הטסה בעמק חפר אם מישהו מעוניין. מחר אהיה בעמק חפר להטסות. אני מגיע מוקדם בבוקר, בסביבות 7 וקצת.
G GOSFRABA New member 8/7/07 #1 הטסה בעמק חפר אם מישהו מעוניין. מחר אהיה בעמק חפר להטסות. אני מגיע מוקדם בבוקר, בסביבות 7 וקצת.
G GOSFRABA New member 9/7/07 #4 וכמה תמונות האסקייפ וחן מתכוננים להמראה ולכל אותם אלו שמחפשים טיסן שני. זה לי נראה כטיסן ARF טיסן 'שני' מושלם.
וכמה תמונות האסקייפ וחן מתכוננים להמראה ולכל אותם אלו שמחפשים טיסן שני. זה לי נראה כטיסן ARF טיסן 'שני' מושלם.
G GOSFRABA New member 9/7/07 #6 ניסיון פליטה של הטייס שכשל... ../images/Emo8.gif החופה נמצא המטר וחצי מהרכב, לאחר שהחליטה שהספיק לה באוויר. הודבקה למקום מחדש, וממשיכים לטוס..
ניסיון פליטה של הטייס שכשל... ../images/Emo8.gif החופה נמצא המטר וחצי מהרכב, לאחר שהחליטה שהספיק לה באוויר. הודבקה למקום מחדש, וממשיכים לטוס..
G GOSFRABA New member 9/7/07 #12 ולפעמים גם קורה שהוא טס... ../images/Emo8.gif היה יום מצויין. רוח קצת מציקה- צולבת. תודה לחן ... ומקווה לראות עוד קוברה מעופפת בקרוב. וכנראה שיהיה שידור חוזר ביום רביעי. תבואו בהמוניכם
ולפעמים גם קורה שהוא טס... ../images/Emo8.gif היה יום מצויין. רוח קצת מציקה- צולבת. תודה לחן ... ומקווה לראות עוד קוברה מעופפת בקרוב. וכנראה שיהיה שידור חוזר ביום רביעי. תבואו בהמוניכם
C chen green New member 9/7/07 #14 מעיין אחלה תמונות בתחקיר שבוצע עם הטייס התברר שהוא רצה לפלוט אבל התחרט לאחר משיכת הידית נתראה ביום רביעי ? חן
מעיין אחלה תמונות בתחקיר שבוצע עם הטייס התברר שהוא רצה לפלוט אבל התחרט לאחר משיכת הידית נתראה ביום רביעי ? חן