הטיול להרי אילת

syair

New member
הטיול להרי אילת

אתמול שוחחתי עם כל האנשים שהודיעו לי שהם מעוניינים להצטרף לטיול. שאלות שעלו. 1. מה להביא? נראה לי שק"ש שיתאים גם לקור של 0 מעלות, אוהל למי שיש, וגם למי שאין בכל אוהל נכנסים לפחות שני אנשים, אז נראה לי שלא תהיה בעיה. 2. מזג אוויר, שאלתי שאלה לגבי מזג האוויר בפורום מזג אוויר, ואני מקווה לקבל תשובה. 3. מפת סימון שבילים של הרי אילת, כנראה שיש מפה, אם לא אני אקנה, ונתחלק בכסף בין הבאים לטיול (מחיר מפה כ-80 ש"ח). 4. בינתיים ישנו רק מישהו אחד שאמר שיבוא עם אוטו, לכן השאר יצטרכו לסע באוטובוס. לפי מה שהצלחתי לראות במפה תחילת המסלול היא על כביש הערבה מספר קילומטרים לפני קיבוץ אילות, לכן הכי טוב להיפגש בתחנה מרכזית בת"א (אין אוטובוס לילה מירושלים לאילת). 5. משיחה עם האנשים, כולם הביעו את רצונם שנקנה את האוכל במרוכז. וזהו בערך, אתם מוזמנים להעלות את מחשבותיכם ושאלותיכם בקשר לטיול פה או לשלוח לי מסר אישי.

syair

New member
כמה הבהרות

בנוגע לתחבורה. כל אחד אמור להגיע לאילת מת"א או מאיפה שבוא גר בכוחות עצמו. ציינתי פשוט עובדה שמישהו אחד אמר שיבוא עם אוטו, ואולי יהיה לו מקום לקחת עוד אנשים. לגבי המפה, העניין סודר ו-99% שיש מפה, ככה שאף אחד לא יצטרך להתחלק במחיר מפה.

syair

New member
עוד פרטים

תודות ליפה כפיר, יש לי מפה של אזור הטרק. המסלול מתחיל צפונית לקיבוץ אילות, ומסתיים ליד שמורת האלמוגים באילת. כלומר הכיוון בהתחלה הוא דרום מערב, ולאחר מכן דרום מזרח. מחר אני אערוך עוד סבב טלפונים, כדי לדעת מי מגיע סופית.

syair

New member
יוצאים היום

ובכן היום בערב סוף סוף אנו יוצאים לטיול, ואני אחזור לפורום בשבת בשעות הערב המאוחרות. לכל מי שיוצא לטיול, אני שולח עכשיו באי מייל הסברים עם מה לא לשכוח להביא.

תעשו חיים!

מקווה שפעם הבאה אני אוכל להצטרף!! אין כמו לטייל בטבע, באוויר החופשי, עם אנשים חדשים! שיהיה לכם אחלה טרק! תות

syair

New member
../images/Emo51.gif

רשמים ותמונות מהטיול יהיו בתחילת שבוע הבא.

למעלה