הטיול הוא יוצא בסוף או לא? אורי אמר לי שלא.......אין מספיק אנשים?
B Bob Habanai New member 30/10/05 #1 הטיול הוא יוצא בסוף או לא? אורי אמר לי שלא.......אין מספיק אנשים?
O oribanana New member 30/10/05 #2 תקשיב!! בינתיים יש 20 אנשים ואנ'לא יודע טלצור צריך להודיע ואנחנו צריכים יותר לשכנע .....אז יאללה חברים אם ככה נתחיל ת'שנה על רגל שמאל זה לא עסק אז יאללה חבובים להירשם!!
תקשיב!! בינתיים יש 20 אנשים ואנ'לא יודע טלצור צריך להודיע ואנחנו צריכים יותר לשכנע .....אז יאללה חברים אם ככה נתחיל ת'שנה על רגל שמאל זה לא עסק אז יאללה חבובים להירשם!!
B Bob Habanai New member 30/10/05 #3 בובחבובים!!!!! יאלללללהההההההההההההההההה אני חשבתי אנחנו שכבה יבשההה במחנות אבל אני רואה שאנחנו מוציאים פי שניים אנשים מהשכבו האחרות אז יאלללהההה להרשם יא חננות!!!
בובחבובים!!!!! יאלללללהההההההההההההההההה אני חשבתי אנחנו שכבה יבשההה במחנות אבל אני רואה שאנחנו מוציאים פי שניים אנשים מהשכבו האחרות אז יאלללהההה להרשם יא חננות!!!
ה ה ש ג ר י ר New member 31/10/05 #4 אתם קצת יבשים היום תעלה הודעה בקשר לגורלו של הטיול.....איכזבתם מבחינת ההרשמה שהמחנה שלנו לא יוציא 30 ילדים לטיול זה בושה למרות שהיב' לא פה והם בפולין....
אתם קצת יבשים היום תעלה הודעה בקשר לגורלו של הטיול.....איכזבתם מבחינת ההרשמה שהמחנה שלנו לא יוציא 30 ילדים לטיול זה בושה למרות שהיב' לא פה והם בפולין....
B Bob Habanai New member 1/11/05 #6 נו פסדר אם הייתם נרשמים יותר מהשכבות האחרות היה היו יותר מ30! אגב, לטיול יוצאים 22 ילד, מתוכם 13 (!) שלנו!!! יבשים !
נו פסדר אם הייתם נרשמים יותר מהשכבות האחרות היה היו יותר מ30! אגב, לטיול יוצאים 22 ילד, מתוכם 13 (!) שלנו!!! יבשים !