הטיפ היומי

הטיפ היומי

בוקר טוב אני למעלה מ 10 מרותק למיטה עם כאבי תופת או יותר נכון יסורי גהינום. אובחנה אצלי דלקת בבסיס הצוואר. וזה מקרין לחלק הימני של הגב, החזה ויד ימין. וזה כואב אוך כמה שזה כואב. זה לא דומה לשום כאב שאתם מכירים, אלה אם כן משהוא עבר "חוויה " דומה. מדי יום עושים לי מסגים ופיזיוטרפיה. ואני משתמש בכדורי מורפיום להקלת הכאבים. היום חשתי הקלה מסויימת ולכן העזתי לשבת ולכתוב. ובכן אז מהו הטיפ? פשוט מאוד. שמרו על הבריאות. זה פשוט נורא , מתסכל ועצוב לשכב כואב ומעל הכל חסר אונים. יום טוב והרבה בריאות

*יערית

New member
חופשי....

תהיתי לאן נעלמת....וואו ממש מצער לשתמוע מה שעובר עליך.. לא עברתי דבר כזה (חלילה וחס)אבל מהפיגוע שעברתי מהצוואר ועד לרגליים שבוע לא יכולתי לזוז... מקווה שיש שם מישהו עבורך לעזור לך ביום יום..... והיום אין לי טיפ קונטרה עבורך
רק לחזק....האיש המאושר והמעושר ביותר הוא זה שיש לו בריאות טובה ואריכות ימים.... הרבה הרבה הרבה בריאות....

מצוטטת

New member
יערית

לא חובה קונטרה
(אבל בנתי ת´ראש) אז איך אמרת - רק לחזק וודאי כשבעינייני בריאות עסקנן יש לו לאדם, תענוגות של יום, ותענוגות של לילה: אך כבודה של הבריאות קודם לכל. (ניטשה) ואם זה לא מספיק אז..... אנו מעריכים את הבריאות רק בשעת מחלתנו החלמה מהירה.

*יערית

New member
כבודו של ניטשה במקומו../images/Emo13.gif

אך הקונטרה שלי לחופשי היא בחיוך ובאמת באהבה...
החכמה היא להעריך אותה(בריאות)עוד בטרם חלינו וכך אולי לשמור על גופינו(חוץ מדברים שלא ניתנים בשליטתינו) ועל תדברי איתי על סיגריות מספיק דיבר איתי הקרדיולוג לפני יומיים באומרו:"את בחורה בריאה...פחות לחץ...להפסיק סיגריות.... ותחי עוד שנים רבות"
סיגריה......אוף אוהבת לעשן.....

ophra

New member
העיקר הבריאות! ../images/Emo101.gif

ובנושא הזה אני עם מצוטטת: אנחנו לומדים להעריך את חשיבותה רק כשהיא מוטלת בספק... או חלילה יותר מזה... או במילים אחרות: בעיות בריאות גורמות לכל יתר הבעיות להיראות כאלה קטנות..... מקווה חופשי שתתגבר ותתחזק יודעת שכך יהיה...!!
בינתיים - קבל חיבוק וכתף וירטואליים.... (לפעמים המדיה הזו באמת לא מספיקה...
) עפ

אז עכשיו הבנו לאן נעלמת....

אמנם לא עברתי יסורים כאלה אבל עברתי אחרים ,כבר ראיתי את המוות מול העיניים. כמעט שום דבר לא עזר ,רק זריקות וולטרן. חדשיים וחצי של סבל נוראי ,אישפוזים וכלום עד שברגע הכמעט אחרון איתרו מה יש לי וגם אז לקח 10 ימים לטפל ,עד שעבר הכאב. זוכרת כי הבטחתי לעצמי לשמור על הבריאות לעשות כל מה שצריך אבל אתה יודע מה? יש לנו טבע חרא לבני האדם, אנחנו שוכחים מהר... מקווה בשבלך שיש מי שנמצא איתך במצב הזה , לתת יד ולעזור (אני הייתי לבד וזה כל כך כואב לשכב במיון לבד,להיות מאושפז לבד, ולחזור הביתה לבד) ומאחלת לך החלמה מהירה מהירה. שמור על עצמך איש. והפרחים בשבלך...

העקשנית

New member
שתרגיש טוב והחלמה מהירה../images/Emo39.gif

אני הייתי בטוחה שאתה עסוק בכלל בעניינים אחרים, הרבה יותר משמחים. אוי,אוי,אוי....

אורלי41

New member
החלמה מהירה חופשי ../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לך חופשי... אתה חסר לנו כאן בפורום.. כדי לחסוך ממך את הכנת הקפה הנה לך.......
וכדי שתתחזק מהר שולחת לך אוכל בריא..

למעלה