הטכניון...

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
הטכניון... ../images/Emo3.gif

היום נסעתי לטכניון, במטרה לברר פרטים בקשר למכינה של "עתידים" (יום א´ הבא, הבניין של הנדסת מכונות)... אני חייב לומר לכם שאחרי ההתתנסות שלי היום עם "היחס החם" של עובדי הטכניון, אני שוקל ברצינות את לימודיי שם בשנה הבאה...
. בכל מקרה, אם לא הצלחתי לגרום להם לדבר, אני מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי... אני רוצה לבוא כל בוקר לטכניון עם רכב, ולא לישון במעונות (בזמן המכינה). ב-"עתידים" מסכימים. איפה ניתן לחנות, ואיך/איפה לעזאזל קונים את המדבקה הזאת שמאפשרת כניסה פנימה
ד"א, ממה שאמרו לי שם אין לי סיכוי לקבל מדבקה כל עוד איני סטודנט שם. וגם אם אהיה, רק סטוד´ של שנה רביעית מקבלים אישור להיכנס עם האוטו... (מה שנראה לי ממש לא נכון, אבל אני לא יודע...). עכשיו - המכינה נועדה לשפר את סיכויי הכניסה של לטכניון. המקום מאוד יפה ומושך פיזית, והשם וההילה מסביבו מאוד מפתים ללמוד שם... אבל אם המחיר הוא כזה יחס עויין ומגעיל, אני לא בטוח שארצה בכלל ללמוד שם... (שוב
). לדעתכם כדאי לעשות את המכינה בכל זאת, או פשוט להנות מהחופש, ולהמר (בגדול) על סיכויי הקבלה, ומקסימום ללכת לעדיפות ב´...
תודה לכל מי שיגיב

akapulko2020

New member
אל תתייחס לקטע הזה של השער

הם באמת דפוקים ומשנים נהלים כל יום-ותמיד כותבים עליהם בעיתון הטכניוני על עוד בעיה פה ועוד בעיה שם. בעניין מדבקות: לא,חלא רק שנה רביעית יכולים לבוא עם אוטו,זה עבד פעם לפי וותק,עכשיו יש מדבקה לבנה-חינם-לכניסה אח"צ,ואפשר לקנות בסביבות 150 ש"ח מדבקה לחניה אומנם לא ממש בכל המקומות,אבל בתוך הטכניון,ובקיץ אין ממש בעיית מקום. תתקשר לקב"ט(מרכזיה 04-8292111 אם אני לא טועה,ותבקש את הקב"ט) ותברר אצלו על מדבקות,לא בשער. לדעתי-נותנים לך מכינה -תיקח,כל דבר שיעזור אח"כ בלימודים. וכל שאר הבירוקרטיה בטכניון היא בד"כ נסבלת יותר.. בהצלחה

H20

New member
מוזר קצת מה שאתה אומר...

עד עכשיו נתקלתי בטכניון ביחס טוב למדי מצד האדמיניסטרציה (מזכירות למינהן, קב"ט וכו´). בכל מקרה, אם אתה חושב שהם לא נחמדים, חכה לצבא ותראה התנהגות גועלית מהי

הקב"ט בטכניון הוא בן זונה

ובטח דיברת איתו או אחד משליחיו השטניים... בסופו של דבר הצוות של הטכניון מאוד נחמד, להוציא את הקב"ט. האדם הזה פשוט אידיוט... אל תדאג, הוא ממש לא מייצג, הוא נראה לי האדם עם ההשכלה הכי נמוכה בטכניון....

wiz

New member
בדיוק על זה אני מדבר.... בערך...

אני מדבר על ע. קבט
שיושב לו מאחורי המחסן בסוף המסדרון...
לא תאמין איזה פרצופים הוא התחיל לעשות לי כשדפקתי לו על הדלת ושאלתי אותו מה אני בדיוק צריך לעשות (אני מודה שלא קראתי את מה שהיה כתוב על הקיר, אבל עד כדי כך
) אני מודע לכך שלא אוכל להיכנס עם הרכב לכל חור בטכניון (ולא זה מה שחיפשתי) אלא אפשרות לחנות בחניון מסודר (עד כמה שאפשר) בתוך הטכניון, ולא ללכת כל יום מרתונים... אבל שכחתי שאתה כושי, ואני חייב לא להסכים איתך, אז.... הבנאדם זהב
מי אתה בכלל שתגיד אחרת
יא חתיכת 0
LOL

זה מצחיק זה?

אבל כן, אנחנו מדברים עם אותו קב"ט, קרח שנמצא בסוף המסדרון, בסוף הטכניון, בסוף עמדת ההעמסה למשאיות, או במילים אחרות, ליד משרד עתודה. ;) הקיצר.. הוא אפס. המצב הוא כזה, אם אתה לא סטודנט אתה לא מקבל מדבקה, אם אין לך מדבקה אתה לא נכנס עם אוטו. אבל יש מגרש חנייה בחוץ שבקיץ אני מאמין שלא יהיו בו המון אנשים... ואתה יכול לחנות בו (מיד לפני הכניסה לטכניון אתה לוקח ימינה, מגרש חולי גדול כזה) וחוץ מזה אתה יכול לחנות ברחובות ליד עם כרטיס חנייה או באיזורים שלא צריך... אתה יודע, סיפרו לי פעם שגם הקב"ט הוא סקרן.

flugzeug

New member
החבר´ה האלה מביאים לי את הקריזה

עד כדי כך שהחלטתי לשבור את "חופשת השחרור" מהטכניון שכפיתי על עצמי,ולהגיב. בעיקרון, לא נתקלתי בארבע שנותיי ביחס רע בשום מקום בטכניון, מלבד בני השטן הבאים: 1. משרד מעונות (שטן קטן) 2. יחידת הבטחון (שטן גדול מאוד) אם כבר מדובר על ה- ע.קב"ט, הבחור הזה מנע מאח שלי להיכנס באיזו שבת בתואנה ש- "מותר רק קרובי משפחה מדרגה ראשונה"......

למעלה