הטירוף

יופיאל

New member
הטירוף

בשעות כאלה , לאחר שהייתי ער כל הלילה , אני מתחבר אל הטירוף. הגעתי להבנה למה אני אוהב את הלילה - התדרים יותר נקיים. כשכולם ישנים ולא מפעילים כל מיני דברים ולא חושבים ומשדרים מחשבות האנרגיה יותר נקיה. ועכשיו לטירוף- פתאום הגעתי לריקנות מוחלטת. הכל נהיה חסר משמעות. ורק שאלה אחת נותרה- מה הטעם? מה משמעות החיים? עוד יום לקום , ללכת לעבודה או ללמוד או להיות מובטל , לפגוש מישהי , להתחתן , להוליד ילדים, להזדקן , לראות סרט , לכתוב בפורומים באינטרנט... אבל למה??? לאן כל זה מוביל אותי? וברגע זה של ריקנות נגעתי בטירוף... והתחלתי לצחוק ( צחוק מטורף כמובן
) והבנתי שזה לא חשוב! העבר כבר עבר , זה לא משנה כלום , העתיד עוד לא הגיע , ואין טעם לתהות לאן אגיע , מה שחשוב זה ההווה. זאת הדרך שחשובה , מה אני עושה ואיך אני מרגיש עם זה , לשים לב לפרטים הקטנים , להנות מכל דבר , להיות מודע. there´s a difference between knowing the path and walking the path אותם רגעים ספורים מאוד של טירוף הם הנקודות זינוק הגדולות ביותר , אם רק נחליט להתמודד עם מה שיש לטירוף להראות לנו. אם פוחדים מהטירוף לא מגיעים לאותה קפיצת הדרך (DUNE) ואם נשארים בתוך הטירוף - פשוט משתגעים ויוצרים קצר במוח אבל , אם עוברים את הטירוף - מגיעים למקום שכולו מודעות. וזה הקו הדק שבין גאונות לטירוף , הגאון הוא מספיק אמיץ בשביל ללכת עד הסוף ולהשלים עם הטירוף שקיים בתוכו , כי הוא קיים בתוך כל אחד. לא שאני גאון או משהו , יש בי עוד הרבה טירוף שלא הוצאתי...
אחרי הריקנות מגיע האור...

jongler

New member
היי יופיאל!

אח, כמה זמן עבר הפעם האחרונה שעניתי לך..... הרגע הרגע הרגע.... וכל מילה תהיה מיותרת תודה לך יופיאל על שהיזכרתני ב"אמת" ד"א, מה רע בקצת טירוף שובב?! באהבה JonGler נ.ב. - dune ספר מדהים

יופיאל

New member
אין שום רע בטירוף

להפך - הוא טוב מאוד! כל עוד יודעים להפריד את הטירוף מהפחד. לפעמים קשה לחיות את הרגע ולא להסחף לתכנונים עתידיים , עד שבא איזה בום שמחזיר אותך להווה ומראה לך שהעתיד עדיין לא קיים

למעלה