הטינה

הטינה../images/Emo58.gif../images/Emo92.gif

תגידו.. לכול מי שראה את הסרט הטינה: אז הגייסון הזה מופיע בסרט? כי הוא היה שם עם שער יותר ארוך והיה לו זקן חח אז תגידו לי אם זה הוא כי אני מזה רוצה לדעת... נ.ב. אני חדשה פה..

הטינה../images/Emo58.gif../images/Emo92.gif

תגידו.. לכול מי שראה את הסרט הטינה: אז הגייסון הזה מופיע בסרט? כי הוא היה שם עם שער יותר ארוך והיה לו זקן חח אז תגידו לי אם זה הוא כי אני מזה רוצה לדעת... נ.ב. אני חדשה פה..

dolca1

New member
קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

וכן הוא משתתף בסרט והוא עם שיער ארוך אבל hell no בלי זקן!

PopPy

New member
ברוכה הבאה רונית,

מספיק ללחוץ על כפתור השליחה פעם אחת, אין צורך להציף את הפורום עם אותה שאלה שוב ושוב..

תענו../images/Emo92.gif

נ.ב. קוראים לי שרית! ורונית זה השם של אמא שלי, לא הצלחתי להחליף שם... ורציתי לשאול: רווזול זה סידרה קצת ישנה (עובדה שיש פרקים חוזרים בשבת..) אז איך פתאום חשבו להכניס את גייס'ון לסרט הטינה..? יעני מה , פתאום הוא צץ? חשבו עליו? לא היה מישהו אחר במקומו?

PopPy

New member
שרית, שוב -

אין צורך לפתוח הודעה חדשה בכל פעם. השתמשי בכפתור ההוסף תגובה ושרשרי (=הגבי במקום המתאים) להודעה שכבר פתחת או למקום המתאים, כדי שלא אצטרך למחוק את הודעותיך.. להסבר מה זה שרשור ואיך לשרשר הודעות, לחצי על הקישור הכחול.

dolca1

New member
מי שראה את הסרט.. אני ממש לא

זוכרת שהיה את הקטע הזה בסרט! אם מישהו כן זוכר?? ספרו לי..

QueenMaria

New member
יאפ.../images/Emo58.gifלסרט.

זה די בסוך הסרט. כשהבלש בא לשרוף את הבית וקרן חוזרת הבייתה ומגלה שדאג הלך גם הוא לבית אז היא באה לבית והם נפגשים בפנים ואז שרה באה לשרוף את הבית, כי הבלש כבר לא היה שם כי הוא נרצח.

למעלה