הטעות הגדולה שלכם...

Angelus

New member
הטעות הגדולה שלכם...

כן, כן.. זוכרים שבמפגש השמצתם את הידע שלי בנוגע לחליפה של הג'ניטור? [בזמן המשחק האלוהי שיצרתי] בכל מקרה, אני טענתי שהוא לובש jumpsuit, או בכל אופן -- כך פונים אליו. ואתם אמרתם לי שלא. ואז צחקתם עלי במשך שעות והשלכתם עלי עגבניות -- הנה התרגום לפרק.. (601) תתביישו..

Roncha87

New member
אמרתי לך במסנג'ר ואומר זאת שוב--

אני מורידה בפניך את הכובע, טעיתי, אתה צדקת, סתם ירדנו עלייך במשך שעות והלכנו עליך עגבניות, אנחנו טעינו, אתה צודק, אתה אמרת אמת, נאחונ סתם בלבלנו בשכל.. מספיק? אני יכולה להמשיך עם זה עוד מלא

mikmik000

New member
לא אמרנו שלא קוראים לזה ג'אמפסוט באנגלית O:

בהגדרה כתבתם סווטשירט! על זה היה הוויכוח.. אתה לא זוכר שמוריה נסתה להסביר לי את זה עם חולצה וזיעה [סווט שירט כיאילו]?

Angelus

New member
אני מכחיש כל קשר

קראנו לזה ג'אמפסוט ואז העלתם את המונח סווטשרט וצחקתם על המונח חליפת קפיצה

steelwater

New member
זה לא נשמע לי הגיוני

מצד שני, לא נראה לי היית מפרסם את זה ככה פה אם לא היית בטוח שאתה כן אמרת ג'אמפסוט. אבל נראה לי שאני כן זכרתי ג'אמפסוט. טוב, לא יודעת. אתה המלך, אנחנו אוהבים אותך!

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif גם לי זה לא זכור ככה.. P:

אבל טוב נו
סוגדים לך לנצח איציק! חח העיקר שתהיה מרוצה XD [ורק אל תקח את השרשור הזה כהבטחה שבמפגש הבא לא נזרוק עליך ג'יגלי בול.. או עגבניות.
]

hodown

New member
גם לי זה לא נשמע הגיוני!

וצדקתי יעל גם שמה לב לזה.. ואני לא סוגדת לך איציק... יש לי עדיין כבוד (נראה לי?) לשמור עליו... חחחח לא בצחוק נו...

Roncha87

New member
ידעתי שמשהו לא הגיוני פה!

זכרתי בכמה הייתי בטוחה בצדקתי! היי רגע, איציק האם אתה גררת אותי להגיד שאתה צודק? למישהו יש את הפתקים של המשחק?

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

כן, ולא ממש הצלחתי בזה. בעצם, זו הסיבה היחידה שאני ואת לא קטפנו את המקום הראשון.

mikmik000

New member
ואם כבר.. ננצל"ש אותך קצת חח.

סתם מביאה לידיעתכם את העובדה שduck.co.il נפתח היום רשמית לקהל הרחב :) מי שעוד לא ביקר, מוזמן לקפוץ לביקור, ולבדוק על הדרך את העמוד של סקראבס שעבדתי עליו די קשה. ואם אתם רוצים ליהיות ממש נחמדים, אתם מוזמנים גם להוסיף שם תמונות, סרטונים [רק לא ממש ארוכים כי יש הגבלת גודל], ואפילו כתבות או תקצירים. מבטיחה לאשר את הכל
ואם אתם רוצים ליהיות ממש ממש נחמדים, ספרו על האתר לחברים שלכם. וסתם למקרה שתהיתם ואתם רואים גם אחת מהסדרות האלה, אני מנהלת גם את המשרד וקייל XY [ובקרוב כנראה גם את צ'אק], אז אתם מוזמנים לקפוץ לבקר גם שם. העמוד הראשי של דאק: www.duck.co.il יש בעמוד הראשי פרסום ל3 העמודים שלי. ככה שלא קשה להגיע לזה של סקראבס. **כותבת ההודעה מסירה מעצמה אחריות על כל שגיאות כתיב ו\או ניסוח עלוב בשל העובדה שהיא בוקשי ישנה בלילה שעבר, ועכשיו נשארה ערה עד 5 בבוקר.

mikmik000

New member
טוב הוא לא עושה לחיץ משום מה ><"

אז פשוט תעתיקו את הכתובת. היא לא כזו מסובכת. חח

steelwater

New member
מזל טוב!

אני ממש שמחה בשביך וזה מאגניב שאת משקיעה בזה כל-כך הרבה. רציתי להוסיף תמונות ודבירם לסקראבס, באמת,צ אבל לא ממש הצלחתי. אני אנסה שוב.תגידי, תמונות מהעונה החדשה כנו שפירסמתי פה זה די יעזור, לא?

mikmik000

New member
ממ זה לא כזה מסובך להוסיף..

כשאת נכנסת לגלרייה יש לך בצד ימין כפתור של להוסיף תמונות לגלרייה זו. את מוסיפה את התמונות מהמחשב שלך, נותת להם כותרת, וזה נשלח אלי לבדיקה ואני כבר אאשר את זה. אם את רוצה להוסיף תמונות מהעונה החדשה שהן ספויילר, תגידי לי ואני אפתח גלרייה של "תמונות מהעונה השביעית (זהירות, ספויילרים!)" או משהו כזה, לטובת האנשים שצופים בקצב של הארץ.

hodown

New member
אני מכחישה בכל לשון של הכחשה../images/Emo3.gif

לעולם לא אמרתי שלא קראו לו ג'מפסוט. ההתווכחות הייתה על משמעות המונח כמו שמיכל אמרה. מישהו אמר סווטשירט ואני אמרתצי שג'מפסוט וסווטשירט זה לא אותו הדבר בגללל מה שהשרת לובש!! אנה איציק... בעתיד הקרוב... אל נא קפוץ למסקנות בגלל רגעי האפיפטי שלך... ובקשר לשאר חברי הפורום- תתביישו לכם ולכו להתחבא בתוך קליפה של משהו. אתם לא זוכרים על מה היה הוויכוח (חוץ ממיכל ועוד מישהו- נראה לי יעל- לא הספקתי לקרוא את כל ההודעות מצטערת). זהו :) יום טוב!

steelwater

New member
אני חושבת ש...

איצעק שתה יותר מידי אפלטינים וכתב דברים לא במוח שפוי. איצעק, אני חושבת שכדי שתלך ל-AA!

למעלה