הטיול שלי ואני...

הטיול שלי ואני...

אזהרה: כל קשר בן הכתוב לכותבת הוא אמיתי לחלוטין! אני פורקת הכל אז, עלול להיות ארוך מאד.... אזהרה 2: מתחילים!!!!! אחרי התלבטויות נסעתי איתה לטבריה.. הגענו לחוף לבנון, לא מצא חן בעיניינו, התחלנו לצעוד כשעה וחצי עד שהתעייפנו
לקחנו משם..מונית שרות והגענו לחוף לבנון בשעה 7 בערב. רציתי לשבת כמה שיותר קרוב לימה, לכינרת. ישבנו תחת עץ. פרסנו 2 סמיכות בן מספר בודד של אוהלים והיא... היא כמו חתולה מתה, דרוסה, מעורכה לא קמה מהשמיכה כמעט כל הטיול..
ראיתי שהמצב ככה הלכתי לי כמו שאני אוהבת לשפת הכינרת, ישבתי שם.. שכבתי שם... חלמתי בהקיץ, חשבתי מחשבות...
כעבור זמן רב [היה כבר 1 אם אני זוכרת נכון] הלכתי לראות מה איתה.. נחשו מה? היא עדיין נחה, מה? מה נחה! מה? ישנו לידינו 9 ילדים בני 17, שתו, שמעו שירים בווליום
, ישבתי איתה על השמיכה ואנחנו צופות בהם.. חצי שעה הספיקה לי, ראיתי אותם רוקדים נחמן, לובשים חוטיני, שרים ומשתוללים ובעיקר מדברים שטויות.. היא חזרה "לנוח".. אני חזרתי לכינרת... לפנות בוקר ככה ב4 ישבתי תחת העץ איתה [היא ישנה] המלא אנשים התחילו להגיע... למחרת, הערתי אותה ונחשו מה? היא רוצה לנוח!!!
הסתובבתי לי, התחברתי עם כולם, אפילו עם החוף השני... כשחזרתי אלה ראיתי אותה מדברת עם החברה שאתמול היו לא שפויים, הצתרפתי, צחקתי איתם וסיפרתי להם כל מה שהם עשו [מסתבר שהם לא זכרו כלום
] ואז.. הם הצתרכו כל הזמן דברים מאנשים, הדרכתי אותם למי יש מה וכל פעם שהיה חסר להם משהו הם שאלו אותי לאן לפנות
אפילו לקחתי להם את האוטו למסע קניות
התחברנו.. היה מצחיק איתם אבל.... באתי לכינרת!! אז נשארתי איתה... בשלב מסויים כשישבתי איתם שוב קיבלתי הודעה יפה, הרמתי תראש להסתכל לשמיים וראיתי את העץ שמעלי.. לא עוברת שניה וציפור החליטה שזה הזמן לעשות את שלה.. למזלי זה כמעט פגע בי
כל הזמן היו כל מיני שכנים ששמעו שירים בקולי קולות, אז ישבתי עם חברים שלי, השכנים. פעם עם אלו עם הגיטרות פעם עם המתופפים פעם עם הדייגים... החלטתי שאני רוצה לדוג! עשו לי חשק!! פניתי לחברה שישבו לידנו [מעט עלינו] ביקשתי מהם שיכינו לי חכה... יאללה להכנות.... אחד הביא מקל ארוך, אחד חוט, אחד כרס... אחד טירס.. הינה! יש לי חכה... שמתי את הבגד ים השני והלכתי לדוג.. הייתם צריכים לראות את זה
אבל מה, ללא הצלחה...
אז נזכרתי שהיום זה יום שישי ה13
במצלמה שלי היו 199 תמונות של דודה שלי ועוד כמה תמונות שלי מהממות שלי רציתי למחוק אחת ובטעות הכל נמחק לי....
הפלא ופלא... היא החליטה להיכנס למים!!! נכנסתי איתה בתוך סירה קטנטנה ומצויירת של איזה ילד שם ואיך שהגעו למים כולם באו אליי ואליה, היציאה הראשונה שלהם הייתה עליה "זאת החברה שלך בת ה000 שבאה "לנוח"?" וכולם התחילו לדבר איתנו "הינה זאתי שככה וככה.." היא הייתה בהלם מאיפה הם מכירים אותי ופרטים עלינו... אז הבנתי שבאמת אכשהו התחברתי עם כולם כולם... 10 דק במים והיא חזרה לנוח..
אני נשארתי עם איזה אחד עם חכה אמיתית ו... דגתי דג!! אח"כ החזרתי אותו למים כמובן... טוב, היו עוד כמה דברים קורעים מצחוק שם, בעיקר דברים שנבעו ממני [תכירו אותי ואת השטויות שלי ואז תבינו] בחזור חזרתי עם 2 שכנים שלי.. הדרך הייתה מעניינת, במיוחד הנוף ומה שהלך שם... חזרתי טעונה כמו שצריך, עם טעם של עוד ועוד ועוד... היה כ"כ כיף שם... הכינרת הזאתי... אני מכורה אליה....

gilad269

New member
שמח שנהנית

וכן הכנרת ממכרת לגבי המחשב גם שלי בוירוס.תזהרי לא להדבק

למעלה