הטור של הראלי

הטור של הראלי

שלום לכולם איזה כיף לכם... איך אני מתגעגע לימים של החופש הגדול. כל כך אהבתי לצאת לחופש הייתי מתכנן כל מיני טיולים ודברים מענינים לעשות בחופש העיקר לנצל אותו בצורה הכי טובה שיכולה להיות. אהבתי ללכת לחדר כושר ולבריכה ואת רוב הזמן הייתי מבלה בקולונוע (אני מת על סרטים) שאני חושב על זה פעם החופש היה באמת חופש אבל ככל שמתבגרים החופש האמיתי מתקצר ואפילו בחופש הגדול נאלצים לעבוד. לא מספיקים להנות ממנו וכבר הוא נגמר אז נצלו אותו כמה שאתם יכולים ותצברו כמה שיותר חוויות. אז בואו נדבר קצת על כוכב נולד 3 המתמודדים כבר מאוד קרובים לחצי הגמר וממתוכנית לתוכנית אני מגלה עוד ועוד כישרונות שמפתיעים אפילו את השופטים חוץ מזה היו כמה מתמודדים שהשופטים חשבו שהם לא במיטבם אבל הצופים בבית דווקא החליטו אחרת . פתאום הבנתי שהקהל בבית לא מסתכל רק על השירה של אותו מתמודד אלא גם על האישיות והכריזמה שלו. למי שיש את כל הנתונים (גם כריזמה וגם יכולת ווקאלית גבוהה) יש סיכוי גדול להגיע לשלב הגמר שמתי לב שהשנה כולם באו מרקע של שירה גם מילדות וזה נותן להם ביטחון על הבמה אבל עדין קשה להם לשיר בשידור חי בידיעה שאלפי אנשים צופים בהם ובוחנים אותם. אני זוכר שאותי זה מאוד הלחיץ וזה בהחלט דבר שמורגש בשירה למרות שלפעמים הלחץ מגביר את הרגש ומוציא מהזמר ביצוע טוב יותר. יש תופעה מאוד מענינת שחוזרת בתוכניות האחרונות הרבה מתמודדים מחליטים לחדש שירים של דני רובס ובצדק. אני חושב שהוא יוצר ענק וזמר עוד יותר ענק . יצא לי לפגוש אותו ואני יכול להגיד שהאישיות שלו גדולה כמו יכולת השירה שלו ומגיע לו לקבל פירגון והערכה מהזמרים הצעירים. בכלל אני שמח שמחדשים שירים ישנים כי אני קודם כל אוהב את השירים הישרים. ויותר מזה אני חושב שבשירים האלה יש איזה קסם ותום שקצת אבד. אולי בגלל זאת היתה תקופה אחרת. אז לקראת חצי הגמר אני רוצה לאחל לכל המתמודדים של כוכב נולד 3 קודם כל המון המון הצלחה ושינסו להנות כמה שיותר מהתקופה המיוחדת הזאת. ולכם קוראים יקרים שיהיה חופש נעים מלא בהתחלות ואהבות חדשות נצלו את החופש כי כמו שכבר אמרתי עם השנים הוא אוזל. תשמרו על עצמכם שלכם באהבה הראל מויאל קטןןןןןןןןןןןןןן שלי

מאי 406

New member
או! הנה זה הגיע!../images/Emo13.gif

כפרעליווווו כמה שהוא מדהיםםם../images/Emo99.gif

מותקקק
הטור מהמםםםם.. כמו תמיד

למעלה