=*=*=הטור ה-6 של הראל=*=*=

1 shiran 1

New member
=*=*=הטור ה-6 של הראל=*=*=

אני חייב להודות שהתגעגעתי אליכם ואפילו מאוד . אני מקווה שהכל בסדר אתכם ושאתם נהנים עד כמה שאפשר בחופש{אם אפשר לקרוא לזה כך במצב שלנו} את האמת המצב הזה משפיע על כל סדר היום שלי ובטח גם שלכם ובטח שמתם לב שהתבטלו מלא מלא הופעות שחלקם הגדול היה אמור להיות בצפון והמלחמה הזו פשוט הרסה הכל...... אני רוצה לפתוח ולומר לכל תושבי הצפון שקוראים את דבריי שאני פשוט גאה בכם גיבורים שלי ומתפלל לשלומכם .אני יודע כמה קשה לכם לחייך בימים הללו אבל בעזרת השם נעבור גם את זה {ויש סיכוי שנפגש בקרוב אצלכם בצפון לסבב מקלטים כדי לתת לכם חיבוק גדול} אז כמו שאתם בטח רואים גייסו המון חיילי מילואים וגם אותי וזו פעם ראשונה שאני מתגייס למילואים ולא בתור לוחם אלא בתור אומן שצריך להגיע ולשמח את החיילים {ואני שמח שיש לי את הזכות לתת להם קצת זמן לשכוח מהעבודה הקשה שלהם} הנושא הבא הוא נושא מאוד כואב על בחורה שהיא חברה בפורום ושמה שירן שהיא אחת מתוך מאות נפגעי החרדה שאותה פגשתי בבית חולים סורקה לאחר ששמעתי על המקרה המצער אני לא יכול לפרט הרבה רק לומר שהיה לי מאוד קשה לראות בחורה כל כך יפה וצעירה במצב כזה ואני מבקש ממי שיכול שיתפלל לשלומה של שירן בכדי שתצא כמה שיותר מהר כדי שנוכל לראות שוב את החיוך היפה שלה בהופעות ב"ה כל הדברים הללו גרמו לי לכתוב לא מעט שירים לכבוד האלבום החדש אז אולי לפחות נאמר שיצא משהו אחד טוב מהמלחמה הזו אני רוצה להודות לכם על התמיכה במצעדים שהצבעתם ושאתם מצביעים וגאה לראות ש"כמו אוהבים"מככב בערוץ המוסיקה ושבשירונט יש לנו נוכחות מכובדת של צפיות וחשיפה לכל שיריי האלבום ואין לי ספק שזה בזכותכם ביום שישי אני מופיע בשני מקומות אחרי תקופה שלא הופעתי וכל כך התגעגעתי לפרפרים בבטן שלא היו בי בתקופה הזו זהו אני חושב שכתבתי את כל שהיה על ליבי ונשאר לי רק לאחל לכם שתשמרו על עצמכם ותהנו ושנפגש בקרוב .........................אוהב אתכם הראל איזה נשמה הוא

מיכל C

New member
תודה.

ואי הוא פשוט חמודדד דיי.. ושירן מהפורום-לא יודעת מה קרה לה אבל מאחלת לה ולכל הנפגעים בצפון שירגישו טוב! ושכולם יצאו מזה בשלום ויחזרו לחיים נורמליים..

איזה מדהים../images/Emo99.gif

שירנושששש

למעלה