הטסת כלב.

itsme18

New member
הטסת כלב.

היי, אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל אשמח לכל עזרה שאוכל למצוא. אני סטודנטית בהונגריה ויש לי שתי כלבות גודלן רטריבר גורות בנות 4 חודשים. אני מנסה להבין איזה גודל של כלובי טיסה אני אמורה לקנות, ומה בדיוק הפרוצדורה מול חברות התעופה (אלעל) כאשר אני לוקחת אותן לארץ. אני טסה לישראל כפעמיים בשנה לחופשות ארוכות והן לא יושארו כאן. לדוגמא- הטיסה הראשונה שלהן תהיה בינואר, מה שאומר שהן יהיו בנות חצי שנה. האם ניתן לשים את שתי הכלבות באותו הכלוב מבחינת חוקי התעופה? האם זה בכלל זול יותר או אותו המחיר? יש איזושהי דרך להוזיל את מחיר הטסתן במידה ואני טסה הרבה? איפה אני יכולה למצוא את המדיניות של אל על לגבי הטסת בע"ח? האתר לא מאוד אינפורמטיבי וקצת קשה לי לתקשר עם אלעל מכאן... אשמח לעזרתכם.

noa sch

New member
הטסת כלב

היי, אני לא יודעת בקשר להטסה מאירופה אבל אני הטסתי את הכלב שלי השנה מארה"ב ואני יכולה להגיד שתענוג בשביל הכלב זה ממש לא אבל הוא שרד את זה יופי. את כל המידע אני קיבלתי מאל על , פשוט התקשרתי לסוכנת נסיעות ממנה קניתי את הכרטיס והיא קישרה אותי לנציגת אל על בנושא. דבר ראשון- כל כלב חיב כלוב (בנפרד כמובן) לא ניתן לשים שני כלבים בכלוב הטסה אחד, אם את שואלת אותי בקשר לגודל הכלוב לפי התקנון הכלב חיב להיות מסוגל לעמוד בתוכו, אני פשוט קניתי את הגדול ביותר שיהיה לו נוח (זה לא משנה את מחיר ההטסה). מחיר ההטסה תלוי במיקום , אני שילמתי את היקר ביותר שזה 380$. מקווה שעזרתי במשהו.

נועם192

New member
היי... בקשר להטסת כלבים

את חייבת לדבר גם עם המכס בארץ, ישנם מקרים שמחזירים כלבים לארץ מוצאם מפאת גיל לא מתאים, או שאין את האישורים הרלוונטים. תבדקי את זה איתם

הטסת בעלי חיים עם אל על

הי, את המידע אודות הטסת בעלי חיים עם אל על תוכל למצוא כאן. בהצלחה, נציג אל על

למעלה