במקום בירושלים הוא יהיה בבית שאן...שאגב זו אחלה אכסניה ולא תהיה הופעה של ריטה... חבל אההה... במקום זה יהיה יום שלם בחמת גדר והמחיר ירד ל-130 ש"ח זה פחות או יותר מה שאני יודעת וזוכרת כרגע
מה הקטע?! אז לא ניהיה בירושלים ולא תהיה הופעה של ריטה ולא יהיו חולניקין חמודים... אבל תראו את החברים שלכם שלא ראיתם פול זמן וסתם בכיף שלושה ימים מחוצ לבית...
כל טיול מתוכנן להיות טיול ענקי וגדול ומלהיבים את כולם ובסוף עוד משהו קטן ומסכן... בהתחלה התיכנון הוא בירושלים (התלהבתי כי אני אוהב את עיר הקודש!) עם בית"רים מחו"ל... +ריטה וטאררם...(שזה כשלעצמו מלהיב).. ועכשיו זה בבית שאן?... ועוד יום שלם בחמת גדר...שכבר חרשנו עליה בכל טיול אפשרי, וכל טיול משפחות אפשרי.. מאכז מאד! כמו המחנה סוכות...שבדר"כ זה משהו גדול...וגם ההכנות אליו נראו כאילו אנחנו שם לשבוע... ובסוף רק 6 מעו"זים, ובנוכחות חלקית...
אמאאאאאאאאאאאא.... איי איי כולה העבירו את זה לבית שאן.. בקטנההההה!!!! יהיה כיף.. רואים את כולם וזה... חות מזה לא היה כיך בסוכות כי בנימינה לא היו! אבל עכשיו בנימינה תהיה בע"ה!!!!!! אז יהיה שווה!!!
נכון שזה מבאס שכולם חשבו שזה משהו אחר, אבל צריך להתרגל לנסיבות. מחנה סוכות היה אמור להיות משהו יותר גדול, בלי הגשם. והטיול של חנוכה יהיה בדיוק אותו טיול רק בלי ריטה והחו"לניקים. אז נכון שתמיד רוצים לעשות משהו גדול וענק, אבל נאלצים להתרגל לנסיבות. בתכל'ס, מה שחשוב זה האנשים שעושים את האירוע. לא משנה איזה אירוע נביא או נפיק, חבר'ה זה מה שעושה כל אירוע. ויהיו עוד שבתות מדריכים, ונבקר בירושלים מתישהו, ויש לנו עוד פול דברים.
זה יהיה טיולללל הכי כיףף! ואם לא אנחנו נהפוך אותו לכזה כי זה הטיול האחרון של אסף הילו איתנו! אז צריך לנצל את זה כמה שאפשר...ובקשר לחו"לניקים... לא משנה אני לא יגיד...חברות שלי יודעות כבר מה אני חושבת על זה... ובקצר...תהנו כמה שאפשר... מתגעגעת...!
גם אם זה בבית שאן לא נורא תהנו בכלל שיש טיול עם כולם ואם תחשבו על זה קטן אז זה יראה קטן אם תחשבו שזה משהו גדול אז זה יהיה גדול ול נורא לא יהיה ריטה אני ישיר לכם חחחחח וחולניקים ם הבאה תמיד יש אז חבר'ה תתעודדו שיוצאים בכלל
כככבבבבווווודדדד!!!!! חחחחח סתם... לא שאני רוצה שנריב או נתווכח חס וחלילה... ואיפה זה בית שאן??? כמה שעות נסיעה זה מבנימינה? ויהיו את ההרצאות האלו? או טיולים? מה העיקר של הטיול???
לא הבנתי למה הסליחה שאני חיה... ועם הגישה הזאת יהיה לך רע בטיול... לא שאני רוצה שיהיה לך רע ומבאס.. אבל את מביאה את זה על עצמך... אם תחשבי על כול הדברים הטובים שיכולים לצאת מהטיול הזה ותחשבי רק אל הדברים הטובים ועל הרעים תגידי בקטנההה אז יהיה לך כיף... אני עדיין לא הבנתי מה רע שזה יהיה בבית שאן.. אז זה לא יהיה בירושילים... אני כימעט בטוחה.. ואם לא אז מקווה שיהיו טיולים אחרים בירושלים.. ואם לא אז תמיד יש את המשפחה.. או חברים... אני יודעת שזה לא אותו דבר כי עם בית"ר זה הכי שולט.. אבל עדיין..