הטלפון הצטלצל ו.........

מאקי

New member
הטלפון הצטלצל ו.........

אים.. הינה ד.צ הנה מחלקה ופליז חבילה לשהת.. אז יש אישור.. ואני כבר ארזתי קצת.. יש בתנור עוד.. ובבקר סופר זריז ולשלוח.. מישהו יודע כמה זמן זה יגיע לביסל"ש?? מישהו יודע מתי עוצרים קבלת חבילות בשל איסור חמץ?? הרי גם אם כשר לפסח לא יכניסו........... ואם יש עיצות זה המקום.. תודהמראש תודה מאקי.

סמדר בנ

New member
מנסיון

חבילות מגיעות לביסל"ש תוך כשלושה ארבעה ימים. אני צרפתי תמיד לחבילות שתיה קלה (קרטוני מיץ או אפילו בקבוקי Nestea עטופים היטב).

סמדר בנ

איך את מרגישה? אם מותר שלחי לי בבקשה במסר את הד.צ. של ביסל"ש (לפני שיחסמו את "חבילות החמץ"),אגב אולי יעזור לנו הטירוניות למלא את החבילות במוצרים כשרים לפסח ולרשום באותיות קידוש לבנה "כשר לפסח תשס"ו תודה ויום טוב לכולנו.

סמדר בנ

New member
מותר

אבל אין לי אותו כאן לצערי....מאקי, את יכולה לשלוח לה בבקשה?

מאקי

New member
בבדאי.... כבר שולחת.. לה

ותשמעו אני ממש כבר לא בפוקוס.. הבקר עוד אפיתי לו בראוניז ואספתי כל מיני וכשהגעתי לדואר.. יצאו לי 2 חבילות ראשית זה בדיחה המחיר הדואר אחלה בענין ושנית... נראה מתי יגיע

אימשל2

New member
אצלנו 48 שעות

חבילות ששלחתי לפני 10 בבוקר הגיעו לביסל"ש / שיזפון תוך 48 שעות. הדואר מגיע לשם במהירות ובבסיס מושכים דואר כל יום. אצל הצנחן למדתי שזו גם פונקציה של הפ"פ. כשהן לוקחות דואר כל יום העמידה בלו"ז הנ"ל עובדת. גם אני אשמח לדעת מתי עוצר חמץ נכנס לתוקף. נראה לי שליתר ביטחון אשלח עם הבן כל מה שיכנס לתרמיל המפוצץ.

למעלה