הטכניון... ../images/Emo3.gif
היום נסעתי לטכניון, במטרה לברר פרטים בקשר למכינה של "עתידים" (יום א´ הבא, הבניין של הנדסת מכונות)... אני חייב לומר לכם שאחרי ההתתנסות שלי היום עם "היחס החם" של עובדי הטכניון, אני שוקל ברצינות את לימודיי שם בשנה הבאה...
. בכל מקרה, אם לא הצלחתי לגרום להם לדבר, אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי... אני רוצה לבוא כל בוקר לטכניון עם רכב, ולא לישון במעונות (בזמן המכינה). ב-"עתידים" מסכימים. איפה ניתן לחנות, ואיך/איפה לעזאזל קונים את המדבקה הזאת שמאפשרת כניסה פנימה
ד"א, ממה שאמרו לי שם אין לי סיכוי לקבל מדבקה כל עוד איני סטודנט שם. וגם אם אהיה, רק סטוד´ של שנה רביעית מקבלים אישור להיכנס עם האוטו... (מה שנראה לי ממש לא נכון, אבל אני לא יודע...). עכשיו - המכינה נועדה לשפר את סיכויי הכניסה של לטכניון. המקום מאוד יפה ומושך פיזית, והשם וההילה מסביבו מאוד מפתים ללמוד שם... אבל אם המחיר הוא כזה יחס עויין ומגעיל, אני לא בטוח שארצה בכלל ללמוד שם... (שוב
). לדעתכם כדאי לעשות את המכינה בכל זאת, או פשוט להנות מהחופש, ולהמר (בגדול) על סיכויי הקבלה, ומקסימום ללכת לעדיפות ב´...
תודה לכל מי שיגיב
היום נסעתי לטכניון, במטרה לברר פרטים בקשר למכינה של "עתידים" (יום א´ הבא, הבניין של הנדסת מכונות)... אני חייב לומר לכם שאחרי ההתתנסות שלי היום עם "היחס החם" של עובדי הטכניון, אני שוקל ברצינות את לימודיי שם בשנה הבאה...