הטור של 'מקנזי'.

mackenzie

New member
הטור של 'מקנזי'.

והפעם - איך התחלתי לצפות ב-'24' ערוץ 10 התחיל בפרסומים, אז החלטתי לנסות לצפות בפרק הראשון. נהניתי. זה הטור הראשון בסדרת טורים שאני מתכוון לפרסם פה. דרך אגב, אני חדש בפורום.

GoLd FlOwEr

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ואני התחלתי לראות, בגלל כל הפרסומים וכל זה..

cj20

New member
היי! הבן של לזלי קפץ לביקור!!!

סתםם, ברוך הבא!

שלום לך!!!

אני התחלתי לצפות ב- 24 די במקריות: אני ישבתי לי במיטה עם אבא שלי וסתם העברנו ערוצים בלי לחשוב על 24. פתאום ראיתו את תחילתו של הפרק הראשון בסדרה (יום שני עוד כשההיה פעמיים ברצף) וזה היה נורא מעניין ונשארנו לראות את השני וככה בעצם המשכנו לאות את הסדרה עד שהבנו מה קורה! אגב אני בכלל לא ידעתי ש 24 זה 24 שעות מתוך יום אחד- זאת אומרת שכל פרק זה שעה מתוך היום עד אשר ראיתי את הפרק הראשון.

DesertRose1

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני בכלל לא ידעתי על הסדרה עד שאח שלי אמר לי.... הוא אמר לי כשזה היה עוד בימי שבת.. ואז כשזה התחיל בימי רביעי התחלתי לראות.....

מאור 87

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא../images/Emo70.gif

אנא השתדל לכתוב את הטורים שלך באותו שרשור, ולא בשרשורים חדשים..
.. אני התחלתי לראות "24" כי כבר שמעתי עליה מראש, עוד לפני שהיא הגיעה לישראל. שמעתי שהיא הייתה ממש הצלחה בארה"ב, והרעיון שלה ממש מצא חן בעיניי. אני זוכר שהפרק הראשון שודר ב-24/3 , יעאנטו 24. ואני זוכר ששכחתי מזה, וראיתי את השידור החוזר שהיה לזה אח"כ ביום שבת.. וזהו, מאז אני מכור..

cj20

New member
אה, צריך לכתוב איך התחלתי...

סתומה שכמותי... אז כמו מאור, שמעתי על 24 עוד לפני שהגיעה לארץ אז החלטתי לתת לה צ'אנס, לא ברור לי למה כי בד"כ אני לא אוהבת לראות סדרות שאני לא מכירה (ועוד בערוץ 10 שבכלל לא הייתי צופה בו). ראיתי את הפרק הראשון, ואהבתי מאוד. המשכתי לעקוב עד שהתחילה תקופה שנשארתי בטכניון עד הלילה ואו שהייתי שוכחת להקליט או שהוידאו "שכח" בעצמו להקליט אז הייתי מורידה פרקים להשלים, ואז אמרתי "פאק דאט!" והורדתי הכל בבת אחת...

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif חפיף..

אף אחד לא אמר שצריך לכתוב איך התחלת.. לא חייבים..

ברוך הבא!

ואני שמעתי לראשונה על "24" כשביקרתי באתר של ערוץ 10... הם כתבו שם שלאחר מאבק ממושך בין כל רשתות השידור הערוץ הצליח לקנות את הסדרה המצליחה... משום מה הידיעה הזאת משכה את תשומת לבי... אולי הייתה לי אז הרגשה שמדובר בסדרה ענקית! בכל מקרה, לאחר עוד כמה אזכרום חיכיתי איזה חודש-חודשיים... ואז הערוץ פירסם בענק את הסדרה! אז חיכיתי לאותו יום שני מיוחל וכשראיתי... נדלקתי!

Siriusnip

New member
אני התחלתי לראות כך............./images/Emo15.gif

אבא שלי ואמא שלי ישבו מול הטלוויזיה מרותקים, ואז אבא שלי אומר לי: "דני, בוא כדאי לך, זה סדרה מעולה, בוא תראה זה נקרא 24...." אז אני חושב לעצמי, בטח עוד סדרת דרמה רומנטיקה שההורים שלי רואים, והמצאתי איזה תרוץ לא לבוא... ואז אחרי כמה זמן היה עוד פרק, ואבא שלי שוב קרא לי, ואומר לי "נו דני, באמת, סדרה מעולה, אתה לא רוצה לפספס..." ואז הוא סיפר לי שזה בכלל סדרת אקשן שמספרת על 24 שעות מחיו של..... וראיתי פרק אחד ו
בסדרה!!! ואכשהוא הגעתי לניהול פורום 24.....(סדרת דרמה רומנטיקה שההורים שלי רואים
)

rds15

New member
קודם כל ברוך הבא לפורום

וזבר שני אני התחלתי לראות 24 בגלל הפרסום המטורף שהיה לזה בערוץ 10 ומאז השני פרקים הראשונים אני רואה את זה באופן קבוע ומחכה כבר שהעונה השלישית תצא

Siriusnip

New member
ברוך הבא?????../images/Emo15.gif

אני המנהל של הפורום הזה, מזתומרת ברוך הבא???- אני ה-1 שכתב כאן.... זה היה כאילו בצחוק??

cj20

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא לפורום שלנו!!!

אז ספר לנו קצת על עצמך, סיריוסניפ, איך קוראים לך, מאיפה, מתי התחלת לראות 24 ואיזו דמות אתה הכי אוהב?

rds15

New member
אני לא הגבתי להודעה שלך בכלל!!!

אני הגבתי להודעה של GoLd FlOwEr(התכוונתי להגיב לבנאדם שפתח את השרשור אבל בטעות נלחץ לי על אחד למטה ולא היה לי כוח לשנות את זה) וזה רק במקרה שזה השתרשר מתחת להודעה שלך, לא התכוונתי שאתה חדש םה כי אז אני צריך להיות ממש מפגר(ואני לא!)

Guy24Gold

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif (למקנזי, לא לRDS)

אני ראיתי כמה פרסומות של 24 בעיתונים ובטלוויזיה, אבל לא חשבתי שזה תוכנית משהו. אבא שלי הביא לי את ה6 הפרקים הראשונים, שבלעתי ביום אחד וקצת. יומיים אחרי שראיתי את ששת הפרקים הראשונים שודר הפרק השביעי בערוץ עשר. בערך בפרק 16 קיבלתי את הDVD, והשאר היסטריה.

למעלה