הטור של הראל

1 shiran 1

New member
הטור של הראל

דברים שרציתי לומר הטור האישי של הראל מויאל.. אחח אילת אילת אילת... אהלן מה שלומכם? אני מקווה שעשיתם חיים בחג. איזה חג מדהים זה שבועות הא? כולם לובשים לבן ואוכלים הרבה גבינות וכל מיני מאכלי חלב פיצות בורקסים ספגטי ברוטב שמנת ופטריות ובקיצור כל המאכלים הכי טעימים שיש. למרות שזה היה מזמן אני זוכר את חג השבועות בגן. אני לא אשכח שכל פעם אמא שלי היתה שולחת אותי עם בגדים לבנים חדשים ובסוף היום הייתי חוזר כולי שחור (הייתי ילד היפראקטיבי) ואז שגדלתי קצת החג הזה הפך מחג שמח ושקט לחג ממש מפחיד כמו סרט מלחמה של ממש כל הרחוב שלי במעלה אדומים היה מתארגן עם דליי מים וכל מיני סוגים של רובי מים ופשוט עושה מלחמת מים נגד הרחוב ממול וכמעט כל שנה זה היה נגמר ברע זה הגיע למצב שממש היינו נכנסים לתוך המשחק עד שאחד ההורים היה יוצא וצועק על כולם והיינו חוזרים רטובים הביתה . גם אמא שלי היתה צועקת עלי ועל אחי כשהיינו ממשיכים את זה בבית...איך שאני מתגעגע לתקופה הזאת השנה חגגתי את שבועות באילת המדהימה והחמה . הופעתי במלונות שבעיר. הקהל היה מקסים אבל דבר אחד הציק לי כל החג פשוט ישבתי יותר מידי זמן בשמש וכל הגוף שלי נשרף! אז טיפ קטן ממישהו שחווה את זה על בשרו אם כבר אתם רוצים להשתזף תעשו לי טובה ותמרחו על עצמכם קרם הגנה שלא תיראו אדומים כמוני. ובקשר לכל המשחקים המסוכנים השתדלו להנות. אבל גם לשמור על עצמכם כי שום משחק לא שווה אם תיפגעו. בינתיים תהיו שמחים ומאושרים לכו תמיד עם הלב האמינו בחלומות שלכם והכי חשוב תשמרו על עצמכם ניפגש בשבוע הבא אוהב אתכם הראל מויאל תודה לרישמי

אאאאאאאאאאאאאא איזה חמודדדדד../images/Emo99.gif

חחחחחח כפרעליווווווו איזה מותקקקקק
ומסכן שילי.. הוא נשרף מהשמש
רבהההההה מותק
הטור מדהיםםםםםם
כמו תמידדד

יו איזה מתוק

איך הוא פירט את האוכל איזה נשמה זה בדיוק מה שאני אוהבת לאכול!! ואיזה מסכן שהוא נשרף!!

M o R a N i1

New member
איזה מאמי../images/Emo99.gif

הוא נשרף בשמש
מסכןן
חחחחחח איזה חמוד הוא בדוק
מאמי

נ ר ו ש

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

איזה מאמי
חחח... אני כלכך מדמיינת אותו עושה מלחמת מים

שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ראיתם איך הוא פירט על האוכל חחחחחחחחחחחחחחחחחח תמיד אמרתי שהוא שמן ולא הקשיבו לי

תודה../images/Emo70.gif+נצל"ש...

תראו חשבתי על משהו... אבל אולי חשבו עליו לפני----> "הראל מויאל,שמתי לך 1225 פעמים נרות על החלון"

bratz girl

New member
יאווווו מושלם!

חחחחח אמא שלו הייתה צועקת היה חוזר שחור הביתה אךךךךךךך איזה ילדדדדדדד!!!

למעלה