מצטער... התפרצות עצבים
אוקיי ! אז איך באמת היה בטיול?? שלחנו את מלכנו הנערץ עופר טל לסקר את האירוע!! 16:00 אני מגיע למחנה , מזוית העין אני רואה טנדר בתוך הטנדר עצם לא מזוהה, מלא שיער וגמלוני, הוא נובח , אני מגיע ב"בוא יא מאניק" ואז מגלה שזה סתם טוקר... 16:30 יוצאים לדרך ! ווי היי! , שיחקנו Ready כל הדרך. כאן עליי לעצור ולציין , שידידיה עשה מהידיים שלי בצק.זהו.אני לא בוכה. 19:00 יששש הגענו לחניון הלילה!!! מעוללהההה ! מייד מתחילים להכין מדורה ואוכל! אני מתחרה ביZע ודם עם חיימי השחור על תחרות החותך המהיר , עליי להגיד שגם פה , טחנו אותי כמו גלידה שוקולד בתוך המיקסר של המועדון כשמכינים ממנו מילקשייק בחמש שקל. 21:00 אוכלללללללללללללל יששש אוכלים! איזה אוכל משובח, ההתערבות שנעשתה ביני לבין זה המכנה עצמו רכז הנוער לא יוצאת לפועל. הסיבה : שניצלים חצי עשויים.לא נורא. במילא הייתי מפסיד גם פה... 22:00 יששש ערב! וישחקו הנערים! שיחקנו "מה אתה סתום"(אני חייב לציין שבנות ט' מצטיינות במשחק הזה) ולאחר מכן "אינטרגלטיק סמוראיס" ולבסוף "ארץ עיר מכות" (שבו הפגינו המטיילים ידע בלתי נדלה). 24:00 הולכים לישון.עייפים.5 אוהלים.1 אוהל "אלפי הכינרות" האוהל שצלח את הכינרת יותר פעמים מכל לאנס ארמסטורנג מקומי. בערך 20 ילדים.כמה טתיות כמה יודאלפניקים מספר יודניקים מהזן המובחר וטוקר.אה כן , גם טל היה. 24:01 הבאלגן מתחיל.ש' א' א' ומ' מתחילים לשגע את כולם וגם את עצמם.התוכנית:להשפיל את רונן טוקר בכזו צורה שהוא לא ירצה אפילו לתפוס את הידיים ולזעוק לאלוהיו כי הידיים שלו יהיו מגעילות מדי. הביצוע:ת'אמת? במילה אחת: "מרושל". לילה טוב. 6:30 בוקר טוב! ,לא לא , באמת באאמת בוקר טוב!! יש ביסקוויטים ושוקולד לכוללללם. הלילה היה מעולה . באמת . חוץ מכמה בדואים משועמים שניג'סו לנו להעיר את טל אבל הברחנו אותם עם רותם ליבנה. 8:00 יוצאים לטייייייייייייייל! איזה כיף! מגיעים לאולם הקולנוע במצוק הצינים. הקופאי , איש ציני למדי מקבל את פנינו ב"ברוכים הבאים לבריכה בלי המים, פראיירים". 10:00 אנחנו צדים את הארץ שמנורת אולטרה סגולה צדה יתושים מציקים. 14:00 קשה. הדרך ארוכה והייאוש מחלחל אלינו.אבל.. בדיוק בשביל זה הומצא משחק ה"נעל בוום" שאני כ"כ אוהב . תוך רבע שעה אילן כבר צועד לצד 6 טתניקיות מפוחדות ובכושר מדהים!. 16:00 עין עקב! המעיין! אני, השפסרים , ידידה ,שמואל,אושרי ו"ארי" קופצים כאילו אין מחר! וואי איך קר!בררר. 16:30 שיט. נאבדנו.שיט.אילן הזה.רץ כמו חתולה שמאחוריה 200 פיטבולים חולי כלבת.שיט.בעצם, לא שיט! "ארי" פה!. ניצלנו!."ארי" מציל את המצב.לא, בעצם זה היה הפלאפון של טל.טוב לא משנה. 18:00 אנחנו מסיימים בבור מגניב שעושה קולות של מיקסר בקריז, כמה חינני. 20:00 הגענו בשלום. מויי כיף היה! תודות לוועדת טיולים ובמיוחד לשמואל הטוחן שבלבל לכולם את השכל עד שהם עברו לדבר עם טלפון מקופסאות קוטג' , ולמרות שהשמש טיגנה לו קצת את המוח, הוא מלך , אין מה לדבר. יאללה סלאמאת לכולם!