם בלי פדמה אנאקין היה הופך לווידר, אבל זה בכל זאת היה הגורם העיקרי.

odiman11

New member
../images/Emo3.gif מצאתי כלי חדש...העצבים של נעמה.

כבר אפשר לפתוח מועדון או משחק מי מעצבן את המנהלת קודם

למעלה