הטלפון צלצל

הטלפון צלצל

הטלפון צלצל בחצות , שלום קבלתי את הטלפון שלך מחבר אמר שכדאי לי לשוחח עמך , שאת אשה מנבונה אשת שיחה מיוחדת, אותי תדליקי ואיך קוראים לחברך ? בועז אמר האיש, מוזר אני לא מכירה שום בועז אולי אתה הבועז ממגילת רות ? הרי עכשיו שבועות וקמת לתחייה מה את עושה? כותבת שירים עניתי . הקריאי לי שיר אחד שלך בבקשה , הפתיעי אותי בסדר הנה משהו שנכתב היום : בוא אלי אהוב 23/03/04 בוא אלי שאהבה נפשי כי ירד היום וקר לי בוא אלי אהובי החמוד אהוב אותי כאן ועכשיו כאלו עבורנו אין מחר השבע את גופי הרעב בלטופי אהבה חמים ורכים חמם את גופי הרך נשק את שפתיי החושקות עבורך הן האדימו כדובדבן ממתינות לשפתיך המתוקות אהוב אותי אהוב ואוהב אהוב אותי בגוף ונפש נתרומם לשמים מוארים נתעטף באבק כוכבים את כתבת שאל האיש , כן אני בלילה לא נרדמת מעדיפה לכתוב את יודעת מה עשה לי השיר ? כן אני מתארת לי עניתי , משום מה כבר לא מופתעת משום תגובה אז מה את חושבת שיש טעם שנפגש? לא יודעת ,האם אתה רוצה להיפגש , להכיר אותי ? אם את כותבת כך, את גם כך בחייך ? שאל ובקולו נשמע חוסר בטחון זה אתה תצטרך לגלות עניתי . אתה סקרן לגביי ? מה סיפר לך החבר שלך , הוא אמר שאת מענינת , לא נתן יותר פרטים . תשמע איני יודעת עליך כלום , דבר איתי ביום אחר נראה אם יבוא לי לא אל תנתקי , אנא הקראי לי עוד משיריך שיר רדף שיר והשיחה התארכה , אתה יודע מה שעה כבר 2 בלילה המיטה לי קוראת , בואי אלי , אולי אוכל להכנס איתך למיטה? ככה להקשיב לנשימותייך ,להרדם לצליל קולך , את קוסמת לי מאד טוב אבל לזמן קצר , רק עד שארדם . סגרתי מחשב ונכנסתי למיטה, מתכסה בשמיכה החמה , כל גופי החל לרעוד מהקור של הסדינים , קר לי לחשתי לו הנה אני מחבק אותך תיכף יהיה לך חם , הוא לחש הנה ידי הלוטפות את גבך ואת גופך ,את חשה בהם , אתה צוחק עלי, אתה שם ואני פה רועדת , הקור מחלחל לעצמות . בואי עצמי את עיניך , הנה אני ליידך עוטף אותך בגופי ומנשק אותך .

הטלפון צלצל - חלק ב

הוא לוחש לי נסיכונת,בואי עשי מקום לצידך . את אולי רוצה שאבוא להיות אצלך ממש אני גר קרוב. אני קופצת מה גר קרוב , איפה? אם תשאירי דלת פתוחה ובית חשוך ואבוא להיות איתך תעיזי תראי יהיה נחמד להיות עם גבר צמוד ואני מתחלחלת מי זה ככה משגע אותי לקראת הלילה תראה אני אומרת הדלת שלי תפתח רק בבוקר בלילה הדלת לא תפתח גם למי שאני מכירה לילה אני מבלה לבד, בלי אורחים או סטוצים טוב בואי תרגישי אותי איך אני אותך מלטף. הוא מתחיל לתאר אותי ומה הוא עושה לי אני לא מבינה מאיפה הוא מכיר אותי ומי זה הבועז הזה שנתן כזה תיאור אינטימי שלי עצמי את עיניך יפתי הוא לוחש נה באתי אליך , אותך לאהוב הפתחי לפני , פתחי את גופך לפני רוצה אותך לעטוף באהבה ולהטעים אותך תשוקה אני חשה חום שאותי עוטף , הדופק עולה ומתרגשת נורא הוא ממשיך ללחוש ואני נרגעת ולאט נרדמת על השפורפרת איני יודעת כמה הייתי רדומה , אבל מתעוררת מנחירות ואני גרה לבד , קצת נלחצתי , מקשיבה לטלפון הוא השאיר את הקו פתוח ,הקשיב ונשימות שלי ונרדם מהצד השני של הקו, ניסיתי לקרוא לו לא עלה הדבר בידי , אז ניתקתי את הטלפון וחזרתי לישון בבוקר בשעה 7 הטלפון מצלצל , ישנת היטב יפתי הקשבתי לקול נשמתך, היום אשלח לך מכתב בדואר חכי להפתעה יום נהדר וסוגר את השיחה אני מקשיבה המומוה בקושי הצלחתי לומר בוקר טוב מאיפה זה נפל עלי, מכתבי אהבה, מאין צץ יורדת לתיבת הדאר , ושם במעטפה ללא חותמת דאר מכתב פותחת ומוצאת שיר אהבה אנונימי: שיר הלל לנסיכתי

פנטזלה

New member
בואי אליי נסיכתי.....

אתן לך הכל עד המלכות.....

vaselius

New member
נסיכונת ../images/Emo140.gif

כמו תמיד הסגנון המיוחד הכן והחם מהלב חג שמח

למעלה