הטיסה

גלים12

New member
הטיסה

עליה למטוס, שוב טיסת לילה לאחת מהערים האירופאיות האלה, עבודה...
נראה שהטיסה הולכת להיות מלאה לפי כמות האנשים שנידחסים לתור לבדיקת הכרטיסים בשער. מגיע לשורה שלי, שלישיה... המושב שלי באמצע... לא מפנקים היום בשידרוג לביזנס...
מתפלל בלב שהשורה תהיה שלי,או לפחות שני מושבים... מתחיל להיתארגן על המקום. סליחה ? מי זאת עכשיו.... קול נשי... מרים את הראש , שלום, נראה לי שאני השכנה שלך לטיסה, אבל אל תדאג, אני נרדמת בשניה...
מאיפה היא הגיעה עכשיו,נראית כבת חמישים,לא גבוהה במיוחד,יופי מיוחד... לא אחת שהייתי מתחיל איתה ברחוב אבל בהחלט עניינה אותי יחסית לשאר הנוסעות שראיתי עד עכשיו בטרמינל, והיא יושבת לידי ...
רואים שהיא באה מוכנה לטיסת לילה, טרנינג צמוד אפור וחולצת קפוצון ספורטיבית.
והריח... לא יודע מה היא שמה אבל איזה ריח גן עדן... כאילו חוש הריח השתלט על כל שאר החושים, עצמתי לרגע עיניים ולקחתי שאיפה מהריח המשכר הזה, גן עדן.
הכרטיס שלה היה ליד החלון... הצפיפות במטוס ( בעיקר כשאתה גבוה ) היא נוראית וגורמת לי תמיד לסבל , הפעם לא, ההיתחכחות של הישבן שלה על הרגל שלי והחיוך המבוייש שלה ושלי היו שווים את הקמצנות של אל על, סליחה היא אמרה קצת מבויישת, יש לך תתחת הכי נעים שנגעתי בו מזה הרבה זמן ואני מת לגעת בו שוב , אמרתי לעצמי בלב.... ולה רק אמרתי אין על מה... הכבוד כולו שלי ,ואני צריך לבקש סליחה ממך שאני יושב לידך ולא יהיה לך נוח לישון. היא צחקה והיתישבה בכיסא הצפוף באלגנטיות של אנשים קצרים .
תוך שניה במקצוענות היא הסתדרה לה בכיסא חייכה אלי שוב והורידה את הקפוצון, היה חם במטוס על המסלול. גופייה לבנה,מחשוף עמוק ,עור חלק וציצי קטן ומשוחרר, באה מוכנה לשינה...
המטוס ממריא, היא מתכרבלת לה במושב ומתכסה בשמיכה ומניחה את הראש שלה על הכתף שלי... אפשר ? היא שואלת , זה עוד לא קרה לי... זורם...
בטח שאפשר, אני לא נרדם בכלל בטיסות, לא נוח לי ובכללי אני לא ישן טוב.. כיף לך, הטיסות לא עוברות לי... יהיה בסדר היא אומרת לי , הטיסה הזאת אתה איתי .
הראש שלה על הכתף שלי ואני מרגיש את הנשימות שלה, איטיות, נעימות , ריח משכר של הבושם שלה... דרך פתח בשמיכה מציץ עלי המחשוף... הרווח בין שדיה והרמיזה לפיטמה דרך הגופייה, אני מתחמם... עוצם עיניים ומדמיין אותה עירומה באיזה מלון אירופאי מלוקק , מדמיין ומתחרמן , שם על עצמי שמיכה ומכניס יד למיכנסיים שלי, נוגע בעצמי ומסתכל עליה,מריח אותה, נושם אותה , הזין קשה , מנסה לא לזוז יותר מדי, לא להעיר אותה , לא להיתפס... עוצם עיניים ונוגע בעצמי.
פותח את העינים להיסתכל שוב בדבר הכי נחמד שקיבלתי אי פעם מאל על להיסתכל עליה בזמן שאני מלטף את הזין שלי שכבר הרגיש כמו אבן , פותח תעיניים והיא מסתכלת עלי... מסתכלת עלי... לא ישנה... הראש שלה מונח על הכתף שלי והעיניים שלה נוצצות ומביטות ישר לעיניים שלי... אני קופא, מה אני עושה.. מחייך חיוך מבוייש... כמו ילד שניתפס גונב מסטיק במכולת... היא קורצת לי, קריצה מפתיעה, סקסית... ומכניסה את היד שלה מתחת לשמיכה שלי, מעבירה אותה בעדינות על הרגל שלי... מתקדמת לכיוון אלוהים... אני לא נושם... היא מכניסה את היד שלה מתחת למיכנס שלי ומלטפת את הזין שלי, חם לי חם לי... מצמידה את הפה שלה לאוזן שלי ונושמת את הסקסיות שלה לתוכי תוך כדי שהיא אוחזת הת הזין בחוזקה ומזיזה את היד בקצב מושלם, היא פותחת את הכפתור האחרון ומוציאה את הזין שלי מהמיכנס, רק שמיכה מפרידה ממנו ומשאר 300 הנוסעים , היציאה לאוויר מעבירה בו זרם של הנאה,חופש, וגם לה , היא מצרפת את היד השניה ומעסה בעדינות את הביצים בזמן שהיא מעלה ומורידה את היד השניה , אני אש, מוכן לקפוץ עליה עכשיו מול כולם , שינעלו אותי בקוקפיט שיזרקו אותי החוצה בלי מצנח , לא אכפת לי, מנסה להיסתובב לכיוונה, היא מזיזה אותי בחדות ולוחשת לי, אני הדיילת שלך, תשב במקום ותחגור את חגורת הבטיחות.
מתמסר לה... מרגיש כל אצבע ציפורן ותנועה שלה, אני עומד להיתפוצץ , מסתכל לה בעינים, ישר בעיניים , אני הכי אוהב לגמור כשאני מסתכל בעיניים של הפרטנרית , אנחנו כבר מעל אירופה היא לוחשת, תגמור בשבילי... מסתכל לה ישר בעיניים, רעד בכל הגוף , אני גומר , כמות ועוצמה כזאת שאם לא השמיכה היו צריכים כנראה להנחית את המטוס מוקדם יותר... רעד, צמרמורת בכל הגוף... מניח את הראש לאחור... אלוהים, זה היה מטורף ... אני בעננים... הי , אני באמת בעננים...
נדלק השלט להדק חגורות... כבר נוחתים? הטיסה עברה מהר... נחיתה, המטוס עוצר... כולם רצים לכיוון המזוודות שלהם ולכיוון היציאה מהמטוס, אני והיא עדיין יושבים, לא מדברים... כשקצת מתפנה המעבר היא קמה מסדרת את הדברים שלה ועוברת דרכי כשהפעם הכוס שלה שניראה בולט בטרנינג הצמוד נצמד ומשתפשף בברך שלי, היא מתכופפת לכיווני ולוחשת לי באוזן , בטיסה חזור אתה הטייס שלי , נתנה לי נשיקה ויצאה... אני נשארתי קצת לשבת... תאמת לא יכלתי לקום, הייתי דבוק לשמיכה :0)

למעלה