הטסת ציוד צלילה

tzachia

New member
הטסת ציוד צלילה

בסופ"ש הקרוב אני מתכוון להיות באילת. (דרך אגב, ושוב, האם יש מישהו שנמצא שם ומעוניין לתאם?) יתכן שאטוס לשם ורציתי לדעת האם יש בעיה להטיס ציוד צלילה? חשבתי בעיקר על הווסת ועל מצפן. האם לגבי המאזן יש בעיה?

ניב ד

New member
אין בעיה כעקרון אבל -

רצוי את הוסת, המצפן והמחשב לקחת איתך בתיק יד. גם כי הם חלקים רגישים וכך פחות סיכון שיפגעו. יש איזו טענה שתת הלחץ יכול לפגוע במדי הלחץ וזה כשהציוד במטען, אבל לא נראה לי שבמטוס לאילת שטס מאד נמוך קיימת סכנה כזו באמת. בכל מקרה - עדיף לסחוב ביד.

ביקו

New member
הבעיה היחידה עלולה להתבטא...

בהטסת מיכלי אוויר או ספייר אייר למיניהם.

הולנדי

New member
לעניין מדי לחץ , ווסתים האם יש

הוראות יצרן לעניין איסור טיסה בתא מטען ?? עד היום כשטסתי הקפדתי לקחת את הווסת בתיק יד, אולם לעיתים זה לא נוח במיוחד.

ביקו

New member
לא שאני מכיר...

לפחות בסקובה פרו ובמארס. למה שיהיו הוראות כאלה ? אני אורז את הווסת ומחשב הצלילה שלי יחד עם כל הציוד (בתא מטען) בתיק העליה למטוס אני אורז את המצלמות והמארז-מספיק צפוף שם...

javierg

New member
פתרון חלופי להטסת הציוד

הוא שילוח של הציוד במוניות אביב. הם באים לקחת את זה מפתח הבית ומביאים את זה למלון או לכל מקום אחר שתבחר. ישנה אפשרות גם שזה ישאר במשרד שלהם באילת ותבוא לקחת את זה משם בעצמך. שילוח של ארגז עם ציוד מחיפה לאילת עלה לי 45 ש"ח לפני שנה (ציוד מלא, ללא מיכל).

*אליקו*

New member
רגע רגע רגע .... ../images/Emo4.gif ../images/Emo50.gif

אני מבולבל .... ואם זו לא טיסה לאילת .אני טס לקפריסין ולא חשבתי לרגע לא לקחת את הציוד שלי לאו דווקא בשביל לחסוך את ההשכרה שם ,אלא בגלל שאני רגיל אליו ומאוד אוהב וקשור אליו נפשית .האים אני אמור להבין שאולי בכל זאת עדיף לי לטוס בלי ולהשכיר שם ?

ביקו

New member
ממש לא...

למה הבנת שלא כדאי לך להטיס את הציוד ? אם אתה רגיל ואוהב לצלול עם הציוד שלך (ומי לא ?) קח אותו איתך, במטען או בתיק עליה למטוס, אין שום בעיה עם זה.

למעלה