הטיול לעין עקב

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
הטיול לעין עקב

רק רציתי לאמור שהיה פשוט טיול מעולהההה ומי שלא בא או ביטל ברגע האחרון(אהמ אהמ) פספס לגמריייי.. שפסר קבל ח"ח עצבני על הצ'פס..!!כל הכבוד.. בקרוב אצלכם :) נ.ב הר אדר א' שליטה.. חחחח עופר חכה חכה.. אני לא שוכחת את הפו הדוב הזה שקיבלתי לפרצוף...

ronikalush

New member
ההודעה הזאת (שמעל זאתי)היא מרוני..

אני תמיד שוכחת להחליף.. אז אל תתיחסו לשם הפשוט מדההים של אמא שלי בפורום..

Hbentzur

New member
מה היה?!

תכתבו עוד פרטים למען הפריארים שלא יצאו... מה היה?! איך היה?! התגעגעתי מאוד לכולכם!

Ofer Tal

New member
למען הפראיירים שלא יצאו

יא טמבלים! כ"כ כ"כ טמבלים!

Hbentzur

New member
אני מסכימה איתך...

ומצטערת על כל רגע שנשארתי בבית... :( אבל בכל זאת... ספרו פרטים!

Ofer Tal

New member
מצטער... התפרצות עצבים

אוקיי ! אז איך באמת היה בטיול?? שלחנו את מלכנו הנערץ עופר טל לסקר את האירוע!! 16:00 אני מגיע למחנה , מזוית העין אני רואה טנדר בתוך הטנדר עצם לא מזוהה, מלא שיער וגמלוני, הוא נובח , אני מגיע ב"בוא יא מאניק" ואז מגלה שזה סתם טוקר... 16:30 יוצאים לדרך ! ווי היי! , שיחקנו Ready כל הדרך. כאן עליי לעצור ולציין , שידידיה עשה מהידיים שלי בצק.זהו.אני לא בוכה. 19:00 יששש הגענו לחניון הלילה!!! מעוללהההה ! מייד מתחילים להכין מדורה ואוכל! אני מתחרה ביZע ודם עם חיימי השחור על תחרות החותך המהיר , עליי להגיד שגם פה , טחנו אותי כמו גלידה שוקולד בתוך המיקסר של המועדון כשמכינים ממנו מילקשייק בחמש שקל. 21:00 אוכלללללללללללללל יששש אוכלים! איזה אוכל משובח, ההתערבות שנעשתה ביני לבין זה המכנה עצמו רכז הנוער לא יוצאת לפועל. הסיבה : שניצלים חצי עשויים.לא נורא. במילא הייתי מפסיד גם פה... 22:00 יששש ערב! וישחקו הנערים! שיחקנו "מה אתה סתום"(אני חייב לציין שבנות ט' מצטיינות במשחק הזה) ולאחר מכן "אינטרגלטיק סמוראיס" ולבסוף "ארץ עיר מכות" (שבו הפגינו המטיילים ידע בלתי נדלה). 24:00 הולכים לישון.עייפים.5 אוהלים.1 אוהל "אלפי הכינרות" האוהל שצלח את הכינרת יותר פעמים מכל לאנס ארמסטורנג מקומי. בערך 20 ילדים.כמה טתיות כמה יודאלפניקים מספר יודניקים מהזן המובחר וטוקר.אה כן , גם טל היה. 24:01 הבאלגן מתחיל.ש' א' א' ומ' מתחילים לשגע את כולם וגם את עצמם.התוכנית:להשפיל את רונן טוקר בכזו צורה שהוא לא ירצה אפילו לתפוס את הידיים ולזעוק לאלוהיו כי הידיים שלו יהיו מגעילות מדי. הביצוע:ת'אמת? במילה אחת: "מרושל". לילה טוב. 6:30 בוקר טוב! ,לא לא , באמת באאמת בוקר טוב!! יש ביסקוויטים ושוקולד לכוללללם. הלילה היה מעולה . באמת . חוץ מכמה בדואים משועמים שניג'סו לנו להעיר את טל אבל הברחנו אותם עם רותם ליבנה. 8:00 יוצאים לטייייייייייייייל! איזה כיף! מגיעים לאולם הקולנוע במצוק הצינים. הקופאי , איש ציני למדי מקבל את פנינו ב"ברוכים הבאים לבריכה בלי המים, פראיירים". 10:00 אנחנו צדים את הארץ שמנורת אולטרה סגולה צדה יתושים מציקים. 14:00 קשה. הדרך ארוכה והייאוש מחלחל אלינו.אבל.. בדיוק בשביל זה הומצא משחק ה"נעל בוום" שאני כ"כ אוהב . תוך רבע שעה אילן כבר צועד לצד 6 טתניקיות מפוחדות ובכושר מדהים!. 16:00 עין עקב! המעיין! אני, השפסרים , ידידה ,שמואל,אושרי ו"ארי" קופצים כאילו אין מחר! וואי איך קר!בררר. 16:30 שיט. נאבדנו.שיט.אילן הזה.רץ כמו חתולה שמאחוריה 200 פיטבולים חולי כלבת.שיט.בעצם, לא שיט! "ארי" פה!. ניצלנו!."ארי" מציל את המצב.לא, בעצם זה היה הפלאפון של טל.טוב לא משנה. 18:00 אנחנו מסיימים בבור מגניב שעושה קולות של מיקסר בקריז, כמה חינני. 20:00 הגענו בשלום. מויי כיף היה! תודות לוועדת טיולים ובמיוחד לשמואל הטוחן שבלבל לכולם את השכל עד שהם עברו לדבר עם טלפון מקופסאות קוטג' , ולמרות שהשמש טיגנה לו קצת את המוח, הוא מלך , אין מה לדבר. יאללה סלאמאת לכולם!

הקובייה

New member
בחירת שם

עקב הטיול בעין עקב בחרתי גם אני להכנס לפורום אומנם עם זאת הייתה קצת בעייה למה אתם שואלים 1)כל השמות שרציתי היו תפוסים ולכן בחרתי בקובייה (היה לידי קוביה) 2)הכל היה שם מבולבל 3)טל יטמבל ולכן אני פונה אליכם ומכין בזאת תיבת הצעות לבחירת שמי החדש השם הטוב ביותר ייבחר נ.ב הר בדר הם אפסים היו שלום יום טוב לילה טוב וערב טוב

Hbentzur

New member
ואו עופר...

איזה סיקור נרחב... תודה רבה! נפגש ביום שלישי (אולי) לילה טוב לכווולם

יד חמה

New member
שאלה לטל

טל יש תמונות מהטיול לעין עקב כי לא ראיתי אף אחד מצלם!?!

למעלה