הטלה של מילקית

razyho

New member
הטלה של מילקית

סוף סוף הטלה ראשונה של מילקית פואבלון אל תשאלו כמה ביצים כי אני לא אפרסם אבל הביצים יפות מאד וצפויות לבקוע בעוד 53-58 יום. בסוף השבוע צפויות עוד הטלות של מילקיות ואני אפרסם תמונות של הביצים בקרוב. רזי

naja

New member
כמה ביצים?

רז, מה הקטע? אנחנו כאן בפורום מנסים לשתף אחד את השני בידע שנצבר ברשותנו, ואתה לא מוכן לספר לנו אפילו כמה ביצים הנקבה הטילה. אני משער אם כך שאין טעם לשאול אותך שאלות יותר מעניינות כמו שיטת הדגרה, טמפרטורת הדגרה ובכל על תהליך הריבוי. בקיצור, המודעה שלך היא מודעת מכירה לכל דבר ומקומה לא ע"ג הפורום הזה.....

razyho

New member
תודה על התמיכה

אני אפרסם תמונות בקרוב עם יונתן יאשר

הידיים למעלה היו כתגובה להודעה של

naja ולא כתגובה להודעה שלך. אני מאשר לך לפרסם תמונות רק בתנאי שתחלוק איתנו אינפורמציה על הריבוי של הנחשים שלך ועל שיטת ההדגרה ועוד פרטים שיכולים לעזור לחברי הפורום שמעוניינים לגדל נחשים ממין זה וממינים קרובים. מספר הביצים אינו חשוב ואתה לא צריך לחלוק אותו איתנו, אבל יתר הפרטים כן חשובים. מקווה לשיתוף פעולה.

rea3

New member
מילק פואבלון

יש לי כמה שאלות על גידול מילק פואבלון. 1)מה האורך הסופי של פרט בוגר? 2)פואבלון זה נחש רגוע? 3)להאכיל מילק בייביס בן כמה חודשיים כל 4 ימים ב 2 וולדות זה בסדר? 4)באיזה גיל המילק מגיע לבגרות מינית? תודה מראש רע

T0M3R

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לפי מה שאני זוכר הבוגרים של רזי הם 120-130

כןןןןן אני ילד שלא יודע איך מתנהגים

תומר כמה פעמים צריך לדבר על זה בפורום? אי אפשר להגיב בצורה קצת יותר יפה ובוגרת?

razyho

New member
לתומר

תומר, הם אכן יכולים להגיע ל 1.30 אבל אצלי הם רק 1 עד 1.1 מ' הכל פונקציה של כמה מזון נותנים איזה סוג מזון ואיזה מרחב נותנים לגידול

rea3

New member
שאלות של מילק פואבלון

פואבלון זה נחש רגוע? באיזה גיל המילק מגיע לבגרות מינית? כמה ביצים יש בכל הטלה בבמוצע? תודה מראש לכל העונים...

s f b

New member
עוד שאלה.

עוד שאלה, מתי מילקים מאגיים לגיל בו הם בגודלם הגדול ביותר?

razyho

New member
תשובות

בעיקרון מילקים מגיעים לבגרות תוך 15 חודשים של פיטום אבל לא מומלץ לזווגם אלא בשנה השלישית כלומר אחרי שנתיים וחצי ואז בפיטום נכון יגיעו כמעט לשיא אורכם (תלוי גנטית אבל גם בתנאי ההאכלה ובגודל האקווריום. הם ממשיכים כמו כל נחש לגדול לאורך כל חייהם אבל לא הרבה מעבר למה שאליו הגיעו בשלוש השנים הראשונות. ועוד דבר, אני עונה למי שמדבר ומתנהג יפה ולא לאלה שמזלזלים במיוחד לא לאלו מהצעירים שחושבים שהם יודעים יותר ממני לגבי נומרקולטורה של שמות לטיניים של נחשים. בקטע הזה לא אגיב יותר

gaichuk

New member
מה אתה ממלמל מתחת לשפם???

אם יש לך משהו להגיד,פשוט תגיד אותו. אם אתה חושב שמישהו טועה,תגיד שהוא טועה. לפי מה שהבנתי,יש לך לא מעט להציע לפורום. חבל שאתה מנצל אותו למטרות מסחר באופן כ"כ בולט ומכוער. רד מהעץ והצטרף אלינו.

אני לא מוצא טעם להמשך השירשור הזה

האינפורמציה הנמסרת בו היא סלקטיבית ביותר ואינה תורמת יותר מדי לפורום על אף בקשתי לחלוק טיפה יותר. אני לא אמחק את השירשור הזה אבל בעתיד שירשורים כאלו לא יושארו על גבי הפורום.

s f b

New member
כן ,אבל למה ??

זו רק שאלה, אנשים שואלים ואנשים שיודעים עונים מה זה לא חלק מהעניין ?

אתה צודק וזה בדיוק העניין

רזי נשאל מספר שאלות והוא מתעלם מהן ועונה רק על אלו שהוא חושב שיסייעו לו למכור נחשים ולא על אלו שיכולות לעזור לאלו "שיתחרו בו". מי שרוצה להשתתף בפורום רצוי שיחלוק מידע, אין צורך לחלוק מידע עיסקי אבל מידע על גידול כן. והוא מסרב לעשות זאת לכן אין מקום להמשיך את השירשור הזה.

למעלה