הטסות מסוכנות

yami11

New member
הטסות מסוכנות

היה שירשור לגבי הטסות בשטחים מסוימים וכמה יכול להיות מסוכן היום שמעתי סיפור על טיסן דו כנפי שהיתרסק על בינין מישרדים בעמק חפר. .

GOSFRABA

New member
../images/Emo10.gif תחושה של דה זה וו'

ולכן- אישית אני מרגיש שזה רק מחזק את טענותיי בשירשור הארוך דאז.. שלא נדע מצרות.

בהבה2

New member
כנראה אנשים מסויימים אשר גם לפורום לא נכנסים

על מנת שאולי לפחות פה יילמדו איך למנוע את התאונה הקרובה.מצער מאד.לטעמי האישי זה נובע מהגעת טיסני ה"כמעט מוכן לטיסה" בצורה המונית כ"כ אשר הורידו את התחביב והאנשים הנמצאים בו לרמה מאד נמוכה הגובלת בזנות(כל אחד בעל אמצעי מימון יכול לרכוש לעצמו אחד).

חשחשן

New member
איך אתה יכול לצאת בהאשמות חמורות כאלו אם...

אם אתה עוד לא יודע את הסיבות לריסוק? או שכן? חן.

seangueta

New member
לגבי הטיסן שנפל על בנין מסדים....

מי שהטיס את הטיסן הוא אדם אחראי ולא אחד שעושה שטויות . פשוט היתה לו הפרעת רדיו שאלוהים יודע מה בדיוק קרה (ההיתי שם -- וזה יכול פשוט לקרות לכל אחד מאיתנו......) חבל זה היה טיסן מדהים ****רביב גם לך וגם לי יצא להטיס את אותו דו כנפי הצהוב של שרון) sun dancer--

guys234

New member
למה דווקא ה- ARF?

הוא התרסק בבניין בכלל בלי קשר לכך שהטיסן היה ARF או לא... אני לא מבין מה כ"כ גרוע ב- ARFים. באופן כללי נכון שאולי כשבונים מקיט או תוכניות אז הטיסן יותר חזק אבל בARF, אם משקיעים זמן בהרכבה של הטיסן וחלקיו, מוודאים שהכל מחובר ומודבק כמו שצריך אז הטיסן טס טוב. בסופו של יום מי שעומד עם השלט הוא זה שאחראי, ואם מישהו מטיס בצורה בלתי אחראית אז זה לא משנה אם הוא בנה לבד או ARF. יש הרבה אנשים טובים ואחראיים שמטיסים ARFים ולא צריך להאשים את ה- ARF בכך. וחוץ מזה גם לאנשים הטובים ביותר קוראות תקלות. זהו.

Shlomy8

New member
שלשום- אזור ש"ת חיפה

קרוב מאד לשדה תעופה חיפה (כ-1 ק"מ מערבית) ראיתי טיסן אדום עושה תרגילי אווירובטיקה. לא היה מפריע לי אם הוא היה מטיס שם, אבל בגבהים שהוא הגיעה אליהם, ובהתחשב שדקה לפני שראיתי אותו עבר שם מסוק בגובה נמוך (אימון). שמעתי על אירועים דומים לזה שבמזל נגמרו בשלום (בארץ!!!). בבקשה מכם, תתרחקו משדות תעופה... (נעים לחזור לפורום
) *** לא קשור למנחתים מתואמים

למעלה